Mijn bestelling is nooit geleverd en mijn verzoek om mijn aankoop te annuleren (binnen 10 minuten na aankoop) is geweigerd. Deze malafide webshop heeft mij opgelicht en gezien alle reviews die hi... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Het is gewoon verschrikkelijk. Ongegeneerde oplichting en wan produkten leveren. Sketchers besteld 2 paar(aanbieding) en chinese rommel gekregen. En dan ook nog een veel te kleine chinese maat. Weg 89... Zobacz więcej
Twee overhemden besteld, MET verzendbescherming, begin mei. Nu is het 22 juli en ik heb nog steeds niets ontvangen. Als ik nu mijn bestelling wil bekijken (zwarte button in de orderbevestiging) kri... Zobacz więcej
Oplichter Jeroens outlet b.v . Limeted ezofashion.com Leren motorjack gekocht zou binnen 3 dagen thuis zijn. Fake dus website ligt plat e-mail niet versturen telefoonnummer fake Geld geint... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Een jas besteld
Een jas besteld, NIKS geleverd. Geen mogelijkheid tot contact telefonisch.
Onderzoek uitgezet.
Dropship oplichters!
Wat iedereen aangeeft. Oplichters. Dropship oplichters. Bestellen bij een fabriek in China. Product komt niet overeen met de foto's. Zeer goedkoop materiaal. Als je het wil retouren verwijzen ze naar retourkosten van €55,50 om het naar de fabriek in China terug te sturen. Dit mag niet en is niet toegestaan in Nederland. Retour mag alleen naar een locatie in Nederland, kosten mogen niet buiten proportie liggen t.o.v. product dat je koopt. Illegale bende dus.
Hun website leidt terug naar Shopify. Daar nu mee in gesprek.
Geen zaken mee doen. Let op, ze hebben vast nog andere gelijksoortige websites. Gebruiken veel dezelfde plaatjes.
Dramatische shop, hier NIET kopen!
Op eerste oog gelikte site maar er klopt niks van! Twee weken geleden een simpele broek besteld, tot nu toe helemaal niks geleverd. Track gegevens geven aan dat bestelling ergens in China zit…. Denk dat over 2 maanden (hopelijk) mijn bestelling aan komt. Had voorafgaand aan bestelling de reviews over deze shop moeten lezen dan had ik nooit besteld!
Laat dit een goede raad zijn voor iedereen,
Verkeerd t shirt ontvangen
Verkeerd t shirt ontvangen. Waardeloos shirt die de betaalde 34,95 niet waard is.In hun retourbeleid staat aangegeven dat de retourkosten dan voor hun zijn. Blijkbaar kent dit bedrijf zijn eigen retourbeleid niet want na sturen van mail kreeg ik reactie terug dat retourkosten( 55 euro) voor mijn rekening zijn en dat ik alleen als compensatie 20% korting kreeg op volgende bestelling. Zo te lezen standaard mail aan iedereen met klacht evenals de antwoorden van hun op deze site. Maar word niets opgelost. Telefoonnummer werkt ook niet.Tevens zijn hun artikelen voor minder dan de helft te koop bij temu of shein. Waardeloos bedrijf dit!!!! Melding gedaan bij consuwijzer acm. Zouden er meer moeten doen!
Waardeloze winkel
Waardeloze winkel! Ze beloven een linnen blouse en leveren een 100% polyester blouse. Als je hem dan terug wilt sturen op hun kosten en je geld terug wilt, hetgeen volgens hun eigen voorwaarden zou moeten gebeuren als de fout bij hun ligt ( wat dus zo was) , krijg je een eindeloos heen en weer gemail en gemarchandeer en je moet de terug levering met track & trace zelf betalen à €50. Telefoneren heeft geen zin, want het nummer dat ze opgeven blijkt buiten gebruik!
helaas de dupe van deze oplichters…
helaas de dupe van deze oplichters ....(helaas vergeten te checken...) leveren niet wat je hebt besteld (winterjack van €110 en krijg een flutjas van €60 volgens hun site) en de 'warme trui' blijkt een T-shirt met lange mouwen. waardeloos !!
op mijn klacht reageren ze 2x ....een tegemoetkoming van 20% bij de volgende bestelling en toen ineens 70% bij de volgende bestelling, maar ze handelen niet naar hun eigen regels op hun site; daarna geen enkele reactie op de mails , laat staan tel. bereikbaar ...meldt het bij ACM consuwijzer en Radar!
koop niet bij enzofashion; je wordt bedonderd!!
