Zobacz, co mówią recenzenci
Har kjøpt knebesytterene i Large og fått xxxl, har utvekslet 7 - 8 mailer og dei skal ordne opp. Sendte produkter i retur for å få riktig. Dette vart 400 kroner i frakt og sporing. I dag kom dei s... Zobacz więcej
Som kontorarbeider er jeg ved kontorbordet hele dagen lang. Da klokken ble 15:00, hadde jeg ekstreme nakkesmerter allerede. Jeg kunne nesten ikke bevege nakken min, og stivheten vær såpass uutholdelig... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Automatisert kaos, ingen kontroll
Startet som en enkel reklamasjon i august. Jeg returnerte varen til den norske adressen som stod oppført på nettsiden deres, men saken endte likevel i måneder med trenering og svar som åpenbart ikke ble lest av et menneske, men generert av AI.
Refusjonen kom til slutt og ble deretter utbetalt to ganger, noe som sier sitt om kontrollnivået.
Jeg mottok også epost der jeg ble tiltalt med feil navn (en helt annen person), noe som indikerer sammenblanding av kundedata. Dette bekymret meg såpass at jeg sendte inn en formell innsynsbegjæring etter GDPR. Denne ble ignorert, fristen ble brutt, mens AI-genererte standardsvar på feil språk fortsatte å ramle inn om en refusjon som allerede var avklart. Det ble derfor sendt både bekymringsmelding og senere klage på manglende innsyn til Datatilsynet.
Ingen mennesker. Ingen oversikt. Ingen ansvar.
Hold deg langt unna!
…KINAPRODUKT I SÆRKLASSE
Knestøtte-Pro er et billig produkt fra Kina. Selges av dette firmaet til blodpris Og stanser faktisk blodtilførselen hvis det strammes sånn det reklameres for. Har klaget i 9 mnd nå,er lovt 40% refusjon....men disse pengene kommer nok aldri inn på konto Og robotfiguren Bjørn Ivar og hans medhjelper Brattbakk er nok ikke så mennesklige. Grusomt firma dette. Steinar Syversen
Equiliva Norge …
I dag kom dei samme knebesytterene tilbake.
Har vel sikker holdt på med dette i 7-8 måner No.
Den ene stjernen eg har satt kan viskes ut med viskelær.
plata til å sette føttene på virker…
plata til å sette føttene på virker veldig godt. koppersokkene er litt for trange
Hold dere langt unna denne nettsiden
Hold dere langt unna denne nettsiden. Bare svindel falsk reklame på retur. Juger om retur. Han burde anmeldes for falsk reklame.
Per Hellerud
Forbanna kjeltringer
Forbanna kjeltringer. Selger produkter som ikke funker og refunderer ikke pengene. Hold dere unna!!!!
Bare humbug og useriøst
Bare humbug og useriøst. Ingen leger som fronter eller svarer for selskapet. En person fra Spydeberg som har rolle i selskapet. Ikke angrefrist og varer som sendes direkte fra Kina. Fikk en kne-støttebandage i XXL og svaret var at det er en universalstørrelse - styr unna.
Selskapet er ikke å stole på
Selskapet er ikke å stole på. Forretningsmodellen grenser opp mot svindel.
Equiliva, et useriøst selskap
Kjøpte Negle Pro som sannsynligvis er en bløff.
Så med en gang at strømkontakten var av svært dårlig kvaliltet og var forsiktig da jeg brukte den. Likevel knakk kontakten.
Equiliva nekter å følge norsk kjøpslov, selv etter at jeg utrykkelig har fortalt dem hva den går ut på, og skriver følgende i mail etter mail:
"Vårt selskap tilbyr en omfattende 90-dagers garantiperiode fra leveringsdatoen." de første 90 dager.
I henhold til vår strenge selskapspolicy kan vi ikke behandle returer, erstatninger eller refusjoner etter at 90-dagers garantiperioden er utløpt. Denne policyen hjelper oss med å administrere kostnadene våre og fortsette å tilby konkurransedyktige priser på produktene våre."
Ikke ett ord om norsk kjøpslov og fem års reklamasjon!
Slike selskaper har ingenting i Norge å gjøre, og jeg advarer anre mot å kjøpe noe fra dem.
Jeg er nå nødt til å gå den lange omveien om Forbrukerrådet som alltid er svært forsiktig med å uttale seg.
EDIT: Etter at jeg skrev dette og informert Equliva om dette samt anmeldelse til Forbrukerrådet, vil jeg nå få et nytt produkt!
Bare svindel
Dette er rein svindel, det gjelder både pris og produkt.Har brukt "Fot Pro" i flere mnd. Vil bare advare andre mot et produkt som ikke hjelper i det hele tatt .Merkelig at dette firmaet ikke er politianmeldt for lenge siden.Hvor lenge skal de få lov å holde på å lure folk som trenger hjelp til sine plager .
"
Svindel
De lurer folk til å bestille disse dårlige produkter og gjør det deretter vanskelig å heve kjøpet. Ved mail kontakt så haler de ut på tiden og da jeg ville heve kjøpet så prøver de prakke på meg andre produkter. Det står returadresse Norge på nettsiden deres men i e post står det at det skal sendes i retur til Kina. Dette blir selvfølgelig avskrekkende da det kommer til å bli dyrt. Bestill ikke fra denne nettsiden, det er bare svindel.
