Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Mijn bestelling is nooit geleverd en mijn verzoek om mijn aankoop te annuleren (binnen 10 minuten na aankoop) is geweigerd. Deze malafide webshop heeft mij opgelicht en gezien alle reviews die hi... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Het is gewoon verschrikkelijk. Ongegeneerde oplichting en wan produkten leveren. Sketchers besteld 2 paar(aanbieding) en chinese rommel gekregen. En dan ook nog een veel te kleine chinese maat. Weg 89... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Twee overhemden besteld, MET verzendbescherming, begin mei. Nu is het 22 juli en ik heb nog steeds niets ontvangen. Als ik nu mijn bestelling wil bekijken (zwarte button in de orderbevestiging) kri... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Oplichter Jeroens outlet b.v . Limeted ezofashion.com Leren motorjack gekocht zou binnen 3 dagen thuis zijn. Fake dus website ligt plat e-mail niet versturen telefoonnummer fake Geld geint... Zobacz więcej

1,1

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 1 z 5

Trui besteld en niet ontvangen

Trui besteld en niet ontvangen. Geen bericht van vertraging ontvangen. Telefoon is zo’n twee weken “in gesprek”. Op E-mails wordt niet gereageerd. Kortom; Enzofashion is onbetrouwbaar!

21 lutego 2025
Oceniono na 1 z 5

UPDATE! De wonderlijk bedriegelijke wereld van Enzo Fashion..

enzofashion.com…..Enzo-fashion.com….enzofashion.co….meerdere domeinen waarop doorgaans niet wordt gereageerd…een villa in Amersfoort als thuisadres, samen met nog dik 300 gehuisveste bedrijven…
Welkom in de wereld van Enzo fashion waar ik 2 kledingstukken bestelde, die 1 tot 2 dagen levertijd zouden hebben maar na bevestiging en betaling ineens drie weken in beslag zouden nemen ‘vanwege de drukte rondom de herfstcollectie’. Herfst in februari?! Argwaan…naar Trustpilot en ja hoor! Weer een onveilige website?

De dag na de bestelling stuurde ik een mail waarin ik me beriep op de wettelijke bedenktijd, de bestelling ontbond, het bedrijf vroeg deze ontbinding te bevestigen en het betaalde bedrag terug te boeken.
Geen reactie..

Een dikke week verder, na drie mail herhalingen waarin ik verder duidelijk maakte dat ik de ‘miskoop’ zou melden bij ConsuWijzer en aangifte ging doen bij de politie, voegde ik na mail vier waarop wederom geen reactie kwam de daad bij het woord en deed aangifte, daarbij nadrukkelijk het keuzehokje aankruisend waarbij je aangeeft dat je wenst dat het bedrijf van de aangifte door de politie op de hoogte wordt gebracht. De dag erna kreeg ik de melding dat het betaalde bedrag zou worden teruggestort en de dag daarna stond het op mijn rekening….
Het ‘wonderlijke’?
Ik vermoed dat dit bedrijf erop gokt dat kopers die bestellen en betalen geen aangifte doen. Gebeurt dit wel en dit wordt aan hen door de politie gemeld, dan wordt het bedrag vergoed. Zo ontspringen ze de dans: er heeft immers wettelijk gezien geen onwettig handelen plaatsgevonden?….
Dit patroon komt bij een aantal reviews op Trustpilot terug. Ik kan het niet bewijzen maar ik denk dat eenieder die met deze verkoper[s] te maken heeft gehad er gebaat bij is met geduld en volhardendheid zijn of haar gelijk te halen. Mogelijk kunnen we daarmee een kleine bijdrage leveren aan het uit de lucht halen van deze manier van verkopen....

UPDATE!
Vandaag zat in mijn spambox [!] een dringende mail van EnzoFashion om de aangifte in te trekken! Zij hadden met het terugbetalen van het bedrag van de gekochte kleding immers aan het voorkomen van internet oplichting gedaan?! Ik werd gesommeerd de aangifte binnen 48 uur in te trekken anders zouden juridische stappen worden ondernomen. Ik bracht door de aangifte niet in te trekken schade toe aan de naam van het bedrijf! Aangezien ik geen behoefte heb aan juridisch gedoe heb ik hier gehoor aan gegeven.
Daarmee blijkt mijn eerdere veronderstelling bewaarheid: op deze manier kun je deze wijze van verkopen gewoon doorzetten! Eenieder is gewaarschuwd!

20 lutego 2025

Enorm Lange verzendtijd

Ik heb hier 3 februari een jas besteld en die is 2 weken later nog niet verzonden, mailtje gestuurd krijg ik link waarbij staat dat die over 5 dagen naar Nederland zal worden verscheept, niet bestellen!

17 lutego 2025

Opgepast

Opgepast, oplichting eerste klas. Ik had een fleece Joggingbroek besteld maar kreeg een 100% polyester zomerbroekje. Het bedrijf weigert het product op eigen kosten terug te nemen en rekenen +50 € aan om te retourneren. Ik dacht dat het om een Nederlands bedrijf ging maar het blijkt een dropbox te zijn van een Chinese webwinkel. Zij sturen hun product zonder track and trace, best zeggen dat je ,je bestelling niet hebt ontvangen.

Datum van ervaring: 06

6 lutego 2025
Oceniono na 1 z 5

Je geld terug van Enzo Fashion!

Het mailadres (mag het hier niet vermelden) met enzofashion werkt niet, ik kreeg wel reactie op het adres met enzo-fashion, met een streepje. Ik heb steeds hogere kortingen op een volgende bestelling aangeboden gekregen, en mocht het pakket daarna op eigen kosten naar China sturen, wat ik geweigerd heb. Bel voor advies met de ACM (Autoriteit Consument & Markt) 088 0707 070 en doe online aangifte bij de politie, al zegt de keuzehulp dat het geen zin heeft. Bij de aangifte niet vergeten het hokje aan te vinken dat degene waar je aangifte tegen doet daar melding van krijgt. Een dag na de aangifte kreeg ik het bericht dat het volledige aankoopbedrag terug wordt gestort. Daarna een standaardmail die ze vast aan iedereen sturen die aangifte heeft gedaan, dat jij verantwoordelijk bent voor het intrekken van de aangifte. Bijna €200, vandaag teruggekregen! Ik heb de aangifte ingetrokken en met ACM/Consuwijzer gebeld over de bijzondere werkwijze van Enzofashion.

14 lutego 2025

Doe het niet!

Kasjmier William Trui besteld in grotere maat dan ik draag. Is dat gare ding gewoon nog te klein!? En dan het materiaal, wat een rommel! Ik had zelf beter moeten kijken waar die sh*t vandaan komt. Echter als een klant niet tevreden is met een product dan mag je je geld terug vragen. Bij dit bedrijf ben je minimaal €50,00 achteruit en blijft er nagenoeg niets over van je geld dat je betaald hebt. Als dit geen oplichting is dan weet ik het niet meer…

13 lutego 2025
Oceniono na 1 z 5

HELAAS WEER ZO'N OPLICHTERSBEDRIJF !!

HELAAS WEER ZO'N OPLICHTERSBEDRIJF !!
IK BEN OOK OPGELICHT DOOR ENZO MODE AMSTERDAM. IK HEB EEN LEREN HERENJAS /KOLBERT BESTELD EN AFGEREKEND , MAAR NOOIT ONTVANGEN.
ZELFS OP E_MAILS WORD NIET GEREAGEERD.
Betreft bestelnr. #4889 Kosten 99,95 euro.

23 stycznia 2025
Oceniono na 1 z 5

Foto’s van de artikelen zijn onjuist…

Foto’s van de artikelen zijn onjuist tot hetgeen je geleverd krijgt. Een jasje van Suède besteld en deze is bij aflevering 100% katoen. Prijs/kwaliteit in verhouding tot hetgeen besteld klopt dus van geen kant. Bestel dus hier niets want je krijgt geen geld terug en terugzenden kost jou als klant soms meer dan het onjuiste bestelde artikel. Waardeloos

1 lutego 2025
Oceniono na 1 z 5

Plaats geen bestellingen bij Enzo…

Plaats geen bestellingen bij Enzo Fashion. De bestelling wordt helemaal niet geleverd en bij navraag worden allerlei vage redenen genoemd waarom de producten niet worden geleverd. Ik verwacht terugstorting van het betaalde bedrag van €129,95 maar daar wordt niet op gereageerd. Pure fraude en bedrog. Er zal aangifte worden gedaan.

4 lutego 2025
Oceniono na 1 z 5

Haha te laat andere reviews gelezen…

Haha te laat andere reviews gelezen artikel wel gekregen maar een absolute grap; materiaal klopt niet en de maat was s ipv xxl 55 euro leergeld. niet shoppen hier Retour kost je 55 euro en dat is meer dan ik betaald heb dus dat doe je natuurlijk niet.

31 stycznia 2025

NIET DOEN

NIET DOEN! NIET BESTELLEN! OPLICHTERIJ VAN DE EERSTE PLANK!

Beweerd een webshop in NL te zijn, zorgvuldig geselecteerde, hoogwaardige producten, niets van dat alles!

Na ontvangst van m’n bestelling uit Frankrijk, ben ik verre van tevreden over de prijs-kwaliteit verhouding. Retourneren van je bestelling mag vervolgens naar China a 50 euro, ze zijn niet goed bij hun hoofd!

Kortom, dropship webshopje die niet instaat voor de verzending, laat staan dat ze willen helpen en zoeken naar een oplossing. NIET BESTELLEN DUS!

31 stycznia 2025

Nooit geld terug

Het duurde meer dan 2 weken voordat ik mijn product binnen kreeg. (Dit werd overigens pas vermeld na de bestelling en betaling. Vooraf werd nog genoemd bij het product; binnen 1 a 2 dagen geleverd.)
Daarnaast was het product van zeer slechte kwaliteit, en bij aanmelding voor retour werden er eerst fotos van de verpakking gevraagd, daarna van de producten en daarna kreeg ik een mail dat geen enkel product geretourneerd kan worden met ook maar 1 of 5% korting. (Waarschijnlijk is dit legaal en een loophole in de retail om snel veel geld te verdienen en 0 commitment te hebben naar de klant. Daarom staat er bij heel veel producten een korting op hun website.)

27 stycznia 2025

Oplichters eerste klas.

Oplichters eerste klas.
Troep die je uit China gestuurd krijgt.
Email adres voor retour bestaat niet. Echt niet bestellen hier. Als je al wat krijgt kan je het weggooien..

27 stycznia 2025

Beste mensen

Beste mensen, fraude website, je kunt niet retourneren. Super slechte kwaliteit. Geen adres om te retourneren. Echt fraude. Let op.

9 stycznia 2025

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej