Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Beställde en datorladdare från deras sida och pengarna drogs men fick inget bekräftelsemail eller något. Har mailat och ringt de en hel dag nu utan svar från deras sida för att se ifall min beställnin... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 3 z 5

Brett sortiment och snabb leverans. Däremot så stämde inte den verkliga produkten överens med bilden på hemsidan. Produkten på bilden visade en jordad stickkontakt med C5 kontaktdon, medans den verk... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Oseriöst . Köpte batteri för min macbook, det saknades en. Skruvmejsel när varan kom. Lät butiken montera batteriet. När den var färdig monterad så visade det sig att den fungerar inte alls. När ja... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z bateriami

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Vi har laddare och batterier till datorer, telefoner, surfplattor, kameror, verktyg, m.m

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

La en order den 2024-07-25 kl 12:07

La en order den 2024-07-25 kl 12:07
Och ordern har ännu inte skickats samt inget svar från kundtjänst via mail eller telefon.

Vi får väll se om produkten hinner komma fram till årsskiftet haha.

30 lipca 2024

Mycket seriösa och service-orienterade

Ärliga och rättvisa, t.ex. vad gäller reklamationsärenden. Produkterna jag använt har inte alltid varit topp men det är ju jag som har valt att köpa från deras billigare sortiment, så det är ingenting som har med dem att göra. De svarar snabbt på e-post och hanterar ärenden på ett sätt som känns väldigt mänskligt, rimligt, obyråkratiskt, och konstruktivt för båda parter.

9 lutego 2024
Oceniono na 1 z 5

Fick en trasig laddare som nästan…

Fick en trasig laddare som nästan kortslöt datorn. Skickade tillbaka och den kom tillbaka i retur, ingen ersättning eller återkoppling. Vad ni än gör, undvik att köp från denna oseriösa aktör.

10 sierpnia 2022
Logo eQuipIT.se

Odpowiedź od eQuipIT.se

Det var tråkigt att höra. Kontakta vår kunderservice på kundservice@equipit.se eller 08-12202550 så hjälper vi dig med detta.

Grym kvalitet - håller i 2+ år

Så bra! Kvaliteten på batteri för Macbook Air 13 inch höll mig 2+ år! Köpte nyss en ny och inte haft några problem än. Gillar att batteriet kommer med korrekta verktyg.

16 lipca 2022
Oceniono na 5 z 5

Vill tacka för att ni besvarade mitt…

Vill tacka för att ni besvarade mitt mail angående Macbook batteri. Uppskattar att personal på ett företag ger god service även fast man i slutändan inte väljer att handla något.

5/5 för god service!

11 lipca 2022
Oceniono na 5 z 5

Var på vippen att beställa batteribyte…

Var på vippen att beställa batteribyte på Applestore i Täby C men fick den mycket positiva erfarenheten att byta batteriet själv istället med snabbt levererat batteri från eQuipIT.se. Väl investerade pengar var det också. Så tack för bra leveranstid och en bra kvalitetsprodukt.

2 lipca 2022

Mycket bra

Mycket bra! Personalen i telefonen var mycket kunnig och man märkte direkt att personal har en mycket bred och djup kunskap om produkterna. Mycket trevlig.
Och inga problem som jag hade med 2 st företag innan equipit.se som skickar fel varor och vägrar betala frakten på retur. Med equipit fick jag rätt laddare direkt + den kom på brevlådan nästa dag. Och då beställde jag varan sent! Mycket bra jobbat bäst i test!!!

2 czerwca 2022
Oceniono na 3 z 5

Batteri höll i ett år

Ett nytt batteri från dem håller i ungefär ett år innan det blir tillräckligt dåligt för att du skall vilja byta ut det.

28 marca 2022
Logo eQuipIT.se

Odpowiedź od eQuipIT.se

Hej Martin, det låter kort. Kontakta gärna vår kundservice med en felanmälan så att vi får titta på detta.

Oceniono na 5 z 5

Such fast responses to mails

There was an error with my autofill so i didn’t get the package but the costumer service helped me out and answered all mails super fast. I’m getting a new shipment and am very satisfied so far. Like they answered mails within 5 minutes

15 grudnia 2021
Oceniono na 5 z 5

Supersnabb leverans och bra produkter

SUPERSNABB leverans. Beställde kl12.30 ena dagen, dagen efter kl14 så kunde jag hämta ut det hos ombud!! Supersnabb och bra leverans och superbra produkt! Det nya batteriet funkar jättebra! Så bra funktion att bara kunna söka efter sin dator, men även att exakta siffror från orginalbatteri kan hittas så man vet att man får rätt.

20 sierpnia 2021
Oceniono na 5 z 5

eQuipIT.se - Snabba leveranser, trevlig och kunnig personal!

Till skillnad ifrån Komplett och HP Sverige så har eQuipIT en trevlig, kunnig och snabb kundservice personal som värnar om sina kunder. Jag fick nämligen snabbt hjälp med vilken batteri adapter som jag behövde till min laptop för att kunna göra en felsökning på min dator.

Så ett stort tack till eQuipIT för hjälpen och råden!

19 lipca 2021

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej