Oceniono na 5 z 5

Priya and mohit were so polite and friendly. Explained everything so well about my options gas and electricity options that best suit our needs. A pleasure to deal with 🙏🏻 Lee Swords Co... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Energi+ opkøbte "Grow Energi", som havde nogle lidt høje priser, men super gode værdier. Efter opkøbet gik der et halvt år, så blev priser endnu højere og værdierne forsvandt. Nu hvor jeg er skiftet... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ualmindelig venlig og imødekommende Dina, som arbejder i kunde service, og som gjorde meget mere, end en ekstra indsats for at få tingene til at lykkedes ifm. betaling af regning m.v, som jeg havde k... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mads Sørensen er de mest mest seriøse og fagligt bedste person, jeg nogensinde har haft i telefonen. Han vigtigste alt om el, som er et kompliceret. Mads er tillige sympatisk, humoristisk, og empati... Zobacz więcej

1. Producent sprzętu elektrycznego
  2. Zakład energetyczny
  3. Gazownia

Informacje o Energi+

Napisane przez firmę

Mindre ond strøm

0 kr. i oprettelse
Det skal være en god oplevelse at være kunde hos Energi+. Derfor er det altid gratis at tilmelde dig.

Prisgaranti
Vi er altid billigst. Vælger du produktet Strøm+ Prisgaranti, dækker vi differencen, hvis dit gamle elselskab alligevel viser sig at være billigere.

Udlign dit CO2-aftryk
Vi fjerner alt det CO2, du udleder gennem dit energiforbrug ved at skyde penge i godkendte klimaprojekter, der fjerner CO2 fra vores atmosfære.

Effektiv kundeservice
Vores flinke folk i kundeservice sidder klar til at hjælpe og svare på din spørgsmål.

Nemt at skifte
Det er nemt at hoppe med på vognen. Du skal bare tilmelde dig på vores website, så ordner vi det praktiske, så du snart kan tænde for den mindre onde energi hjemme hos dig.

Om Energi+
Hos Energi+ er vi på en grøn mission: Vi vil fjerne så meget CO2 som muligt. Det gør vi ved at tilbyde CO2-kompenseret strøm og gas til private og erhvervskunder. Baseret på certificerede, bæredygtige klimaprojekter. På den måde kan du bruge energi derhjemme eller på jobbet med lidt bedre samvittighed. Samtidig er vores produkter særdeles gavnlige for din pengepung. Vi tilbyder nemlig strøm med prisgaranti, så du altid er sikret en aftale, der er mindst lige så billig som din nuværende. Klimaet vinder, og din økonomi vinder. What’s not to like?

Et let valg der gør en forskel
Hos Energi+ tror vi på, at alle kan gøre en forskel, og at selv nemme valg kan have en afgørende effekt på klimaet. Derfor kan du ikke vælge til eller fra hos os – du skal blot vælge os. Så fjernes dit CO2-aftryk fra dit energiforbrug automatisk. Du kan ikke slukke for strømmen. Men du kan udligne dit CO2-aftryk og vælge billig strøm eller gas fra Energi+.

3,9

1 gwiazdka

Odpowiada na 1% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Oceniono na 5 z 5

Mads Sørensen er en vindende person: positiv

Han vigtigste alt om el, som er et kompliceret.
Mads er tillige sympatisk, humoristisk, og empatisk og en vindende person i betydning af positiv energi, charme. Han vil altid være ombejlet i erhvervslivet. Jeg giver ham 10, men kan desværre kun rate ham 5.

25 lipca 2025

Super service fra Mads Sørensen

En utrolig velforberedt Mads Sørensen guidede os behageligt igennem vores El-leverandør skift.
Mads er utrolig hjælpsom, imødekommende og behagelig at snakke med.. Vil helt sikkert give Mads 5 stjerner for super service

Mvh Sabina og Lars

24 lipca 2025
Oceniono na 1 z 5

Jeg blev ringet op af Energi+

Jeg blev ringet op af Energi+, han fortalte at de havde en kampagne i øjeblikket, med billige elpriser. Jeg spurgte ham om, de havde noget med mit energi selskab NRGI, at gøre. Det svarede han ikke på selvom jeg spurgte ham 2 gange. Han sagde han havde min adresse og mailadresse, så han ville sende mig et tilbud. Hvor har det fra??? Da han sendte tilbuddet til mig, var det på en adresse jeg aldrig bruger til personlige mails, altså de har købt min adresse og mailadresse. de har intet at gøre min nuværende leverandør at gøre.

23 lipca 2025
Oceniono na 1 z 5

Det værste sted man kan være kunde

Det værste sted man kan være kunde. Hvis du flytter fra dem sender de regninger i 3 år efter du er flyttet fra dem. Og de siger at de følger loven. Så du kommer aldrig ud af det igen. Så hold jer væk fra dem. Har lige fået nr 2 regninger på 3 måneder.

Logo Energi+

Odpowiedź od Energi+

Hej Tage,

Vi beklager, at du har haft en negativ oplevelse.

Du afsluttede dit kundeforhold hos os den 5. januar 2024, og vi sender naturligvis ikke regninger ud 3 år efter ophør.

Den seneste opkrævning skyldes en landsdækkende ændring i SKATs regler for afregning af elvarme med tilbagevirkende kraft til 2023. Vi formidler blot de nødvendige korrektioner fra Energinet.

Har du spørgsmål til opgørelsen, hjælper vi dig gerne direkte.

Energi+

El regning

Medarbejder Mario var god til at forklare os hvordan el regning fungere hvilken løsning passer bedst til os

8 lipca 2025

Alex.Lindstrøm

Alex.Lindstrøm
Jeg blev ringet op af et energiselskabet og fik hjælp af Alex Lindstrøm. Han var utrolig venlig, professionel og hjalp mig med alle mine spørgsmål. Jeg følte mig tryg og godt rådgivet hele vejen igennem. Kan varmt anbefale hans hjælp!"

Oceniono na 1 z 5

Jeg blev taget med bukserne nede....

Jeg bliver ringet op af en meget hurtig talende sælger, som fortæller at jeg har et tilgodehavende hos mit el selskab, fordi jeg har betalt for meget på et abonnement hos dem. Mens jeg er på arbejde og fortsat tænker nu får jeg penge tilbage, går det langsomt om for mig, at jeg er ved at skifte firma på både el og gas..da jeg kommer hjem fra mit job tænker jeg.. hvad var det egentlig der skete der.. jeg laver en trustpilot søgning og ser, at rigtig mange har samme oplevelse... derudover siger sælger også, at de har en trustpilot kampagne, hvor man efter 1. Samtale skal ind og anmelde samtalen, for at vinde noget... så please til jer, der bliver fuppet på samme måde... læs lige anmeldelser på trustpilot. De fleste handler kun om hvor god en samtale de har med sælgeren.. ikke om selve produktet.. det kommer i de negative anmeldelser, hvis man scroller ned..
Efter jeg læste trustpilot skrev jeg en fortrydelses mail og sagde, at jeg ikke ønskede at blive kunde alligevel. Blev jeg ringet op af en sur og aggressiv medarbejder, som tog min forklaring personligt... det er et virkeligt useriøst firma.. hold jer langt væk, ville min anbefaling være! 🤢

11 lipca 2025

Uigennemsigtigt telefonopkald

Jeg blev ringet op af en telefonsælger, der ikke fortalte hvor han ringede fra. Han startede med at fortælle mit fulde navn og adresse og begyndte derefter at rense beløb op fra min elregning, som jeg fremover kunne spare. Under hele samtalen er jeg af den opfattelse at han ringer fra min nuværende udbyder. Jeg besvarer også hans spørgsmål ud fra denne overbevisning - det bliver der ikke reageret på. Først til sidst finder jeg ud af, at jeg nu har skiftet elselskab, hvilket ikke var mit ønske.

Pas på Energi+ !! Jeg afventer stadig en bekræftelse på at de får slettet alle oplysninger om mig og annulleret min “aftale”

17 lipca 2025
Oceniono na 5 z 5

En virkelig dejlig oplevelse med en…

En virkelig dejlig oplevelse med en rigtig god attitude. Med god information forklaret på en måde som man kunne rent faktisk forstå. 100 % en af de bedste oplevelser jeg har haft med en elselskab. Og fra en værkstedchef perspektiv hvor jeg selv har med kunder og min egen mekaniker at gøre så synes jeg han gjorde det meget pænt og gjorde sig selv fortjent til en lønforhøjelse. Og jeg kommer endda fra en branche hvor vi har over 300 biler på lager og har konstant med reklamationer at gøre hvor der er travlt og der er stress. Så jeg vil sige sådan nogle slags medarbejdere er de medarbejdere man skal holde fast på fordi de gør sig umage og interesserer sig i det de laver. 10 ud af 10

17 lipca 2025
Oceniono na 1 z 5

Blev ringet op af en sælger(Sebastian)

Blev ringet op af en sælger(Sebastian). Der ikke oplyste hvor han ringede fra. Men havde en helt masse fordele, som han kunne ændre i mit abonnement hvis jeg var interesseret. (Fik det lidt til, at lyde som han ringede fra min nuværende elselskab). Først da jeg spurgte om han ikke kunne ændre det i mit abonnement, informerede han at der blev ringet fra energi+.
Da jeg efterfølgende fortalte ham, at jeg ville undersøge tilbuddet hos mit eget elselskab. Blev han meget irriteret og ville ikke acceptere at jeg takkede nej.
Virkelig dårlig stil

15 lipca 2025

Meget sød

Meget sød, rolig og forstående medarbejder, som ringede og fortalte os om Energi+
Hun gav sig god tid til, at lytte til mine spørgsmål, og vente til jeg havde talt med manden om hvad vi skulle vælge.
Rigtig dejlig oplevelse.
Vh Daniella Moestrup

Mathilde Madsen fra Energi+

Mathilde Østerbye Madsen fra Energi+ leverede en fremragende serviceoplevelse. Hun fremstod veloplagt og intelligent med en tydelig faglig indsigt, der skabte stor tillid i dialogen. Hendes imødekommenhed og tålmodighed gjorde kommunikationen både behagelig og effektiv. Det var tydeligt, at hun er både kompetent og engageret i sit arbejde, og samtidig formår hun at være sympatisk og nærværende. En fornøjelse at blive hjulpet af hende.

9 lipca 2025

Dejlig humor

Mario var meget venlig og imødekommende og havde ovenikøbet en god humor.
Jeg fik nogle gode tilbud og nu må vi jo så se om firmaet lever op til det.

7 lipca 2025
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej