Vi ventede 35 min på at få lov at bestille drikkevarer - da de endelig kom, bad vi om mere vand (vi havde bestilt vin), da der ikke var et halvt glas til alle. Prisen for en rejecocktail kontra det... Zobacz więcej
Pinsefrokost med familien. Sikke et skønt sted, dejlig gårdhave, serviceminded og opmærksomt personale, stort udvalg af div smørrebrød, på lækkert brød og bedst af alt, ALT smagte intet mindre end... Zobacz więcej
Lørdag d. 20/8 - 2022 holdt jeg min 85 års fødselsdag for familie og venner hos jer. Det blev en rigtig dejlig dag hvor alt fungerede, lækker og veltilberedt mad i smukke omgivelser både ude og inde... Zobacz więcej
Engtoftegård - stedet med de hyggeligste rammer om barnets konfirmation. Vi holdt vores datters konfirmation en skøn september lørdag. Personalet tog godt imod alle gæster og serverede kold... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Leder du efter en hyggelig restaurant i Brøndby? Vi serverer lækker mad med friske rådvarer for gæster fra bl.a. Rødovre og Hvidovre. Kontakt os eller book bord online!
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Dårlig oplevelse
Kom forbi Engtoftegård for at spise frokost. Ventede over en time på maden da de samtidigt havde 3 selskaber kørende. Fik den mindste pandestegte rødspætte med 7 håndmalede rejer for 135 kr. Derud fik vi den tørreste pariserbøf vi nogensinde har fået. Kunne dårligt skære den over grundet de tørre skorper i kanterne. Alt for dårlig mad, meget små portioner og lang ventetid gik derfra uden at være mæt. Kommer ikke igen.
Da jeg ved at der ofte er selskab på 1
Da jeg ved at der ofte er selskab på 1. Sal bestilte jeg bord, for en uge siden, i stueetagen. Alligevel blev vi placeret på 1. Sal hvor der var to selskaber der umuliggjorde en almindelig samtale. Gjorde selvfølgelig opmærksom på problemet, men sådan var det bare…Aldrig har vi spist så hurtig en frokost. Maden var ok, små portioner og dyr. Kommer ikke igen…
Lækker frokostplatte blot synd at man…
Lækker frokostplatte blot synd at man putter så meget purløg og karse i skålene med mad, så alt får samme smag.
Trist at juleanretning kun fås til dem der har go appetit, hva med at tilbyde en lille juleanretning??
Priserne er i den høje ende af skalaen.
Dejlig oplevelse
Kom forbi Engtoftegård sådan lidt ved en tilfældighed. Jeg anede ikke at der ligger sådan en hyggelig perle der 😃 min mand og jeg var meget tilfredse med både mad og betjening og kan varmt anbefale stedet 👍
Fejrede min 70 års fødselsdag hos jer…
Fejrede min 70 års fødselsdag hos jer igår, vi var 21 og vi fik den dejligste frokost ( luksus anretning), alt var perfekt, alle gæster var glade
Sød og smilende tjener, som var super opmærksom.
Vi kommer igen - snart
Et lille råd - lidt mere knas i æblekagen
Karin Mikkelsen
Pinsefrokost med familien
Pinsefrokost med familien.
Sikke et skønt sted, dejlig gårdhave, serviceminded og opmærksomt personale, stort udvalg af div smørrebrød, på lækkert brød og bedst af alt, ALT smagte intet mindre end fantastisk.
Mændene fik luksus platten, damerne stenbiderrogn og næste ret hvide asparges med rejer. Mums. Lækre vine og go aperol.
Vi var alle meget tilfredse med det hele og kommer helt sikkert igen.
Ærgerligt at man ikke kan indrømme…
Ærgerligt at man ikke kan indrømme fejl.
Vi havde glædet os til at holde min søns konfirmation hos Engtoftegård d.5.5.2023
Dagen før fik jeg at vide at der skulle afholdes 3 konfirmationer og allerede der fik alarmklokkerne til at ringe. Men jeg fik at vide at de har prøvet det før.
På selve dagen oplever jeg at der blev serveret vin til en 14-årig ikke engang men 2 gang. Jeg talte med tjeneren om det at de skal spørge folk om hvad de vil drikke før de hældte op. Derfra gik det ned af bakken. Vandkaraflener bliver ikke fyldt op, tjenere der glemt hvad folk havde bestilt og at vi som gæst flere gange skulle lede efter tjeneren. Vi var næsten overladt til os selv. Jeg har klaget og synes det er ærgerligt at man sparer op til en fest hvor man skal betale for vin der ikke blev drukket og ikke fik ordentlig betjening.
Istedet for en ordentlig undskyldning fik jeg at vide at jeg var anstrengende fordi jeg ikke vil ha min søn på 14 skal serveres vin for. Virkelig skuffende oplevelse.
Fantastisk sted med seriøs veltilberedt…
Fantastisk sted med seriøs veltilberedt dansk mad lavet fra bunden, utroligt servicemindet personale og hvor priserne står målt med kvaliteten og portioneringen, kan varmt anbefale denne perle som ligger i de hyggeligste
omgivelser og med den dejligste gårdhave. Et sjældent sted hvor du får det hele på samme tid og som restauratør må jeg bare bukke mig i støvet og sige TAK.
Super dejligt sted
Lørdag d. 18 marts 2023
Blev budt velkommen i døren, fik et dejligt bord, super beleven tjener og dejlig dejlig mad 👌🏼
Ikke en finger at sætte.Var alene ude og spise
Var alene ude og spise, det var en utrolig smagsoplevelse. Alt jeg fik var over alt forventning. Godt klaret
Mindesammenkost blev til en god oplevelse
Vi var til en mindekomsammen og fik den tilhørende "pakke". For det første blev opdækningen fuldkommen, som vi ønskede - selvom vi til at starte med havde håbet på et andet lokale. Men den nye løsning på 1. sal fungerede perfekt. Maden var var rigtig god - bl.a. de to stykker smørrebrød var velsmagende og dekorativt anrettet. Og ikke blot to små usynlige stykker brød - men af en størrelse, der mættede. Det skal de have ros for. Bagefter the/kaffe og kringle, som også var velsmagende. Service i top. Tror at der kom en tjener ind og kiggede måske 6 gange - bare for at tjekke om alt var, som det skulle være. Flere af gæsterne udtrykte også stor tilfredshed med stedet. Så selvom lejligheden til sammenkomsten var trist, blev det alligevel på sin egen måde til en god oplevelse.
Alt, alt for dyrt
Alt for dyrt ift. kvalitet og portioner. Har netop spist der og er temmelig rystet over hvad man får for pengene. Hverken kvalitet eller portionsstørrelser lever op til prisen … bla. 95,- for en portion ris alamande, som var hvinende sød!
185,- for en lille smattet vegetarburger. Nej jeg må sige, at det var ikke pengene værd.
Lørdag d 20/8-2022
Det blev en rigtig dejlig dag hvor alt fungerede, lækker og veltilberedt mad i smukke omgivelser både ude og inde, og sidst men ikke mindst betjeningen af Anne var fantastisk, dejligt humør og venlighed.
Venlig hilsen Niels og Annie Specht
10 stjerner!!!
10 stjerner!!!
Fantastisk personale og vidunderlig service!
Og så er maden jo også fremragende!
Kom og oplev det👏🏼
7 stjernes oplevelse
Udover en super plads i et hyggeligt udendørs gård-havemiljø, så var:
- Betjeningen super hurtig, effektiv, venlig, professionel, lige til.
- Maden var der i den grad nok af, og vi blev mætte af det; Samtidig var den flot arrangeret, ikke gourmet-style, men typisk flot hjemmelig anretninger - og alligevel flot gjordt. Herudover smagte den godt!
- Priserne fulgte i den grad markedspriserne, men total-oplevelsen for fire mennesker med mad og drikke blev 1805,- på til en sommerdag i juli 2022.
Vi har været der før, og oplevelsen er meget meget tæt på at være perfekt hver gang ...
Restauranten ligger i naturskønne stille omgivelser ved Brøndbyøster Kirke i 2605 Brøndby og billedskønt ligner den resturanten fra filmen "Blinkende Lygter" ... et godt stykke hen ad vejen.
Der gratis parkering, cykelparkering og bus meget tæt på døren.
Vi kommer igen ....
Skønne rammer omkring en dejlig…
Skønne rammer omkring en dejlig frokostmenu.
Kan bestemt anbefales.
Ubehøvlet kvindelig tjener ødelagde stemningen
Ubehøvlet kvindelig tjener ødelagde stemning ved en ellers hyggelig frokost.
Der gik flere ting galt undervejs.
Vi var en familie på 9 samlet til pinsefrokost. Da vi modtog vores bestillinger, var flere af dem forkerte og vi måtte bede om vand og drikkeglas fire gange, før det lykkedes. Da bestillingerne var sendt retur, sad næsten halvdelen af selskabet tilbage uden mad i virkelig lang tid. Vi gjorde opmærksom på dette overfor en ny tjener, hvorefter førnævnte tjener kom marcherende tilbage. Her fik vi ordret besked på; at vi ikke manglede noget! Da vi forklarede, at mange blandt selskabet stadig manglede mad, mens andre havde modtaget flere retter, indledte hun en diskussion på en temmelig aggressiv facon på trods af, at vi blot havde gjort opmærksom på, at der var gentagne fejl i bestillingerne.
Det var en utrolig ærgerlig oplevelse i ellers hyggelige omgivelser - og hvor det resterende personale var yderst imødekommende.
Dejlig frokost i dag for 10 voksne og…
Dejlig frokost i dag for 10 voksne og fem børn efter bisættelse.
Frisk og veltillavet smørrebrød og kaffe med kringle.
Kan varmt anbefales.
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Var til en forsinket julefrokost. Rigtig god mad. God service og god stemning
Var på Engtoftegård d
Var på Engtoftegård d. 11-12-21 KL. 12:30. Har flere gange besøgt stedet, med stor fornøjelse. Men noget gik galt denne dag. Vi (2 Personer) fik anvist plads på 1. sal Hvor der var dækket op på alle borde. (Der var på det tidspunkt kun 4 andre gæster.) Da vi var ved at være færdige, begyndte det at "strømme ind" med folk. Til syne ladende 2 selskaber. Virkede som om vi var for mange samlede, på for lidt plads. Flere af de ankommende bar ikke mundbind, hvilket er et krav, som er mærkeret på indgangen til stedet. Vi overhørte samtale mellem en arrangør og personalet som mente at dette ikke var i orden. Og at der var alt for mange til stede. I lokalet. Vi havde selv samme fornemmelse, og valgte, at afslutte vores frokost. Spurgte på vej ud en tjener, om hvor mange der egentlig måtte være i lokalet. Svaret var " at der vidst nok var det antal, der måtte være". Meget ærgeligt, da vi ellers holder meget af at komme der. Indtrykket var at man skulle have så mange ind som overhovedet muligt, inden der blev lukket yderligere ned p.g.a Corona
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.