Ole svarer på alle spørgsmål hurtigt og grundigt. Han er god til at planlægge og udføre arbejdet og superviserer de øvrige håndværkere, som han arbejder sammen med, på en god måde. Det har været en... Zobacz więcej
Inni użytkownicy przeglądali również
Vi fik monteret Emaldo-batteri og…
Vi fik monteret Emaldo-batteri og solceller, og lige fra afgivning af tilbud til den sidste skrue var skruet i, var Oles service helt i top. Sjakket af tømrere, som Ole sørgede for, og Ole selv lavede et virkelig flot arbejde, og vi følte os i professionelle hænder hele vejen.
Professionel og dygtig
Ole svarer på alle spørgsmål hurtigt og grundigt.
Det har været en fornøjelse at have Ole til at lave vores solceller med batteri og ladestander til bil.
Professionelt arbejde!
Kompetent og hjælpsom
Ole er kompetent og meget hjælpsom - også i processen med at finde frem til den rigtige batteriløsning for os. Vi er endt med Solplanet med IntelliCharge og er yderst tilfredse. Undervejs hjalp Ole os også med at finde fejlen i det solcelleanlæg, vi overtog fra forrige husejer. Alt i alt en fornøjelse at samarbejde med EnergiMesteren!
aftalen var klokken 9:00 men han…
aftalen var klokken 9:00 men han ringede og spurgte om han måtte komme klokken 8:00 og han var her til tiden. han lavede det han skulle og klokken 14:00 var han færdig men at tilslutte batteriet og kørte igen så en meget effektiv mand
Det er ALTID POSITIVT når man har fået…
Det er ALTID POSITIVT når man har fået mere end man havde forventet - sådan er det med Energimesteren
Vibeke & Lars
super service, godt priser
Meget professionel og pålidelig. Kom til tiden, arbejdede effektivt og leverede et flot og gennemført resultat. Alt blev forklaret grundigt, og der blev ryddet pænt op efter arbejdet. Kan klart anbefales og vil helt sikkert bruge dem igen.
Energimesteren kan klar anbefales
Vi har fået installeret to ladestandere i vores andelsforening. Alt er forløbet planmæssigt og inden for aftalt tidsramme.
Installationerne har krævet et større gravearbejde, og energimesteren har afleveret et flot og pænt stykke arbejde.
Hurtigt og fint betjening.
Hurtig og præcis
Energimesteren (Ole), leverede og installerede en bil lader, som overskriften beskriver, og til aftalte pris og tids estimat.
Jeg kan derfor varmt anbefale Energimesteren
Installation af Emaldo Power Store batterianlæg
Vi har haft en rigtig god oplevelse, med at bruge Ole fra Energimesteren.
Både det at få svar på de spørgsmål og overvejelser vi havde inden køb af batteriet, som der altid vil være omkring sådan en investering, samt opsætning har være godt og ordentligt.
Derudover er det til at få kontakt med Ole bagefter og blive sat ind i tingene hvis der er noget.
Det skal man ikke underkende værdien af.
Vi kan varmt anbefale energimesteren.
Det fortryder du ikke.
Imponerende arbejde
Imponerende arbejde. Hurtige, omhyggelige og gennemført. Mange tak for mit Emaldo anlæg :-)
Virkelig god service og godt arbejde
Fra det første møde med en af montørne på min arbejdsplads, til det endelige resultat, har vi haft en virkelig GOD oplevelse, både med at få svar på de spørgsmål vi havde omkring det arbejde der skulle ud føres, til at blive sat ind i tingene med det, vi havde købt.
Vi kan varmt anbefale at I får en aftale med energimesteren.
Vi blev inkluderet i vores eget projekt, hvilket for os er rigtig godt, så man med hele processen.
Det er et firma med meget meget højt serviceniveau i verdensklasse.
Vi takker JER for en rigtig god oplevelse.
God oplevelse med el lader kabel og boks
Fra første kontakt til afslutning af opgave var der god service og kommunikation.
Fik gravet el lader kabel ned og installeret lader boks.
Hurtig svar på pris forespørgsel - og ligeledes hurtig feedback på uddybende spørgsmål.
Opgaven blev løst i forhold til hvad der var blevet lovet. Har intet at udsætte på den opgave vi købte ind i.
Vi fik gravet ca 30 m fliser og og lagt igen på samme dag til fuld tilfredshed
Fik installeret emaldo batteri som…
Fik installeret emaldo batteri som husstandsbatteri med netudligning fra Emaldo grid. Det var let at købe og ingen problemer under opsætningen
Installation af solceller og Emaldo batteri
Fik installeret solceller sammen med et Emaldo Power Core batteri.
God kommunikation, arbejdet blev udført til tiden og alt virkede da de kørte herfra.
Emaldo batteriet drillede lidt, men det blev fikset med en enkelt genstart.
Super tilfreds med resultatet.
Rigtig god oplevelse med Energimesteren ApS
Vi har fået installeret et SolPlanet-batterianlæg med backup-funktion af Energimesteren ApS i starten af september. Vi er super tilfredse, både med selve anlægget og med installationsprocessen. Forud blev vi vejledt meget professionelt af Ole på baggrund af vores forbrugsoplysninger og fotos af, hvor vi gerne ville have anlægget placeret.
Vi fik samtidig bygget vores eltavle om, og også dette arbejde var helt perfekt.
Vi undersøgte flere andre løsninger og leverandører, inden vi traf beslutning.
Vi er meget glade for, at vi valgte Energimesteren ApS, og vi kan allerede nu se, at vi sparer ganske meget på vores elforbrug.
Vi kan derfor varmt medgive vores bedste anbefalinger.
Vi kan varmt anbefale Ole og Marius
Vi kan varmt anbefale Ole og Marius. Vi har fået deres hjælp til ladebokse, eltavle, rillet el ind på 1.sal, strøm i vores sommerhus mm. De er meget pålidelige og arbejdet bliver udført til punkt og prikke. Vi kommer helt sikkert til at bruge dem igen ☺️
Aftale overholdt.kort og godt
Fremragende oplevelse – topkarakter hele vejen! ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi har fået installeret et Emaldo Store batterianlæg af Energiministeren ApS, og vi kunne ikke være mere tilfredse.
• Meget konkurrencedygtig pris
• God og løbende kommunikation
• Professionel rådgivning med inddragelse af os som kunde
• Besigtigelse på forhånd for at sikre det bedste, individuelt tilpassede tilbud
Det er et lille lokalt firma, men servicen og professionaliteten er helt i top. Vi giver topkarakter på alle parametre og kan varmt anbefale Energiministeren ApS.
Alt var tip top
Alt var tip top - de ved hvad de laver, det samme gør deres samarbejdere.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.