Bestelling geplaatst op 7 juli en binnen 5 werkdagen geleverd, perfect! En de artikelen zijn inderdaad origineel, zoals beschreven op de website. Het enige nadeel is dat ik mijn account niet kan aanm... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ben tevreden over de kwaliteit en prijs van het product doch DPD als vervoerder kiezen heeft mij sterk ontgoocheld. De chauffeur heeft hooguit 5 seconden gewacht aan de voordeur waardoor ik verplicht... Zobacz więcej
Batterijen besteld met aangegeven 1-3 werkdagen tot verzending. Inmiddels 8 dagen verder, geen update, na enkele dagen geleden naar status gevraagd te hebben nog steeds geen feedback.
Geen levering van de bestelling Geen communicatie noch e-mail noch voice mail (het kan echt niet slechter) Update: 11 Jan 2023 Ondanks dat Paypal het geschil met Energie shop in mijn voo... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Industrielaan 4 , 9300, Aalst, Belgia
- +32 496 18 53 79
- info@energie-shop.be
- energie-shop.be
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
I bought a series of battery that were…
I bought a series of battery that were apparently in stocks but never came... On a positive not I have received the refund without any issues.
Nog steeds niets ontvangen
Geannuleerd produkt terugbetaald.
Levering produkt liet op zich wachten.
Ik heb gebeld. Geen antwoord.
Man heeft mij snel teruggebeld.
Ik wou de bestelling annuleren.
Dat was geen probleem, de betaling is teruggestort.
Fijn.
Spookbedrijf! Laat je niet vangen.
Bijna twee maanden na de bestelling heb ik nog steeds niets ontvangen. Sindsdien heb ik al 2 maal contact opgenomen via de website. Er kwam geen enkele reactie.
2 maanden na bestelling nog niks…
2 maanden na bestelling nog niks gekregen! Geen reactie op mails of telefoon
Na 16 dagen nog geen levering...
Na 16 dagen heb ik mijn betaalde bestelling nog niet ontvangen. Heb de eigenaar wel kunnen berijken, hij gaf mij een vriendelijke uitleg en beloofde dat het zo dadelijk mogelijk opgestuurd zou zijn. Ik blijf dus wachten...
tot op heden nog niks ontvangen dus kan…
tot op heden nog niks ontvangen dus kan ik geen echt goed oordeel vellen, zit blijkbaar nog ergens bij GLS
Bedenkelijk. Bijna 5 weken geleden is de bestelling…
Bijna 5 weken geleden is de bestelling geplaatst. Nog steeds niets ontvangen.
Na 3 weken vraag gesteld via contactformulier, geen enkele reactie. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar.
na meer dan 3 weken geen levering geen…
na meer dan 3 weken geen levering geen antwoord op mijn mails niet op berichten en de telefoon word niet opgenomen of er word niet terug gebeld lijkt meer op oplichting
HEBB NOG STEEDS NIETS ONTVANGEN EN OP…
HEBB NOG STEEDS NIETS ONTVANGEN EN OP MIJN MAILS WORDT NIET GEANTWOORD
Beste,
Beste,
Ik heb nog steeds geen track & trace mail of referentie ontvangen. Ook nog steeds geen levering mogen ontvangen.
Besteld op 10/12/2022. Momenteel zijn we bijna 1 maand verder.
Besteld op 19/12
Besteld op 19/12. Tot vandaag 19/01 wel reeds een herinneringsmail ontvangen voor beoordeling, maar status van de bestelling is nog steeds ‘wacht op verzending’
Scherpe prijzen maar je moet heel geduldig zijn.
Beoordeling komt sneller dan bestelde artikelen.
Ondertussen nog niets toe gekregen. Bestelling dateert al van 17 december 2022. 🫣. Eerst mijn bestelde artikelen dan een deftige beoordeling.
A month now since I have ordered my…
A month now since I have ordered my goods. No reply by phone nor email, just a text on the website that there are delays..
What can I do to get my money back (or goods delivered)?
Arnout
wij wachten tot op vandaag nog steeds…
wij wachten tot op vandaag nog steeds op het bestelde item. Besteldatum 11/12/22. Maar hé, dit is misschien niet abnormaal??
Besteld op 9/12/22 en bestelling staat…
Besteld op 9/12/22 en bestelling staat nog steeds wacht op verzending.
Geen levering van de bestelling -> uiteindelijk wel
Geen levering van de bestelling
Geen communicatie noch e-mail noch voice mail
(het kan echt niet slechter)
Update: 11 Jan 2023
Ondanks dat Paypal het geschil met Energie shop in mijn voordeel besloten heeft en mijn geld terug gestort werd op mijn Payapal account, ontving ik vandaag de bestelling. Het teruggestorte geld dat op mijn Paypal account stond is ook terug weg (dus ik vermoed dat energie shop uiteindelijk betaald werd).
Derhalve verhoog mijn review score van 1 naar 3 (want geen enkele vorm van communicatie of uitleg)
Doświadczenie Trustpilot