Epoxywinkel.nl Recenzje 56

Wynik TrustScore: 4 na 5

3,9

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

2 X gasbrander besteld die uit elkaar vielen tijdens het openen, er werd mij verteld dat dit een bekend probleem was… waarom verkoop je die rommel dan nog steeds?🤷🏻‍♂️

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Heel prettige ervaring. Tijdens mijn project hebben we een fout gemaakt en epoxywinkel heeft ons telefonisch ondersteunt en ook verder geholpen. Ook denken ze mee in oplossingen en hiervoor krijgen... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Waanzinnig goed georganiseerde workshop. Heel veel geleerd en de coasters zijn prachtig geworden. Kan het aanraden!

Oceniono na 5 z 5

Het pakket was helaas bij DHL kwijt geraakt, super balen. Epoxywinkel stuurde direct nieuwe materialen zodat we het project af konden maken :-) dat was echt super! Toch nog de Carnavalwagen kunn... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 1 z 5

2 X gasbrander besteld die uit elkaar…

15 marca 2026

Odpowiedź od Epoxywinkel.nl

Voorraad en inkoop zijn helaas niet zo à la minute omgegooid. Wij zijn daar natuurlijk op de achtergrond wel druk mee bezig.
Op dit moment zien wij dat 75% van de gasbranders wel goed werkt.

Mochten andere klanten dit lezen en ook een probleem hebben met hun gasbrander, meld u met uw ordernummer en u krijgt van ons een nieuwe opgestuurd of u krijgt uw geld terug.

Dat laatste heb jij voor gekozen, we hebben het bedrag niet alleen voor de branders maar zelfs ook voor het gas direct terug betaald op 9 maart.

Flow Resin Gietvloer badkamer

Ik had een Flow Resin Gietvloer voor de badkamer besteld bij Epoxywinkel. Nadat ik de PU laag had aangebracht wilde ik de toplak (transparant) aanbrengen. Epoxywinkel leverde bij de toplak 2 flacons anti-slip korrels mee. Ik heb deze toegevoegd aan de toplak en op de vloer verwerkt. Dit gaf niet het resultaat dat ik had verwacht, de anti-slip korrel was grof voelbaar.
Ik heb dit per email gemeld bij Epoxywinkel en tot mijn grote verrassing kreeg ik de volgende dag een reactie met advies en een voorstel.
Ik zou de toplak licht moeten opschuren en Epoxywinkel bood gratis een complete set toplak op kleur aan. Er werd tevens een PU rollertje bij het pakket meegeleverd.
Het resultaat is fantastisch en de service was buitengewoon!
Bedankt Danielle!

8 grudnia 2025

Prima bedrijf

Snelle levering, uitgebreid assortiment, meedenkend en snelle oplossing na klacht. Top! Tweede keer hier besteld en er volgt zeker nog meer. Kan het iedereen aanraden.

20 listopada 2025
Oceniono na 5 z 5

Top bedrijf, zeker een aanrader

Super bedrijf. Ze hebben zo goed als alles wat je nodig hebt. Voor elk project is er wel een filmpje te vinden. Klantenservice reageert erg snel, en komen ook met tips en Uitleg.
Nu al 2x wat besteld, en alles was goed.

3 października 2025
Oceniono na 5 z 5

Mooi eindproduct met deze epoxy!

Mooi eindproduct met deze epoxy!
Prachtig kunstwerk kunnen maken, ik ben heel tevreden met de kwaliteit. Door de verschillende soorten epoxy is het voor mij belangrijk om de 'goede' te kiezen. Gelukkig kun je, na het lezen van de uitgebreide site, een keuze maken van wat je nodig hebt.

30 września 2025

Epoxy door medewerker thuisgebracht 👍

Epoxy houtopvuller besteld en zou ik ophalen.
Niet wetend dat het helemaal in Diemen was, overheen gelezen.
De vriendelijke dame van de klantenservice bood aan om het langs te brengen, zij woonde niet ver van Huizen af. Wat een SERVICE.
En de houtopvuller: FANTASTISCH !! Dank u wel !!

15 sierpnia 2025

Vriendelijk, snel en behulpzaam

We hebben bij Epoxywinkel gietvloerschoonmaakmiddelen en enkele andere producten gekocht. Deze werken uitstekend en doen precies wat beloofd wordt.

De aftersalesservice is ook top – vriendelijk, snel en behulpzaam. Wij kunnen dit bedrijf van harte aanbevelen!

15 sierpnia 2025

Heel prettige ervaring.

Heel prettige ervaring.
Ook denken ze mee in oplossingen en hiervoor krijgen ze echt een dikke 10!
Absoluut een aanrader voor mensen die dit thuis zelf willen doen.

17 lipca 2025
Oceniono na 1 z 5

BESTEL HIER NOOIT IETS!!!

Wat een stel dode hoofden op dat kantoor! Alles besteld om een keuken vloer te coaten van 7m2 €364 koop je daar een bijpassend gereedschappen pakket bij om de primer de vloer coating en anti slip aan te brengen leveren ze geen emmers om de coating om te gieten na het mixen wel besteld erbij en geen rolhouders en stok van de prikroller zit ook geen bevestiging bij hele slechte ervaring met dit bedrijf! Bel je in de ochtend om 9:02 uur dus 2 minuten nadat ze open zijn krijg je dood leuk te horen het is momenteel erg druk aan de telefoon druk op 9 en wij bellen u zo snel mogelijk terug het is inmiddels 3 dagen geleden dat ik op 9 heb gedrukt!! Je besteld dus een gereedschappen set kijk na die foto zit er na mijn weten alles bij! Alles op de afbeelding maar geen rolhouders wat moet ik daar een breinaald in stoppen of wat €120 vragen ze voor zo’n set! Al met al wees verstandig mensen ga elders je epoxy kopen! En mocht je ze toch spreken word je afgewimpeld met een verzonnen verhaal u heeft geen emmers besteld nee ik koop er voor Jan Piep een gereedschappen set bij!! Met het verhaal over hun fabriek inmiddels zijn wij er achter gekomen dat ze dat niet hebben het is een webshop u besteld en hun bestellen het bij een groothandel waar blanco blikken terug komen hun plakken er dan ook nog een onduidelijke sticker op dat noemen ze een gebruiksaanwijzing! Waardeloze webshop met een bandje tis momenteel erg druk staat standaard aan om 9 uur!! Ipv de problemen oplossen met hun klanten EPOXYWINKEL.NL NOOIT MEER!!!!!!

2 maja 2025

Beste Bas,

Beste klant,

We vinden het jammer dat u ontevreden bent en het telefonisch contact als onprettig heeft ervaren.

Op onze website en in de bevestigingsmail proberen we alles zo duidelijk mogelijk te communiceren. Uw bestelling is volgens onze controle volledig en correct geleverd, zoals zichtbaar was in uw winkelwagen vóór het afrekenen.

We lossen dit graag netjes op. Mocht er iets ontbreken of mis zijn gegaan, laat het ons weten via info@epoxywinkel.nl — we sturen dat kosteloos na.

Tot slot: we beschikken wél over een eigen fabriek in Apeldoorn, die u op afspraak kunt bezoeken. En dat het om 9:00 uur druk is aan de telefoon, komt omdat veel klanten dan tegelijk bellen.

We hopen desondanks dat het eindresultaat geslaagd is en u een mooie vloer heeft kunnen realiseren in uw keuken!

Klantenservice Epoxywinkel

Oceniono na 4 z 5

Uiteindelijk toch oké

Bestelling geplaatst van een epoxy vloercoating met bijbehorende primer. Helaas heeft DPD de blikken zwaar beschadigd bij aflevering, gelukkig geen lekken. Hier kan epoxywinkel.nl uiteraard niets aan doen (behalve misschien iets beter inpakken?).

Bij aflevering leek het alsof maar de helft van de bestelde hoeveelheid coating was geleverd. Contact opgenomen met de klantendienst. Na controle in hun productiesysteem (positief dat ze het zo goed kunnen tracen!!) bleek het om een verkeerde sticker te gaan. Uiteindelijk de producten nagewogen en voor de A-component was inderdaad het volledige gewicht aanwezig. Voor de B-component was dit evenwel niet het geval. Opnieuw contact opgenomen met de klantendienst die opnieuw het order nagekeken heeft in het productiesysteem en er werd bevestigd dat er inderdaad te weinig B-component werd geleverd. Deze werd uiteindelijk kosteloos nageleverd, dus mits wat vertraging uiteindelijk de bestelling compleet.

Verbeterpuntjes:
1) Juiste stickers is cruciaal
2) Iets meer DPD-proof inpakken?
3) Helaas tegenstrijdige info over mengverhouding in datasheet en op het label. Welk is nu correct?? In de datasheet (primer voor cementdekvloeren) staat aanlenging met water tussen 5 en 10% van het gewicht. Op het blik stond een hoeveelheid die overeenkomt met 15% van het gewicht?!?

31 marca 2025

Beste Klant,

Bedankt voor je duidelijke review!

Jammer van de schade door DPD – we kijken of we onze verpakking nog kunnen verbeteren.

Fijn dat onze klantendienst het probleem goed heeft opgevolgd en opgelost.

Je opmerkingen over de stickers en mengverhouding nemen we serieus en gaan we intern oppakken.

Dank voor je vertrouwen en feedback!

