Energilageret.dk
Virkelig positiv oplevelse at handle hos Energilageret.dk. F.eks købte jeg 'sukrin-gold' som alle andre steder koster fra ca. 65 op til 80 kr for 500 g - her gav jeg 49 kr - det er jo helt vildt :-)... Zobacz więcej
Har handlet hos energilageret to gange! Begge gange har der været personlighed bag købene, dvs at firmaet har kontaktet mig personligt for at sikre god behandling! Købene er begge gange sendt h... Zobacz więcej
Energilageret.dk er uden tvivl det bedste sted at handle hos. Deres sortiment spænder utrolig bredt, og de får konstant nye produkter og kategorier. Udover det enorme udvalg, så er selve service... Zobacz więcej
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Energilageret.dk er Danmarks største energi- og proteindepot - her finder du alt hvad du har brug for som aktiv sportsudøver. Hos energilageret får du altid gode priser og super hurtig levering. Du har samtidig mulighed for at afhente din ordre direkte i Horsens hvor vi også har en 450 m² stor specialbutik med alt i træningsudstyr og beklædning ...en rigtig spændende butik for dig som træner.
Strandkærvej 87D, 8700, Horsens, Dania
- 6991 1380
- salg@energilageret.dk
- energilageret.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Er elendige til at svare på mails
De går mest op i at sælge produkter, og deres kundeservice er yderst ringe, hvis problemer opstår. Eller også er deres mailsystem bare ofte nede :-)
Absolut topkarakter!
Jeg er trofast kunde hos Energilageret.dk og hver gang jeg har bestilt har jeg fået mine varer dagen efter! Priser, service og kvaliteten på deres varer er alle sammen i top og jeg har ikke ét grimt ord at sige om Energilageret! :)
Jeg bestilte i går mine produkter hos Energilageret og i dag kunne jeg så hente min pakke på posthuset. Vanvittig god service og hurtig levering, hvilket jeg sætter stor pris på.
Helt klart anbefalelsesværdig.
God service og hurtig levering!
Min pakke kom hurtigt frem, alt var i orden og der var rigtig god service. Helt klart et sted hvor jeg vil begynde at bestille mine varer fremover.
Dårlig kundeservice
Jeg modtog hurtigt min bestilling, men der manglede desværre en vare i pakken. Jeg kontaktede energilageret første gang via email for 2 uger siden og har efterfølgende sendt 2 mails, men jeg får intet svar. Jeg har betalt for noget, som jeg ikke har fået. Selvfølgelig kan alle begå fejl, men at overse 3 mails som er sendt til den korrekte adresse, er ikke i orden.
Super nice ;-)
Kunne ikke være bedre. Hurtig forsendelse - god beskyttelse af varerne i fragten. Varer som man ikke finder andre steder herhjemme. Nem og fin shop. God markedsføring på Instagram med tips og inspiration og gode dialoger. God jul til Jer :-)
Virkelig effektiv
Bestiller natten til mandag og kl. 6:33 mandag morgen modtager jeg en mail om at min pakke er pakket og sendt afsted. I dag har jeg så hentet pakken.
Hurtig levering :-)
Kan anbefales herfra.
Perfekt
Altid hurtig levering. Varer der er udsolgt, kommer hurtigt igen. Meget fint. Vil bruge hjemmesiden mange gange fremover.
Uacceptable lang ventetid på levering.
Bestilte tirsdag d. 18.11.2014 inden kl 12:00 og valgte GLS pakkelevering.
Jvf. Tracking nummer er min pakke ikke kommet længere end Kolding og det er søndag den 22.11.2014 i dag.
Det har absolut intet at gøre med Dag til dag levering.
-Sidste gang jeg bestiller herfra.
Fantastisk service!!
Jeg har for nyligt købt nogle ting hos energilageret.dk og servicen har været helt perfekt!