SCAMMERS
WTF I recieve goods not is even the same as the offer on the site, to small size. impossible to contact them these are SCAMMERS don’t buy anything and let them ROT in HELL basterds
De maten kloppen niet
De maten kloppen niet, slechte kwaliteit en waardeloos retour beleid, wel een goede manier om van je geld af te komen
Slechte kwaliteit uit China
Op het eerste gezicht lijkt het uit Nederland te komen, maar niets is minder waar. Het duurt ruim 2 weken voordat ik mijn pakket binnenkrijg. Helaas is de kwaliteit niet naar wens en wil ik retourneren. Na een mail krijg ik als antwoord dat ik 20% korting op een volgende bestelling krijg en het eerste pakket mag je houden. Retourneren mag ook, maar dat kost ruim €55! Dit komt omdat alles uit China moet komen. Voor mij nooit meer! Op de site staat dit trouwens wel vermeld, maar omdat de site Nederlands lijkt, heb ik helaas niet verder gekeken. Ik hoop dat anderen dat wel doen en nú gewaarschuwd zijn.
Zo nog nooit zo slechte bestelling…
Zo nog nooit zo slechte bestelling ontvangen. Gewoon sheet! Geen euro waard. Ik heb het retour gestuurd, ben benieuwd of ze het geld terug betalen.
Wat een slecht bedrijf
Wat een slecht bedrijf, pretenderen in Nederland te zitten maar bestellen alles via China.
Al zes weken aan het wachten!,
Schandalig, t enige dat je hoort is dat ze niets kunnen betekenen voor je en dat pakket onderweg is!
BESTEL ER NOOIT!
Oplichters eerste klas
Ongelofelijk dat dit soort praktijken vandaag de dag nog kunnen.
Je bestelt iets moet dan heel lang wachten en dan krijg je uiteindelijk iets totaal anders, in een verkeerde maat.
Uiteindelijk bieden ze 20% korting op je volgende aankoop, maar je mag ook het verkeerd geleverde op eigen kosten terugsturen naar China…. Maar terugbetaling van het artikel dat doen ze niet ook al is het hun fout. Echt een gevalletje voor RADAR !!!
BLIJF HIER WEG….
KOOP NOOIT BIJ ENZO-FASHION.NL
Dit zijn echt rasechte oplichters
Dit zijn echt rasechte oplichters. Retour gestuurd. Volgens Enzo niet ontvangen. Eerst al bijna een maand op je bestelling wachten vervolgens betaald bedrag niet terug gekregen. Er zijn al zoveel slechte berichten over Enzo. Ik hoop dat ze heel snel failliet gaan.
Oplichters
Oplichters.
Was zo stom. 10 min na aankoop dacht , vergeten te checken of ze betrouwbaar waren stom.want klopte niet. Binnen 10 min geprobeerd te annuleren. Kreeg wel mail terug , dat dat niet kon ant het was al onderweg ( 10 min ???????) Vreemd. Kreeg week later track en trace uit China. 2 weken later komt het aan. Waardeloos totaal ander product van plastic. Leek er niet eens op. Terugsturen kan niet. Ja op.eigen kosten naar magazijn in China en dan komt het waarschijnlijk niet aan. Dus geen geld terug
OPLICHTERS
Echte oplichting
Echte oplichting, nog geen 10% van de prijs waard. 0 % kwaliteit! Veel te kleine maat ook, een echte schande!!! Is geen enkele ster waard
Helaas ben ik er ook ingestonken…
Helaas ben ik er ook ingestonken…. De artikelen staan dus voor ongeveer één vijfde van de prijs op Temu…. Nota bene met dezelfde foto. En retourkosten 50,-….. meer dan wat ik ervoor betaald had….
Enzofashion: GROOTST MOGELIJKE PLODDEN UIT CHINA.
Kleding lijkt totaal niet op de afbeelding op de site van enzofashion. De afmeting van de kleding is willekeurig, veel te klein en veel te groot. Enorm slechte kwaliteit. Gigantische levertijd. Onvoorstelbaar slechte service. Alleen een percentage korting op de volgende aankoop van hun pruttel kun je krijgen. KOOP HIER NIETS!! HET IS ROTZOOI VAN DE BOVENSTE PLANK!! Schijf reviews en doe aangifte. STOP DEZE GEWENTENLOOS SLECHTE HANDEL!!
Oplichting.
Oplichting.
Jas bestelt 3XXXL. Krijg een jasje voor een kleuter. Denk dat het hier nog geen maat S zou zijn. Dit ondanks matentabel.
Ook levertijd veel lager dan belooft. Kortom 75 euro geschonken aan de Chinese economie. En de jas kan ongedragen naar de kringloop.
Ik hoop dat de site uit de lucht gehaald wordt.
Een nieuwe winterjas besteld
Een nieuwe winterjas besteld, kwam totaal niet overeen met de afbeelding op de site, zeer slechte kwaliteit ook
Ophouden met bestaan
Ophouden met bestaan.
Geld terug geven.
Ik kan het niet terugsturen omdat het geen goede postcode aanlevert.
Post neemt het niet aan.
Vervolgens zou het 23 euro kosten terwijl ze vanuit Hoofddorp werken.
Oplichter’s eerste klas.
Niets kopen bij deze oplichters.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.