Klantenservice Epoxywinkel.nl

Topkwaliteit en super geholpen

Heel blij met de epoxy van Epoxywinkel.nl, werkt makkelijk en het resultaat is perfect.

Dank aan Swen voor het fijne advies. Snelle levering, goede service. Ik bestel hier zeker weer!

12 marca 2025

Odpowiedź od Epoxywinkel.nl

Wat een geweldige review, Dennis – dankjewel!
Superfijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze epoxy en service. Ik ben blij dat mijn advies je goed geholpen heeft, en dat je zo’n mooi resultaat hebt kunnen bereiken.

We kijken ernaar uit je weer te mogen helpen bij je volgende project! 💪

Groet,
Swen – Epoxywinkel.nl

Misleiding mbt gratis verzendkosten

Vandaag een order willen plaatsen voor een egalisatie pakket plus rakel t.w.v. ongeveer 300 euro.
De website geeft aan dat orders boven 100 euro gratis verzonden worden MAAR bij afrekenen zou er nog 45 euro verzendkosten bijkomen.
Gebeld en er wordt dan doodleuk vertelt dat de egalisatie pakketten daarvan uitgezonderd zijn.
Op de vraag of dit niet misleiding is kwam het antwoord dat het "ergens" op de website zou staan.
Order gecancelled.

31 marca 2025

Beste Alfred,

Bedankt voor uw feedback. We begrijpen dat het vervelend kan zijn om onverwachte kosten tegen te komen tijdens het afrekenen. Op onze pagina Verzendkosten & Levertijd vermelden we duidelijk dat bepaalde producten, zoals egaline en woonbeton, uitgesloten zijn van gratis verzending vanwege hun gewicht en moeilijk hanteerbare aard.

We streven ernaar om onze communicatie zo helder mogelijk te maken en waarderen uw input hierover. Mocht u nog vragen hebben of een passende oplossing zoeken, dan helpen we u graag verder.

Een geweldige vloer!

Ik zocht een makkelijke oplossing voor de vloer in mijn washok, technische ruimte en inbouwkast, zonder al dat gedoe met zagen zoals bij laminaat. Mijn schoonzoon stelde epoxy voor, en dat bleek echt een topidee! De vloer ligt er strak in, is helemaal waterdicht (heel fijn in het washok!) en ziet er supernetjes uit. Echt een aanrader voor kleine ruimtes waar je gewoon snel een goede vloer wilt hebben!

13 września 2024

Odpowiedź od Epoxywinkel.nl

Bedankt voor je positieve review! Geweldig om te horen dat epoxy zo'n handige oplossing was voor je washok, technische ruimte en inbouwkast. Het gemak van een strakke, waterdichte en onderhoudsvriendelijke vloer maakt het inderdaad een ideale keuze, vooral in kleinere ruimtes. Fijn dat je tevreden bent met het resultaat – veel plezier met je nieuwe vloer! 😊

Oceniono na 5 z 5

Bedankt!!! Carnaval gered :-))

Het pakket was helaas bij DHL kwijt geraakt, super balen.

Toch nog de Carnavalwagen kunnen afronden! Kratje bier is onderweg!

4 marca 2025

Wat een verhaal, Deborah! 🎭🎉

We zijn superblij dat we jullie carnavalswagen op tijd hebben kunnen redden – dat mag natuurlijk niet misgaan! 😉 Geniet van Carnaval en bedankt voor het kratje bier, proost! 🍻😄

Oceniono na 5 z 5

Bedankt! Voor de service!

Wij hebben met behulp van Epoxywinkel een super mooie “rivertable” gemaakt. We zagen dit al een paar keer voorbijkomen op youtube.

Met de filmpjes en een beetje hulp is het gelukt! Bedankt!

1 marca 2025

Wat gaaf, Vincent! 💪🌊

Een rivertable maken is een prachtig project, en wij zijn blij dat we je daarbij mochten helpen. Dank je wel voor je mooie review – geniet van je unieke tafel!

Heb je foto's van het eindresultaat? Die zien we graag voorbij komen! 📸✨

Oceniono na 5 z 5

Uitstekende service en topkwaliteit epoxy!

Super tevreden met mijn bestelling bij Epoxywinkel.nl! De epoxy is van topkwaliteit, werkt makkelijk en het resultaat is precies wat ik zocht. En een extra dankje aan Daan voor het helpen kiezen van de juiste epoxy, echt top advies!

Snelle levering en goede kwaliteit, ik kom hier zeker terug!

15 stycznia 2025

Odpowiedź od Epoxywinkel.nl

Wat een mooie review, dank je wel! 😊

Fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent met de epoxy én met het advies van Daan. We helpen je graag bij al je creatieve projecten!

Veel plezier met je bestelling, en we zien je graag weer terug. 🎨✨🙌

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej