Energie-Shop.be Recenzje

Wynik TrustScore: 3 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Bestelling geplaatst op 7 juli en binnen 5 werkdagen geleverd, perfect! En de artikelen zijn inderdaad origineel, zoals beschreven op de website. Het enige nadeel is dat ik mijn account niet kan aanm... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Ben tevreden over de kwaliteit en prijs van het product doch DPD als vervoerder kiezen heeft mij sterk ontgoocheld. De chauffeur heeft hooguit 5 seconden gewacht aan de voordeur waardoor ik verplicht... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Batterijen besteld met aangegeven 1-3 werkdagen tot verzending. Inmiddels 8 dagen verder, geen update, na enkele dagen geleden naar status gevraagd te hebben nog steeds geen feedback.

Oceniono na 3 z 5

Geen levering van de bestelling Geen communicatie noch e-mail noch voice mail (het kan echt niet slechter) Update: 11 Jan 2023 Ondanks dat Paypal het geschil met Energie shop in mijn voo... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 35

Napisz recenzję

na 2 weken niets ontvangen

na 2 weken niets ontvangen, ook geen enkele reactie op vraag
NU 28/10/2022 nog altijd niets ontvangen. Zal maar beter klacht indienen bij paypal.
24/11/2022 bestelling ontvangen.

24 września 2022

Geen levering of communicatie

Dinsdag 28juni een bestelling geplaatst maar nu eind augustus nog steeds niks ontvangen. Ook op de mail die verstuurd is op 31juli tot op heden nog steeds geen reactie.
Zeer jammer en dit zal de eerste en laatste bestelling bij deze webshop zijn.

26 sierpnia 2022
Oceniono na 1 z 5

Deze site is helemaal niet betrouwbaar.

Deze site is helemaal niet betrouwbaar.
ik vind het vreemd dat sommige mensen hier melden dat ze hun artikels wel krijgen...
ik zit al te wachten sinds begin mei....
en krijg geen reactie van de de firma energieshop
op het gegeven adres in erembodegem is ook niets terug te vinden. lijkt me dus een oplichtings zaak.
voor de personen die het wel willen geloven zou ik zeggen stort het geld op de rekening van een echt goed doel dan help je er iemand mee. hier ben je gewoon je geld kwijt.
zoek het adres maar op via google maps of nog beter bel de zaak voor je een bestelling plaatst. nummer staat op de size 0032 496 18 53 79
maar je krijgt nooit iemand aan de lijn enkel het antwoord apparaat van een zekere ROEL

20 sierpnia 2022
Opinia niezależna

Communicatie en service: 0

Helaas- kan alleen maar een negatieve review aan de lijst toevoegen: bestelling van 15/6 is nooit geleverd, op mails wordt niet gereageerd. Via een klacht bij Paypal gelukkig refund bekomen.

9 sierpnia 2022
Opinia niezależna

Verschrikkelijke trage verzending.

Verschrikkelijke trage verzending.
2 batterijtjes besteld op 13/07 en vandaag 28/07 is de status nog steeds 'Wacht op verzending'.
Het bedrijf ligt in Belgie en ik woon in Belgie, hoe moeilijk kan het zijn om iets te verzenden?
Heb ooit dingen gekocht bij AliExpress die sneller werden geleverd.

28 lipca 2022

Levertijd te lang!

Levertijd te lang!
Communicatie zeer slecht, heb gevraagd voor refund maar krijg geen antwoord!!

Graag mijn aankoop bedrag terug storten op mijn rekening!

23 lipca 2022
Oceniono na 4 z 5

Zending vertraagt, maar keurig ontvangen.

Helaas was de zending Procell vertraagt. Dit wist ik niet, geen bericht gehad, noch iets gelezen op de website. Dus zelf de levering nagebeld. Na overleg per SMS (ja, echt) werd de bestelling verzonden. Er was geen track-and-trace mogelijk, maar het pakketje kwam keurig aan.

10 lipca 2022

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej