1. Instytucja finansowa

On Enyx platform, clients can trade the most popular assets — currencies, commodities, cryptocurrencies and indices.. clients benefit from intensive training, personal account manager and 24/7 professional customer support and assistance. With Enyx you can fully manage your account over mobile or web. Both platforms support immediate deposits, fast withdrawals and uploading of documents.

1,5

Bardzo słaba

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

uwaga!

dzień dobry, u mnie z Enyx zaczelo sie od reklamy w necie wyskoczyla nagle obiecanki ze mozna cos zarobic szybko i bez wielkiego ryzyka no to klik czlowiek ciekawy potem telefon doradca bardzo pewny siebie gadal jakby to byla codziennosc lekki wschodni akcent wszystko niby proste na poczatku na koncie cos sie ruszalo wiec myslalem ze moze jednak okej ale po czasie zaczely sie dziwne rzeczy wyplata nagle zablokowana kolejne warunki jakies tlumaczenia raz padlo haslo AML i juz wiedzialem ze cos tu nie gra stres ogromny bo kasa wisiala i nikt nie potrafil jasno powiedziec co dalej samemu bym tego nie ogarnal i wtedy pomogla mi pani zuzanna spokojna konkretna bez straszenia i bez gadania glupot dzieki niej udalo sie odzyskac pieniadze i zamknac ten temat z ulga na koncu zostalo poczucie ze sa ludzie z doswiadczeniem ktorzy pomagaja wielu osobom i wiedza jak takie sprawy doprowadzic do dobrego finalu, podam kontakt do.7/8/3 przerwa bo/2/9/9mogą usunac6/7/0.
Dodam, że firma teraz zamknieła swoją strone...

21 stycznia 2026

Zwykła ściema

Cześć.sprawę zgłosiłem na policję wszystko było dobrze do czasu wypłaty później było tak że miałem płacić podatek zapłaciłem później była weryfikacja płata jak się z orientowałem to już było za późno. Pamiętajcie weryfikuje tych oszustów. A jeszcze byłem straszony Interpolem hahaha

29 kwietnia 2024

Enyx to banda oszustów

Enyx to banda oszustów. Artur Kozak, który dzwoni i namawia do wpłaty oraz Tomasz Furman pseudobroker. Na szczęście tylko 2500 zł jestem do tyłu. Jak się chce wypłacić od nich pieniądze to przysyłają fałszywe emaile w imieniu BINANCE i każą wpłacać następne pieniądze, żeby wypłacić poprzednie. Ani złotówki nie wpłacajcie tym złodziejom.

11 marca 2024

Pulse Investment to platforma oszustów…

Pulse Investment to platforma oszustów i złodziei okradli i oszukali mnie na prawie 100 000 zł dzięki tym oszustom takim jak podobno analityk giełdowy Kamil Czystowski wziął na mnie kredyt prawie 70 tys zł na kupno akcji upadającej giełdy w Szwajcarii i od pory moje pieniądze i zyski zniknęły.następnie skierował mnie do fałszywego Adriana Argalskiego Bo prawdziwy Adrian Argalski mieszka Wn Lesznowoli jest maklerem giełdowym ale Kamil Czystowski wykorzystuje jego tożsamość w oszukiwaniu i okradaniu ludzi naiwnych. Prawdziwy Argalki zawiesza działalnośc i swoją licencję Po Argalskim pojawił się złodziej z Londynu Karol Baj Wziął na mnie 2 kredyty po 3 000 zł w Lendon i KredytOK i wyłudził 2 000 dolarów i schował się do nory wysyłając Aleksandra Herca rzekomo z Wiednia ten ukradł mnie 860 euro które kazał przekazać do Selferowicza oraz 1100 zł kazał też założyć konto na Revolut które ciągle jest puste a tam miały wpływać pieniądze Ostrzegam innych przed tą fikcyjną firmą i wyżej wymienionymi złodziejami