Nogle timer efter jeg havde bestilt, så jeg et opslag på deres instagram profil om at de havde sat en af de varer jeg havde bestilt på yderligere tilbud! Jeg skrev til deres support og fik med glæde ændre min bestilling så jeg ikke følte mig snydt! -Dette vil jeg tænke på når jeg skal bestille en anden gang!
Leveringen var hurtig og præcis, fik den 2 dage efter jeg havde bestilt!
Handler med glæde hos Energilageret igen, kæmpe fornøjelse!!
-Jonas
Ingen svar på mails i flere måneder!
Når et problem opstår, får man ikke svar på mails! Om problemet kan løses eller ej, er ikke vigtigt her, men jeg finder det uacceptabelt at der slet ikke kommer nogen tilbagemeldninger på de henvendelser man skriver!
Jeg har skrevet flere gange og jeg har holdt en meget venlig tone, så der skulle ikke være noget der skulle gøre, at de vælger ikke at besvare mine mails!
Super godt sted at handle
Energilageret har rigtig mange lækre varer, de har løbende fine tilbud, og jeg har indtryk af, at de leverer rigtig god service.
Det eneste minus, jeg kan komme i tanke om, er, at man kun kan få gratis levering uden omdeling. Det havde selvfølgelig været federe med omdeling, men det er helt sikkert til at leve med.
Sublim service
Jeg har handlet hos Energilageret.dk to gange nu og er rigtig tilfreds med både service, sortiment og ikke mindst priserne. Leveringen sker fra dag til dag og køber man eks. deres protein-is fra WheyHey, sendes den med tøris, således den holder sig kold og lækker.
Man får ikke bedre hjemmeside.
-De har super produkter
-hurtig levering
-Den bedste service jeg har oplevet.
-Energilageret.dk er stedet du skal handle.
EEE, Enestående - Energiske - Energilager
Energilagret.dk altid klar til at redde din dag! Søde mennesker, og super god service. Glæder mig altid til at bestille nye ting fra energilagret :
1. Stort udvalg
2. 'Fangene' side, altid spændende at surfe rundt på
3. hurtig levering - Super hurtig levering.
Alt i alt, en super god service. De varmeste anbefalinger herfra.
Meget hurtig levering og rigtig god service hver gang jeg handler hos dem.
De leverer varerne på kortere tid end hvis jeg selv skulle køre ind til byen efter dem. I like!
Rigtig fin service!
Jeg var kommet til at bestille mine varer seperate og efterspurgte derfor om ordrene ikke kunne lægges sammen til en - og så kunne jeg spare porto (..for ikke at betale det x2)
Lynhurtigt var pengene for porto på den ene ordre tilbage og det var nemt og smertefrit :-)
Rigtig rart.
Personlighed og kvalitet!
Har handlet hos energilageret to gange!
Købene er begge gange sendt hurtigt afsted og i rigtig fin indpakning..
Seneste køb var den nye wheyhey is, som stadig var bundfrossen, lige som det skulle være! 👍
Danmarks bedste onlineshop!
Det er en fornøjelse at handle hos Energilageret! Jeg har kun haft gode oplevelser ved at handle hos Energilageret - hvilket er en del gange efterhånden. Energilagetet tilbyder alt hvad en fitnesstosse som jeg skal bruge! Samtidig har jeg aldrig ventet mere end to dage på mine købte varer. Slutteligt bliver jeg lige nødt til at nævne, at kundeservicen er i en klasse for sig. Spot on! Jeg giver Energilageret mine bedste anmeldelser 😊
Ingen finger at sætte på hverken service og kvalitet! :)
Nu har jeg efterhånden handlet mange gange hos Energilageret. Hvorfor? Fordi deres service, varesortiment, priser og kvalitet er 100% i orden! Jeg elsker, at man kan handle alt hvad man skal bruge et sted, og at varene kommer inden med nærmest når at trykke "gennemfør betaling".
Kan kun anbefale alle at handle hos Energilageret :)