Energiehulplijn

gebeld door deze oplichters

gebeld door deze oplichters , ze waren in de buurt en wilde me graag HELPEN met spoed aan een goedkoper energiecontract. Ik ben niet achterlijk want HELPEN bestaat niet , wel zo veel mogelijk geld aan me willen verdienen .

8 kwietnia 2026

Bijzonder vervelende mensen

Bijzonder vervelende mensen. Ik zit bij Engie en word gebeld dat ik maar een aanbod moet accepteren omdat ik dan minder zou gaan betalen. Ben nogal sceptisch dus ik stel voor dat ik eerst Engie bel voordat ik ermee in zee ga. Ik moest maar niet zoveel nadenken en wantrouwig zijn, eindstand aan het eind van het gesprek moest ik maar gezellig gaan doen met m'n vrienden (ik ben getrouwd) en was ik een kleuter en niet transparant. Echt een bijzonder RUK bedrijf.

31 marca 2026
Oceniono na 2 z 5

op advies van de energiehulpijn naar…

op advies van de energiehulpijn naar Engie gegaan, mijn maandbedrag zou € 100 zijn ben nu een maand bij Engie het is midden zomer geen verwarming gebruikt en zij adviseren nu al om mijn termijnbedrag met € 56 te verhogen?

Energiehulp lijn reageren niet meer, telefoonnummer is uit de lucht, en mails wordt niet op gereageerd, voel me echt in het ooitje genomen.

5 sierpnia 2025

Oplichters!

Oplichters!
Gebeld door Kim, praat alsof ik via haar/ Energiehulplijn een contract heb afgesloten. Onzin!!
Deze dame mij direct naar een andere aanbieder/ leverancier leiden. Als ik door haar verhaal 'prik' wordt zonder 'boe of bah' opgehangen.
Telefonische benadering, zonder mijn toestemming: foute boel. Zie richtlijnen ACM.
Zie ook hun website: klungelige teksten, slecht Nederlands. Contactadres: naast gelegen tankstation (zo staat het er echt) - welke plaats? Stationsstraat 33 (daar zijn er in NL tientallen van).
De positieve reviews op trustpilot zijn of 'fake' of geplaatst door een medewerker. Drie van die reviews geplaatst op dezelfde datum, knap hoor! (alleen een beetje doorzichtig).

20 maja 2025

Zeer slechte organisatie.

Zeer slechte organisatie.
Ik heb een energie contract voor gas bij Innova voor 3 jaar vast, men belt men het verhaal dat Innova per 1 juni stopt met vaste contract.
Gewoon een leugen verhaal.
Degene die ik aan de lijn had zeiden dat hun mij hadden geholpen met het zoeken naar een contract met Innova weer een leugen.
Uiteindelijk probeerde mevr.K.van Dijk mij een contract aan te smeren van Engie voor 3 jaar vast.
Dit bedrijf verdient geen sterren en is zeer onprofessioneel.

12 maja 2025
Oceniono na 1 z 5

Ik werd gebeld door energiehulplijn…

Ik werd gebeld door energiehulplijn omdat ik eerder door hun ben overgestapt (niet waar) en dat de tarieven nu laag zijn en dat daarom ik moest overstappen naar de ENGIE en dat ik dan belasting terug zou krijgen. En dat mijn huidige energieleverancier failliet zou gaan. Vervolgens werd er gezegd dat de gemaakte afspraken opnieuw moesten doorgenomen worden. En deed de medewerker alsof ik hem weer voor het eerst aan de lijn had en probeerde alles op een eerlijke manier te vertellen. Dit is pure oplichting om de wet te omzeilen. Dat de overheid niet ingrijpt bij dit soort partijen is onbegrijpelijk. ik heb ook een klacht ingediend bij RADAR en de ACM.

30 kwietnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Ik ben ontzettend tevreden over de…

Ik ben ontzettend tevreden over de service van EnergieHulpLijn.nl! Ze hebben mij fantastisch geholpen bij het vinden van een voordelig en goedkoop energiecontract. Het team is vriendelijk, deskundig en neemt de tijd om alles goed uit te leggen. Dankzij hun bemiddeling heb ik een contract kunnen afsluiten dat perfect bij mijn situatie past, en ik ben nu veel goedkoper uit. Ik kan EnergieHulpLijn.nl dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare partner voor het vinden van een energiecontract. Super bedankt voor de hulp!

14 lutego 2025
Oceniono na 1 z 5

Ook een nare ervaring maar blij er niet…

Ook een nare ervaring maar blij er niet "ingetuind" te zijn.
Geen eerlijk verhaal, zegt dat green choice niet meer wil leveren omdat we te weinig afnemen, dat we vanaf 27 maart overgaan op variabele tarieven en dus duur uit zijn, wat niet waar is( ons contract loopt alleen in juni af). Zegt dingen in telefoon gesprek die niet in het contract staan zoals een bonus. Zegt tegen mn man andere dingen als tegen mij.

20 marca 2025

Gemene verkooppraktijken

Beste "Ivo", je hebt geprobeerd mijn moeder onder valse voorwendselen een energiecontract te verkopen door haar glashard voor te liegen. Ze is 81 jaar en heeft een volmacht afgegeven aan mij (zoon). Dat heeft ze je ook verteld, maar daarop heb je doodleuk geantwoord dat je contact hebt gehad met mij en dat ik akkoord was. Een leugen.

Mijn moeder heeft tot 4 maart 2028 een vast energiecontract. Oversluiten zou erg oninteressant zijn, alleen al vanwege de vertrekboete bij de huidige leverancier.

Schandalig dat dit zomaar kan in Nederland.

10 marca 2025
Oceniono na 1 z 5

Een bedrijf dat misbruik maakt van de…

Een bedrijf dat misbruik maakt van de onmacht en onkunde van ouderen personen. Totaal verkeerde bedragen voorspiegelen. Op het criminele af. Ze hebben mijn moeder overal laten intuinen. Hierdoor opzegboete moeten betalen, en uiteindelijk 40 euro in de maand meer kwijt en dat voor 3 jaar lang.
Zo heeft mijn moeder een verbruik van +\-3000kwh en 1800m3 gas. (Eindafrekening 2023)
Vanuit de energiehulplijn hebben ze met een gasverbruik van 900m3 gerekend.
Totaal niet reëel en vraag me ook af hoe dit soort bedrijven kunnen en mogen bestaan.

27 listopada 2024

Totaal flut

Totaal flut. Een aanbod gekregen dat totaal niet past bij mijn verbruik. In plaats van goedkoper uit te zijn zou ik €€75,00 per maand duurder uit zijn! Let dus goed op of ze het juiste verbruik berekenen! Mijn verbruik was 3x hoger dan dat de dame van de energiehulplijn in haar berekening gebruikten!

13 grudnia 2024
Oceniono na 5 z 5

reddende engel

werkelijk waar wanneer elk groot energiebedrijf letterlijk de stekkers van hun klantenservice trekken omdat ze niks aan te bieden hebben , zat ik echt met me handen in het haar omdat ik werd afgesloten van mijn energie. Na een lange zoektocht kwam ik bij Energiehulplijn.nl en het was binnen 5 min geregeld, een vast contract tot 2023!! Normaal laat ik niet zo snel een review achter maar dit bedrijf staat echt voor je klaar in moeilijke tijden.

6 kwietnia 2022

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej