Jeg købte med lovning om at det ver risikofrit sat købe, da man kan returnere ligegyldig årsag. Har intet hør da jeg skrev om ønske om returnering. Skal man forstå det som, at man ikke kan ret... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Alt var godt lige fra bestilling til modtagelse af pakken, som kom hurtigt. Min datter på snart 17 år spiller Elite fodbold på meget højt plan og træner 4 gange om ugen og har kamp i weekender så det... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Enertor har givet mig løbeglæden tilbage! Før døjede jeg med skinnebensbetændelse og løbeknæ, men med de nye såler kan jeg både løbe længere og hurtigere uden at føle samme overbelastning, hvilket r... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Hos Enertor®, har vi hjulpet mennesker med at forblive smerte og skadesfrie siden 1998 med vores verdenskendte fodklinik og vores revolutionerende såler. Vores produkter og vores service er velanvendt og velanset af eliteidrætsudøvere, millitæret og sundhedspersonale over hele verden. Men vi er ikke bare til for de professionelle. Alle kan drage nytte af vores ekspertise og teknologi uanset om det handler om smertelindring, skadesforebyggelse eller øget præstation
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Inni użytkownicy przeglądali również
Enertor såle er bare fantastiske
Enertor såler er bare fantastiske - jeg har efterhånden investeret i 5-6 såler og bruger dem til alt, daglig, sport, vandre.
Havde tidligere tid til anden problemer med mine hæle, men siden jeg har brugt disse såle har der intet været.
Kan kun anbefale dem.

Gode såler til prisen
Jeg er på mit andet par såler fra Enertor, som jeg kan anbefale. Det er en god og stødabsorberende sål og jeg bruger dem i alle mine sportssko. Levering er også ok hurtig.

Købt gå og løbe såler
Købt gå og løbe såler. Kan ikke kende forskel. Umiddelbart virker de gode. Dog oplever jeg smerter i knæ og svang. Været i dialog med kundeservice der svarer hurtigt, venligt og relevant. Øger nu stille og roligt tiden af anvendelsen.

Odpowiedź od Enertor Danmark
Top klasse service og produkt
Fik leveret 2 sæt løbe såler til mig selv og min kæreste, dog havde vi bestilt forkert størrelse til hende. Henvendte mig via skemaet og fik svar på under 10 minutter, ingen problem i at bytte, fik endda tilsendt DAO kode med det samme og de blev sendt retur til rigtige størrelse lyn hurtigt.
Sålerne føles gode og mindsker mine smerter i knæ. Om det er ren indbildning eller at de har fat i den lange ende? Who knows, men ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ for hele oplevelsen so far!

Odpowiedź od Enertor Danmark
Sålerne kom rigtig hurtig efter jeg…
Sålerne kom rigtig hurtig efter jeg bestilte dem. Jeg har gået i dem i ca 2 uger, og de er rigtig gode! Man opnår god støtte samtidig med at sålerne former sig efter foden

Knæsmerter væk
Jeg købte løbesåler efter at have døjet med knæsmerter i tre måneder. De føles gode at løbe med, og mine smerter er væk Jeg har samtidig holdt en kort pause fra løb og har opskaleret styrkeøvelser for knæene. Om det således er sålerne eller det andet, der har hjulpet kan jo ikke siges med sikkerhed, men jeg er glad for dem, og prisen er god.

Rigtig gode såler
Overskuelig hjemmeside og hurtig forsendelse. Købte såler til løb og har testet dem på 6 ture nu. Første tur gik med tilvænning (var selvfølgelig også mere opmærksom). De efterfølgende ture har været en fornøjelse. Min vurdering er ind til videre at jeg ikke er lige så "træt" i læggene efter løbeturen. Og jeg tænker ikke mere over sålerne.

Ok gode såler
Sålerne bruges til løb og de er ganske ok. De er ikke ubehagelige og gør ikke fødderne ømme på lange ture.

Virkelig en god sål
Virkelig en god sål, den er så behagelig at dyrke sport i!

Odpowiedź od Enertor Danmark
Virker som nogle rigtig fede såler
Virker som nogle rigtig fede såler, der blev hurtig leveret

Gode støttende såler
Gode støttende såler. Fin pasform i sko og støvler. Hurtig levering.

Odpowiedź od Enertor Danmark
Nemt at bestille og hurtig levering
Nemt at bestille og hurtig levering. Det er stadig early days med de nye såler (løb) men det føles godt.

Odpowiedź od Enertor Danmark
Kan kun sige rosende ord om mine nye…
Kan kun sige rosende ord om mine nye såler, de virker og er en fornøjelse at bruge.

Odpowiedź od Enertor Danmark
Rigtig gode såler der klart aflaster…
Rigtig gode såler der klart aflaster mine knæ. Nemt at bestille og hurtig og problemfri levering

Odpowiedź od Enertor Danmark
Rigtig glad for mine nye skåler
Virkelig glad for mine nye skåler. Har kunne tage min marton hælsål ud af min badmintonsko som ellers roede rundt i skoen hele tiden.
Nu er der styr på sålen og er overbevist om at jeg kan udskyde køb af ny sko pga de nyer såler.
Sålen modgår smerter i fødder, knæ og ryggen. Jeg er meget tilfreds.

Super kundeservice
Ikke modtaget sålerne endnu, så kan ikke vurdere produktet, men sindssyg lang leveringstid. Opfølgning: Med hjælp fra Emil blev sagen løst til UG. DAO havde smidt pakken væk, kan jo ske, men nye varer fremsendt med det samme. Efter indledende test virker det lovende, god støddæmpning og støtte, tror jeg får stor glæde af sålerne også i en i forvejen Max dæmpet løbesko🤩