Ich war bei euch im Popup Store in Amsterdam und muss zugeben, dass ich eure Brand vorher nicht kannte und ich bin nun total begeistert und sehr happy mit dem Kauf bei euch. Eine wirklich super Qualit... Zobacz więcej
Amazing brand! Super cool items! Very nice staff. I received very good help from the staff with finding the right size for the item I fitted. They take time to have a little chat with you and make you... Zobacz więcej
Er ging iets fout bij het betalen via instagram, althans, ik kreeg een melding dat het product wat ik gekocht had nog betaald moest worden... Gelijk via Instagram contact gezocht en kreeg eigenlijk di... Zobacz więcej
Mooie stijl, goede kwaliteit en one of a kind brand en items. Bovendien hele fijne service zoals je het tegenwoordig zelden nog meemaakt. We kijken uit naar de volgende keer dat we de pop up store wee... Zobacz więcej
Luxury Streetwear designed in Amsterdam + produced in Portugal. enjjoin connects creators, athletes and visionaries from all different backgrounds.
Sandstr 19, 83252, RImsting, Niemcy
- 01788154053
- office@enjjoin.com
- enjjoin.com
Best brand so far!!
Very good quality and a perfect fit!
Perfect tank top
amazing tank top! It fits so well and feels great! Can‘t and won‘t stop wearing it
Best brand ever
Supa cooles diesign und so perfekter schnitt !!!
Der stoff ist so weich und der schnitt sitzt perfekt bei allen an denen ich den hodie bisher gesehen habe
T-Shirts sind an sich super verarbeitet…
T-Shirts sind an sich super verarbeitet mit vibranten Farben, allerdings war der "Enjjoin" Print auf einem der T-Shirts nicht sauber gedruckt.
Top kwaliteit trui!
Sehr gute Qualität und nicer fit
Enjjoin hat eine sehr gute Qualität und die pieces sind nice. Guter Schnitt und schöne Designs. Top Customer Service.
Great products!
Great products, I loved their pop-up store in Barcelona! I highly encourage everyone to buy!