Entreprenør Nissen Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Informacje dotyczące firmy

1. Brukarstwo

Napisane przez firmę

Entreprenør Nissen er din lokale brolægger i Hvidovre, men vi kører også i København og det øvrige Sjælland. Vi udfører alt inden for anlæg, jord- og betonarbejde. Du kan forvente høj præcision og service uanset omfanget på dit projekt. Vi har mere end 10 års erfaring med brolægning og anlæg, og har udført opgaver som; gravearbejde og støbning af fundament, opsætning af støttemurer, sætning af kantsten, trapper, indkørsler og meget mere.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 1

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 5 z 5

Jeg havde brug for at få lagt fliser…

Jeg havde brug for at få lagt fliser til mit drivhus, efter at det gamle var brændt ned, og jeg skulle have et nyt op. For mig var det vigtigt at finde en lokal entreprenør, der kunne stå for opgaven, og derfor valgte jeg Entreprenør Nissen – og det har jeg bestemt ikke fortrudt.

Allerede fra starten fik jeg et rigtig godt indtryk. Martin kom hurtigt forbi for at se på opgaven og gav mig et meget fair og realistisk tilbud. Han forklarede tingene på en jordnær måde, så jeg følte mig tryg ved at sige ja. Man kunne mærke, at han havde erfaring og styr på sit håndværk.

Derefter kom der to unge gutter for at udføre arbejdet, og de gjorde virkelig et fantastisk stykke arbejde. De mødte trofast op hver morgen kl. 07.00, var klar til at gå i gang med det samme og udviste en høj grad af professionalisme. Hele processen bar præg af struktur, præcision og omhyggelighed. Resultatet blev helt perfekt – lige præcis sådan, som jeg havde håbet på.

Samtidig var de utroligt venlige, hjælpsomme og rare at have på grunden. Jeg serverede kaffe og kage til dem undervejs, og de tog imod det med et smil – jeg fik fornemmelsen af, at de ikke var helt vant til sådan en lille gestus, men de fortjente det i den grad. Deres gode humør og hjælpsomhed gjorde, at det var en fornøjelse at følge arbejdet dag for dag.

Alt i alt kan jeg kun sige, at jeg er ovenud tilfreds med Entreprenør Nissen. Fra det første møde til den sidste sten blev lagt, har jeg oplevet hurtig respons, god kommunikation, fair pris og et resultat i topkvalitet. Det er sjældent, man møder så stor professionalisme kombineret med venlighed og menneskelighed.

Jeg kan varmt anbefale Entreprenør Nissen til alle, der står med en anlægsopgave – om det er stort eller småt. Man er i trygge hænder hele vejen igennem, og jeg vil helt sikkert bruge dem igen, hvis jeg får brug for det.

8 września 2025

Kommer som kaldet

Jeg ringede til Entreprenør Nissen mandag morgen, da min anden brolægger havde brændt mig af. Havde brug for akut hjælp til at få lagt sten i min garage. Jeg fik af vide at de godt kunne trylle og finde tid i en travl kalender. De dukkede op dagen efter og blev til sen aften for at blive færdige. Det var fantastisk. Godt arbejde, søde mennesker.

13 czerwca 2023

5 stjerner er ikke nok! 🤩

Jeg har netop fået udført brolægningsarbejde af Entreprenør Nissen og jeg kan ikke sige nok gode ting om hans arbejde. Han var professionel, effektiv og venlig i hele processen fra start til slut.

Først og fremmest var han meget grundig i sin planlægning og tog sig tid til at forstå mine ønsker og behov. Han gav også gode forslag til, hvordan jeg kunne forbedre mit design og spare penge på samme tid.

Da arbejdet startede, var Nissen altid til tiden og holdt mig opdateret på fremskridtene. Han var meget omhyggelig med arbejdet og sørgede for at have en høj kvalitet på alt fra stenvalg til fugefarve. Jeg er virkelig imponeret over det færdige resultat - min indkørsel ser fantastisk ud!

Derudover var Nissen meget venlig og imødekommende, og gjorde alt hvad han kunne for at sikre, at jeg var tilfreds med arbejdet. Han besvarede alle mine spørgsmål og bekymringer med tålmodighed og viden.

Alt i alt kan jeg stærkt anbefale Entreprenør Nissen for alle, der har brug for en professionel og pålidelig brolægger. Jeg ville helt sikkert bruge hans tjenester igen i fremtiden. Tak for det fantastiske arbejde! 🤩

16 marca 2023

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej