Engdigegaard - Black Oats Farm Recenzje

3. Sklep z żywnością naturalną
  4. Ekologiczne gospodarstwo rolne
  5. Sklep z żywnością ekologiczną

Napisane przez firmę

Blackoatsfarm by Engdigegaard.dk står bag de næringsrige sorthavregryn med højt indhold af betaglucaner, protein og fibre. Betaglucaner dæmper kolesterol, støtter fordøjelsen og bidrager til et stabilt blodsukker. En stor daglig portion (75 gram) er alt, der skal til, bare det er sorthavregryn. En blød og cremet grød fuldender gourmetoplevelsen. Sorthavregryn er økologiske, glutenfri og 100 % naturlige uden tilsætninger eller berigelser. Forhandlere i hele DK og nem online bestilling, hurtig levering (typisk inden for 24 timer) og fordelagtige storkøbspriser gør det både enkelt og økonomisk at vælge sund kvalitet til morgenmad, bagning og anden madlavning.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

18 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 13

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Oceniono na 3 z 5

Godt produkt, overflødig emballage.

Fik forærende en lille pose havregryn i en plastpose af en bekendt. Havregrynene smager rigtig godt. Så jeg købte en pakke. Meget eksklusiv emballage og med 5 mindre poser indeni, lavet af plastic. Efter min mening prøver formatet at sælge produktet på eksklusivitet med den fine emballage, som udskiller sig markant fra de andre havregrynsprodukter. Produktet har også en særskilt plads i butikken.
Jeg mener man ville kunne spare miljøet og sælge produktet væsentligt billigere ved at ændre emballagen. Pt er det 5 x dyrere end andre havregrynsprodukter.
Hvis det ikke var for emballagen, ville jeg give 5 ⭐️
Jane Gehlsen

4 września 2026

Verdens bedste havregryn!

6 czerwca 2026

Odpowiedź od Engdigegaard - Black Oats Farm

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du synes, vi laver verdens bedste havregryn.

Nysted Gaardbutik: Dejligt produkt

Sort Havre er meget populært blandt mine kunder i Nysted Gaardbutik.

4 czerwca 2026

Odpowiedź od Engdigegaard - Black Oats Farm

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at Sort Havre er blevet så populært blandt dine kunder i Nysted Gårdbutik.

Tak for tilliden og samarbejdet.

Smager rigtigt lækkert.

Smager rigtigt lækkert.
Er mild og cremet til en sart mave med glutenintolerance.

12 maja 2026

Odpowiedź od Engdigegaard - Black Oats Farm

Det glæder os virkelig at høre, at du oplever vores havregryn som både milde, cremede og behagelige for maven. Netop den gode smag og den skånsomme oplevelse er noget, vi lægger stor vægt på. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Hurtig og præcis levering

Meget hurtig levering alt ok

2 lutego 2026

Odpowiedź od Engdigegaard - Black Oats Farm

Vi er glade for at høre, at du oplevede en hurtig og præcis levering, og at alt var som det skulle være.

Altid god service kan varmt anbefales

Altid god service kan varmt anbefales

23 kwietnia 2026

Odpowiedź od Engdigegaard - Black Oats Farm

Tusind tak for din anmeldelse.

Det gør os virkelig glade at høre, at du oplever en stabil og god service, og at du har lyst til at anbefale os videre. Det sætter vi stor pris på.

Odpowiedź od Engdigegaard - Black Oats Farm

Vi er glade for at høre, at din oplevelse har været som forventet.

Tak fordi du deler det med os.

God smag

Hurtig service

29 kwietnia 2026

Odpowiedź od Engdigegaard - Black Oats Farm

Det glæder os at høre, at du både oplever god smag og hurtig service.

Tak fordi du deler din oplevelse med os.

Det er bare godt

Det er bare godt, køber gerne igen 👍😎

24 kwietnia 2026

Odpowiedź od Engdigegaard - Black Oats Farm

Det glæder os virkelig at høre, at du er så tilfreds – og at du har lyst til at købe igen.
Vi sætter stor pris på din opbakning.

God oplevelse

Fantastiske havregryn, god smag og mætter meget, kan kun anbefales.

28 kwietnia 2026

Odpowiedź od Engdigegaard - Black Oats Farm

Hvor er det dejligt at høre, at du både oplever god smag og at vores havregryn mætter godt. Det betyder virkelig meget for os.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og for anbefalingen.

Havregrynene fra Engdigegaard

Havregrynene fra Engdigegaard er ikke ligesom andre havregryn. Sorten er den gamle sorthavre. Smagen er markant bedre, og de de klister ikke, De smager bedre, da de ikke bliver hurtig bløde.
Jeg er så stor en fan 👌🏻 Tak Engdinggaard 🥰

1 czerwca 2025
Oceniono na 5 z 5

Bestilte hel havre kerner der

Bestilte hel havre kerner der, men da jeg modtog pakken var pakken med korn gået op og noget af det var røget ud i den store kasse som det blev sendt i. Skrev til dem og kort efter modtog jeg en ny pakke havre, som var pakket rigtig godt. Kernerne er gode og smager godt, jeg er van til at bruge alm. havre til at valse til havregryn, kan helt klart anbefale sort havre. Helt klart et sted jeg vil købe ved igen.

15 lutego 2023
Oceniono na 1 z 5

sorthavregryn

De første sorthavre gryn jeg fik fra dem var godt,
den sidste sending har bestemt ikke været god og servicen har ikke været i orden.

13 listopada 2020
Opinia niezależna

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej