Energie van ons heeft indirect de energieleverantie van AGEM uit de Achterhoek overgenomen. Dit was een zeer betrokken coöperatie met hart voor de leden. Hiervan heb ik bij Energie van Ons nooit iets... Zobacz więcej

Zobacz, co mówią recenzenci
Ik was tijdens contract wisseling op vakantie in een niet EU land. Zelfs daar hebben ze , na moeite, mij geholpen. Via mail de meterstanden doorgegeven, die ik weer van mijn huis oppas had gekregen.... Zobacz więcej
ik ben destijds bij Energie Van Ons gegaan omdat het nr. 1 stond in de rij van beste milieuvriendelijke energiebedrijven en omdat het eventuele winst ten goede laat komen aan voorzieningen in de buurt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Het persoonlijke account is lastig te vinden maar ook lastig te bekijken. Dit ook omdat het externe energieverbruik (opladen auto elders) wel te vinden is, maar de gegevens over jaarrekeningen en stro... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
O Energie VanOns
Napisane przez firmę
Een duurzaam leven begint met lokaal opgewekte groene stroom.
Energie VanOns werkt net even anders dan andere energiebedrijven. In jouw buurt wekken energiecoöperaties met zonneparken, zonnedaken en windmolens jouw lokale stroom op. Lokaal opgewekt en lokaal geleverd.
- 100% echte groene stroom
- 100% lokaal opgewekte stroom
- Opbrengsten worden lokaal besteed aan duurzame projecten
- Verbeter je CO2 footprint, zonder grote investering
Het mooie is dat de opbrengsten via de energiecoöperaties worden besteed aan duurzame projecten in je eigen buurt.
Je vindt onze energiecoöperaties in steeds meer buurten in Nederland. Benieuwd welke coöperatie bij jou in de buurt zit?
Krijg je ook energie van ons verhaal? Steun de coöperatie in jouw buurt én word klant. Meld je nu aan en wij regelen eenvoudig en gratis je overstap .Dane kontaktowe
Rozenburglaan 1, 9727 DL, Groningen, Holandia
- 085-0160111
- klantenservice@energievanons.org
- energie.vanons.org
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Betere voorlichting op de …
Betere voorlichting op de vergaderingen voor mensen die niet veel van energie afweten. Duidelijker overzicht van de eindafrekening, nu teveel informatie waar ik niets mee kan. Snellere afwikkeling vragen via mail.

Odpowiedź od Energie VanOns
Jarenlang is gewerkt met een geschat…
Jarenlang is gewerkt met een geschat gasverbruik en bereikte onze communicatie niet de juiste personen. Inmiddels zien we duidelijk verbetering met name als er 1 op 1 contact is.
Het probleem blijkt uiteindelijk te zijn dat de gasmeter niet met de electriciteitmeter kon communiceren. Vreemd dat de klant uiteindelijk het initiatief moet nemen om de storing op te lossen en om de oorzaak te vinden. Al met al ben je dan 6 maanden en 40 werkuren verder.

Odpowiedź od Energie VanOns
wij zijn al heel lang bij energie van…
wij zijn al heel lang bij energie van ons omdat energie van ons eerlijk en betrouwbaar is.

Odpowiedź od Energie VanOns
Online vraag gesteld, telefonisch advies gekregen
Online vraag gesteld, kort daarop gebeld door EvO. Goed advies gekregen en direct stroom geregeld. Wij gaan direct van t gas af. Dus geen gascontract afgesloten. Afsluiting gas pas in juni! En dat kosteloos !
Gewoon top👍

Odpowiedź od Energie VanOns
De uitgangspunten zijn mijn motivatie…
De uitgangspunten zijn mijn motivatie voor deze keuze, en het geboden inzicht in verbruik en kosten is transparant

Odpowiedź od Energie VanOns
Via de mail werd er vlot gereageerd
Via de mail werd er vlot gereageerd. Zodat het probleem - wat door mijn eigen toedoen was ontstaan- snel werd opgelost.

Odpowiedź od Energie VanOns
Jullie zijn duidelijk en je krijgt…
Jullie zijn duidelijk en je krijgt meteen antwoord als je een vraag stelt.Ga zo door!

Odpowiedź od Energie VanOns
Ik werd op alle manieren goed geholpen…
Ik werd op alle manieren goed geholpen en dat is toch wel heel prettig gezien mijn leeftijd.

Odpowiedź od Energie VanOns
Bij de installatie van de batterijen…
Bij de installatie van de batterijen (die we verhuren) was de monteur niet terzake deskundig en dat betekende dat de verhuur 2 maanden later kon starten.

Odpowiedź od Energie VanOns
Vlotte en duidelijke reactie op vraag…
Vlotte en duidelijke reactie op vraag over jaarrekening

Odpowiedź od Energie VanOns
Een nuchtere Groningse organisatie met…
Een nuchtere Groningse organisatie met moreel besef. Vriendelijk in contact en oplossingsgericht. De prijzen zijn in verhouding.

Odpowiedź od Energie VanOns
Groen en goede reactie van…
Groen en goede reactie van klantenservice.
Wat lastig is blijft de prijsopbouw voor elektriciteit om dat te doorzien

Helder verdienmodel
Helder verdienmodel. Ondersteuning lokale initiatieven. Duurzamer en goedkoper dan andere leveranciers.

Doświadczenie Trustpilot