5 lutego 2024

Inwestowanie z Enyx to był totalny…

Inwestowanie z Enyx to był totalny niewypał! Zainwestowałem trochę kasy, myśląc, że to będzie dobry ruch. Na początku wydawało się ok, ale jak przyszło do wypłaty kasy, to zaczęły się schody. Doradcy, co na początku byli super miłymi kolesiami, nagle zrobili się nieosiągalni. Jak już udało mi się do nich dodzwonić, zaczęli wciskać mi jakieś dziwne opłaty, o których wcześniej nie było mowy. Cała ta sytuacja wyglądała na jakiś szemrany interes. Na szczęście, trafiłem na Kancelarię Detektywistyczną co pomogła mi odzyskać kasę i ogarnąć ten bajzel. Ale serio, dajcie sobie spokój z Enyx, bo to jakaś porażka. Nie polecam nikomu, chyba że ktoś lubi się wkurzać i tracić hajs. Jeśli daliście się im podejść jak ja to dzwońcie do533 kancelarii po724 pomoc nie ma na co czekać. 472

25 stycznia 2024

oszukuja

Mam wrazenie ze ta platforma poprostu wybiera sobie osoby ktore moga oszukac i nie beda prowadzic roszczen wobec nich i ze odpuszcza sobie walke o wplacone na ich konto pieniedzy. Inaczej wplacac wplacac i tak nie odzyskasz pieniedzy. Ja na szczescie wplacilem na to chwile 250 dolarow

12 grudnia 2023

Moja przygoda z Enyx Capital

Moja przygoda z Enyx Capital, a później Enyx finance zaczęła się od przyciągającej reklamy w sieci, która obiecywała rewolucję w inwestowaniu dzięki sztucznej inteligencji. Zainwestowałem łącznie 28,000 PLN, kierując się wizją nowoczesnych technologii i obietnicami dużych zysków. Na początku wszystko wydawało się iść dobrze - moje konto pokazywało obiecujące zyski, a doradcy zdawali się być profesjonalni i pomocni. Saldo rosło, wszystko szło w dobrym kierunku. Oczywiście, swoją przygodę rozpocząłem od wpłaty minimalnej 200$. Jednak skuszony wizją dużego zysku systematycznie wpłacałem coraz więcej. Ci co też wpłacają doskonalę wiedzą jak to się odbywa. Doradcy ze wschodnim akcentem skutecznie uśpili moją czujność sprawiając świetną otoczkę inwestowania. Jednak kiedy przyszło do wypłaty środków, zaczęły się komplikacje. Doradcy, którzy wcześniej zachęcali do kolejnych inwestycji, zaczęli tworzyć sztuczne przeszkody. Żądali dodatkowych opłat i podatków, twierdząc, że to standardowa procedura. Z czasem zdałem sobie sprawę, że zostaję manipulowany. Gdy zacząłem naciskać na wypłatę środków, doradcy stali się agresywni, a moje pieniądze zdawały się być nieosiągalne. Po tym, jak policja umorzyła moją sprawę, poczułem się bezsilny. Wtedy natrafiłem na Kancelarię Detektywistyczną. Ich profesjonalne podejście i doświadczenie w podobnych sprawach okazały się być kluczem do sukcesu. Po wielu miesiącach trudnej walki, dzięki wsparciu kancelarii, udało mi się odzyskać znaczną część moich inwestycji. Kancelaria posiada szereg artykułów czy wywiadów chociażby na Forbes czy w RMF FM. To prawdziwi eksperci godni polecenia. Doświadczenie z brokerem stało się dla mnie bolesną lekcją o ryzyku inwestycji online. Dzięki Kancelarii Detektywistycznej, która działa w trybie zbiorowym i posiadała bogate doświadczenie w tego typu sprawach, odzyskałem nie tylko część moich środków, ale także wiarę w to, że sprawiedliwość jest możliwa. Ta doświadczenie nauczyło mnie, jak ważne jest, aby dokładnie badać i rozumieć, w co inwestuję, oraz aby nigdy nie ignorować czerwonych flag, takich jak wschodni akcent czy próby instalowania Any Desk. Zostawiam numer do kancelarii Detektywistycznej dla innych oszukanych 533 muszę robić odstęp 724 bo usuną opinie 472 dzwońcie, pomogą!

7 grudnia 2023

Enyx oszukuje ludziRównież zostałam oszukana przez…

Również zostałam oszukana przez platformę Enyx po wypłacie 28000 USD z konta nie dotarły do mnie ponoć zatrzymał je jakiś regulator i celem weryfikacji muszę wpłacić 10% czyli 2800 aby pieniądze mogły wpłynąć na moje konto KuCoin nie mam takich pieniędzy i tak już ponad miesiąc mina a na domniemana weryfikacje miałam 7 dni które oczywiście już dawno minęły pieniędzy nie ma ani na platformie ani na koncie czy ktoś już złożył skargę na policji wi prokuraturze chętnie się przyłącze. Moje pytanie do platformy ENYX na moim koncie 1081517 z danymi osobowymi istnieje rodzaj rachunku EX\Real\Stand\PL\Ret4\Damian_D ? Uważam ze moje konto zostało przejęte i dlatego moje środki zostały skradzione i nie ma ich na moim koncie

4 grudnia 2023

Zostalem oszukany przez firme enyx financ

Dzien dobry . Zostalem oszukany przez firme enyx financ. Moja praca z firma enyx financ zaczela sie we wrzesniu z pania Sylwia S wszystko szlo dobrze do czasu wyplaty 25000USD .Odrazu meil od AML , musze zrobic obrot na sume 3200USD wplacilem pozniej meil znowu od AML,ze musze wyrobic licencjeFCA i cena 1000USD licencja i 2000USDdepozyt po otrzymaniu licencji bedzie jakoby zwrot depozytu po wplacie otrzymalem meila od AML ,ze musze otworzyc portfel w Metamask bo nie moga przelac na KuCoin srodki wplynely na Metamask 28360USD meil od Aml ze musze zrobic obrot w sumie 8% to jest 2268USD . Jak powiedzialem poni Sylwi S ze nie mam takich funduszy na to ona to przelejemy z konta chandlowego nr1077651 przelew zrobilismy 2300USD pieniadze zginely i pani Sylwia tez nie tel nic zniknela.Pozniej odezwal sie pan Kamil CZ ,ze mi pomoze , ze jakoby napisal list do AML,FCA i KNC decyzja ze moge wplacic 4% tj 1134USD wplacilem i pieniadze zniknely i pan Kamil CZ kierownik finansowy i piniadze z Metamask tez ponad 31000USD.prosze o pomoc w odzyskaniu pieniedzy wlasnych funduszy stracilem 15000eur do kogo mam sie zwrucic jestem zadluzony. Na koncie chandlowym jakoby sa pieniadze ale wszystko blokuja ci oszusci jesli dzisiaj nie bedzie kontaktu i wyplaty ide na policje do prokurarury.Ostrzegam wszystkich nie dajcie sie oszukac enyx financ

4 grudnia 2023

Przedstawiają się jako Artur Kozak

Przedstawiają się jako Artur Kozak , Albert Nowacki i szkoleńowiec Mariola Reczkowska cała platforma ENYX to jedna wielka ściema niby mam na swoim koncie 31.000 dolarów mój depozyt był na poziomie 13 tys dolarów pieniędzy nie ma ja tonę w długach , przez ta platformę zostałem oszukany niby to aplikacja Binance żąda wpłaty depozytu żeby wypłacić te środki a to gów** prawda żaden portfel do wymiany kryptowalut nie może żądać czegoś takiego , ludzie uważajcie na te osoby i cała ta platformę ENYX ja się udupiłem na prawdę bardzo mocno !!!!!!!!!!

7 listopada 2023

Witam chciałam bym wypłacić moje środki…

Witam chciałam bym wypłacić moje środki na waszej platformie. Niestety nikt nie odpowiada nawet mój inwestor z którym pracowałam . Już wysłałam Państwu wiadomości na moim koncie.
o to nr konta 1056234
Proszę o wsparcie i pomóc jak wysłać środki. Proszę o kontakt telefoniczny z mną wszystkie dane sa na platformie. Byłam bym wdzięczna jak ktoś by mnie poprowadził iz boje sie ze srodki przez pomyłkę mogą zostać nie właściwie przelane.

Witam prosze o wpuszczenie mnie do platformy moje hasła nie działaja . Prosze wysłac nowy link na poczte e-mail która znajduje sie na moim koncie.
Chce moje pieniadze.

20 października 2023

FAŁSZYWA WYPŁATA

10.10.2023 zleciłem wypłatę środków na ponad 3000zł, na wskazany numer konta kryptowalutowego. Saldo na koncie Enyx się zmniejszyło, w historii wypłat widnieje "sukces". Mamy dzisiaj 21.10.2023, a na moje konto nadal żaden przelew nie dotarł. Po wszelkich próbach kontaktu i upominania się o swoje środki, osoba prowadząca moje konto przestała nawet odpisywać, telefonu także nie raczy odebrać. Klasyczne złodziejstwo, nie wpłacajcie tam nic nigdy. Pomijam już fakt, że na początku szanowna pani broker wymagała ode mnie 3000USD w celu "weryfikacji konta", pomimo zapewnień iż będę mógł wypłacić swoje środki w każdej chwili. Także, przelew widnieje jako zrealizowany, a pieniędzy na koncie jak nie było tak nie ma. Zwykli oszuści i naciągacze

10 października 2023
Logo Enyx

Odpowiedź od Enyx

Dzień dobry Otsu,

Przykro mi słyszeć, że masz problemy z platformą. Wygląda na to, że miałeś trudności z wypłatami i komunikacją z zespołem wsparcia. To naprawdę nie jest dobra sytuacja i twoja frustracja jest zrozumiała.

Spróbuj ponownie skontaktować się z pomocą techniczną Enyx lub osobistym menedżerem, ale zachowaj spokój i uprzejmość. Opisz swoją sytuację dokładnie i jasno. Zwykle zaleca się próbę kontaktu zarówno przez e-mail, jak i telefon.

Podaj wszystkie możliwe fakty dotyczące Twoich kontaktów z nami. Postaramy się skontaktować z Twoim przełożonym i powiadomić go, aby skontaktował się z Tobą. I rozwiązać te sytuacje, o których napisałeś. Ponieważ nie są one normą w naszej firmie.

Życzymy miłego dnia!

KRADZIEŻ Z KONTA ENYX

08.10.2023r. logując się na swoje konto na platformie ENYX miałem na koncie 4627,85 $ . 08.10.2023r. pisząc recenzję prosiłem o kontakt w sprawie mojego konta NIKT Z ENYX SIĘ NIE ODEZWAŁ W dniu 12.10.2023r. po zalogowaniu się na swoje konto zobaczyłem że na koncie mam 0000000000000000 $ WSZYSTKO ZOSTAŁO SKRADZIONE . CZEKAM 2 DNI ZGŁASZAM SPRAWĘ NA POLICJĘ .

12 października 2023

To jest czysty scam

To jest czysty scam. Straciłem 1250 zł i strona nie istnieje. Nie dajcie sie oszukać

5 października 2023
Logo Enyx

Odpowiedź od Enyx

Drogi Kliencie,

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Nasza firma zobowiązuje się do uczciwości i przejrzystości, dbając o najlepsze interesy naszych klientów. Jeśli uważasz, że Twoje doświadczenie jest związane z naszą usługą, chcielibyśmy poznać więcej szczegółów, aby pomóc w rozwiązaniu sytuacji.

Jeśli straciłeś £1,250 w związku z naszą platformą, podaj nam więcej szczegółów, takich jak numer konta, daty transakcji lub inne dane, które pomogą nam zrozumieć, co mogło pójść nie tak. Zobowiązujemy się do szybkiego działania w celu rozwiązania problemu.

Jeśli jednak uważasz, że Twój komentarz był błędny lub dotyczy innej firmy, zawsze jesteśmy dostępni, aby odpowiedzieć na Twoje pytania i rozwiać Twoje wątpliwości.

Dziękujemy za poświęcony czas i czekamy na więcej informacji, abyśmy mogli lepiej zrozumieć Twoją sytuację.

Z wyrazami szacunku,
zespół obsługi klienta

Pokaż recenzje we wszystkich językach. (68 recenzji)