Svindel og bedrageri
Helt forferdelig useriøst, får ikke svar på mail angående retur og når vi til slutt fikk svar så viser det seg at vi må betale returfrakt til Kina. Kjøp ikke, bare svindel og bedrageri!
Styr unna dette selskapet, handle heller på TEMU selv
Vær veldig varsom, dette er et SVINDLER firma!
På deres nettside er det veldig vanskelig å komme ut av bestillings gjennomføring når du har kommet i gang med bestillingen.
Firmaet følger ikke markedsføringsloven eller regler som anbefales av Forbrukerrådet.
Firmaet skriver at de har norske produkter, dette er feil.
Bestilte 2 stk. Knestøtte Pro i størrelse Medium til kr. 899,-.
Da disse endelig ble levert etter ca. 3 uker var forsendelse pakket om i Norge og videresendt til meg. Fikk levert 2 stk. Knestøtte Pro i størrelse XXXL, de var helt ubrukelige for meg!
Ved klage fikk jeg etter hvert beskjed om å returnere de til adresse i Kina for egen kost.
Fant det samme produktet Knestøtte Pro igjen på TEMU, og der er prisen kr. 56,-. (inkl.mva og fri frakt)
Etter mange e-poster med purringer har jeg klart å få en refusjon av mine utgifter med 40%.
Det tok meg to måneder fra bestilling til jeg endelig fikk refundert 40% av mine kostnader tilbake på min bankkonto.
Er ikke alle som har så mye tålmodighet og tid til overs til å gjennomføre slike klage prosesser.
De reklamerer med en navngitt norsk lege, vær oppmerksom på at denne legen ikke finnes i Norsk Helsepersonellregister (HPR)
Produktet jeg kjøpte til voldsom overpris har dessverre blitt kastet på grunn av at de er ubrukelige for meg.
Equiliva / Dr. Bjørn Ivar ThorsenUbrukelige / falske produkter
Dette firmaet Equiliva med Dr ?? Bjørn Ivar Thorsen anbefaler jeg at dere holder dere langt unna. Svindel og lureri med flere produkter som er ubrukelig og umulig retur / pengene tilbake kan du glemme. Snakker av dårlig erfaring med dette firmaet
Firmaet betegner seg selv i reklamen:
motsetning til alle andre selskaper på det norske markedet, som kun ønsker å tjene blodpenger på de som lider av disse forferdelige plagene, ved å selge billig kinesisk ræl til vannvittige priser,
Det er bare negative opplevelser å…
Det er bare negative opplevelser å handle fra Equiliva. Fraråder å kjøpe noe fra dem. Lite seriøst. De svarer ikke på det du spør dem om,- virker ferdig diktert.
Dette er svindel fra ende til annen
Dette er svindel fra ende til annen. Lege det vises til ekisterer ikke.
Det her er ren svindel
Det her er ren svindel! Jeg prøvde det i 90 dager uten bedring av mine fotsmerter og ville benytte meg av returretten de reklamere med. Jeg fikk tilbud om å få refundert 25%, så 40% og til slutt 50%, men jeg ville returnere alt og få igjen kjøpesummen på 1799.-. Måtte da returnere det til Kina, noe jeg gjorde. Etter lang tid så det ut som pakken stoppet i tollen i Kina. Jeg kontaktet kundeservice og fikk beskjed om at nå var pengen frigitt og jeg ville få pengen på konto i løpet av få dager. Det var midt i august og jeg har ennå ikke fått tilbake en krone! De svarer heller ikke på mail. Styr unna! Det her er SVINDEL!!
Kne produktet passet ikke meg
Kne produktet passet ikke meg, det var i str xxl og smerteplaster ble ikke levert. Jeg har prøvd å få kontakt med kundesupport i 14 dager for retur informasjon og pengene tilbake, men hører ingenting fra dem. Føler meg svindlet og anbefaler ikke å kjøpe noe fra dem.
Fordi man kan ha den i sengen uten helt…
Fordi man kan ha den i sengen uten helt flatt underlag.

Odpowiedź od Tricon
Svindel - Produkter fra Equiliva frarådes på det sterkeste
Svindel - Equiliva
Bestilte Negle-Pro, som av EQUILIVA hevdes å være en "kraftig" lavdosert laserterapi innretning.
Fra bestilling til leveranse: ca 19 dager
Mottok " UV/LED nail lamp" fra Huanyujia (Kina) og ikke en Negle-Pro lavdosert laser.
Equiliva besvarer min klage og krav om tilbakebetaling av hele beløpet med at jeg selv må besørge retur av pakken til Kina for så å kunne få overført beløpet tilbake. På sine websider hevder derimot Equiliva at "90 dagers åpen kjøp" og "full refusjon vil da bli utstedt raskt og enkelt, ingen juks eller fanteri"
I korrespondansen forsøker Equiliva å forhandle med delvis tilbakebetaling, selv etter å ha levert feil utstyr som koster en brøkdel på TEMU.
Det frarådes på det sterkeste å unngå enhver transaksjon med Equiliva
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.