Enroush a fost una dintre cele mai bune descoperiri pentru mine. Produsele sunt extrem de confortabile și naturale, iar de când le folosesc simt mult mai puțin disconfort și iritație. În plus, ambalaj... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Am început să folosesc Enroush la recomandarea surorii mele, deoarece orice foloseam mă irita groaznic. Și niciodată n-am fost mai mulțumită de alte produse decât sunt de Enroush. Se vede că sunt extr... Zobacz więcej
Am cedat cu greu in fata reclamelor de promovare, insa ma bucur ca am facut-o. Am adorat produsele de la prima utilizare! Sunt foarte delicate si nu irita pielea, am scapat si de iritatiile pe care... Zobacz więcej
Produsele Enroush sunt super, este prima luna când le folosesc . Plasturi pentru dureri menstruale sunt top, chiar mă ajută cu durerile și efectul lor ține clar peste 8 ore l am ținut toată noaptea ș... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
At ENROUSH, we believe every woman deserves menstrual care that is safe, sustainable, and empowering. That’s why we create high-quality, organic cotton period products — free from toxins, fragrances, and unnecessary chemicals — designed to respect your body and the planet. We’re proud to be one of Europe’s fastest-growing menstrual care brands, trusted by thousands of women for our transparency, performance, and mission to redefine what normal should feel like during your cycle. From pads and tampons to intimate care and wellness essentials, every ENROUSH product is crafted with your comfort and health in mind. No compromises. Just care — pure and simple. Join the #laviENROUSH movement and discover a better way to period.
Dane kontaktowe
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Perfect!
Sunt cele mai bune produse pentru zona intima pe care le-am avut pana acum!
Mulțumesc frumos!!!
An amazing product which helps with the…
An amazing product which helps with the overall experience. Love it!
Le folosesc de un an de zile
Le folosesc de un an de zile,poate și mai bine,și sunt foarte mulțumită.Sunt exact ce îmi trebuie 🎉.Adio mâncărimi, iritații și pătare.
Recomand cu incredere,toata gama este…
Recomand cu incredere,toata gama este foarte buna,cu siguranta o voi recomanda doamnelor
Recomand cu mare drag!❤️ Datorita…
Recomand cu mare drag!❤️ Datorita produselor am reusit sa scap de iritatii!
Make the switch, these pads are worth every penny.
I am about to order for the third time! These pads are amazing and I am so glad I switched. I can’t believe I was wearing pads with plastic in that were irritating me. Make the switch, you won’t regret it.
İlk siparişimi deneme amaçlı vermiştim
İlk siparişimi deneme amaçlı vermiştim. Fakat kullandıktan sonra,pamuklu olduğunu söyleyen kullandığım markanın aslında pamuklu olmadığını farkettim. Kullanışı oldukça konforlu, yumuşacık. Özellikle günlük pedine bayıldım. Üyeliğimi devam ettirip 2. Siparişime farklı ürünler ekledim. Kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.
Produsele sunt minunate
Produsele sunt minunate! Fac “acea perioada a lunii” mai drăguță! ❤️
Adio iritații post menstruale din cauza absorbantelor obișnuite!! 😁
Sunt minunate mi au ajuns la timp au…
Sunt minunate mi au ajuns la timp au venit împachetate minunat. De la 10 ani am folosit absorbante din magazin și față de acelea absorbantele enroush sunt minunate și la un preț accesibil. Sunt foarte bune cu pielea și ușor de folosit. I Love enroush
Produsele excepționale!
Produsele excepționale!! M au surprins de la prima utilizare, le recomand tuturor femeilor care isi doresc confort mereu!!
Sonunda regli haftamda ped konusunda çok rahatım. Yok gibi ve çok rahat ve emiciliği de…
Yok gibi ve çok rahat ve emiciliği de gayet iyi sonunda regli haftamda ağrımın yanında ped rahatsızlığı ve tahrişiyle uğraşmak zorunda değilim ve ayrıca sağlıklı olmasının rahatlığını ve mutluluğunu da yaşıyorum. Teşekkürler
Sunt extrem de mulțumită de produse
Sunt extrem de mulțumită de produse , folosesc de un an aceste produse și ma simt mult mai confortabil și mai relaxată în perioada menstruatiei . Mulțumesc Enroush
De departe cele mai bune absorbante…
De departe cele mai bune absorbante folosite de mine pana acum.
Fara mirosuri neplacute si fara iritatii la menstruatie cu ENROUSH! 💞
Fetelor, recomand sa le folositi cu incredere!
Produs de o calitate excepțională
Produs de o calitate excepțională, ambalaj frumos, livrare rapidă.
Foarte blânde cu pielea
Foarte blânde cu pielea, absorb bine, Recomand!❤️
Imi plac produsele ENROUSH!!!
Great products
Great products, no irritation or discomfort unlike most other pads. Also easy to use the subscription service
Se vede calitatea din aceste produse
Se vede calitatea din aceste produse, iar experiența mea cu ele de un an își spune cuvântul! Sunt geniale!🫶🏻❤️
Ordered the panty liners
Ordered the panty liners, quick delivery, lovely packaging. Really love the pads so far.
I wish they did a longer version.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.