Jeg vil helt klar anbefale og tag et smut forbi Endurance Sport. Jeg var inde og besøge butikken for, at få lavet et bike-fit, og under mit bike-fit, så blev jeg taget med ind i hele processen, som... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Absolut topklasse service. Kæmpe forskel efter de hjalp mig med at finde de helt rigtige løbesko og ikke mindst guide til valg af våddragt Altid god stemning og de tager sig tid. Har netop... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Rigtig god service fra Endurance Sport. Havde returneret nogle julegaver, da størrelsen ikke helt passede. Få dage efter var der sat penge retur på kontoen, og jeg blev ringet op, at de større størrel... Zobacz więcej
En butik hvor man føler sig taget godt imod når man træder ind ad døren. Medarbejderne er både imødekommende og hjælpsomme uagtet om man skal købe stort eller småt. Jeg har købt derinde af flere omgan... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Endurance Sport specialiserer sig indenfor rådgivning og salg af triathlon udstyr samt løbesko, cykler, cykelsko, spinning sko, triathlon cykler, og våddragter.
Dane kontaktowe
Dania
- endurancesport.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Købte fusion cykel jakke
Købte fusion cykel jakke. Skulle byttes. Ringede og fik meget fin service om størrelse mv. Blev byttet uden problemer. Sådan.

Odpowiedź od Endurance Sport
Fremragende service og godt udvalg
Kæmpe anbefaling til BIKEFIT
Kæmpe anbefaling til drengene fra Endurance Sport! Jonas hjalp mig med et bikefit til min tri cykel, og jeg har aldrig haft en bedre oplevelse på mine lange cykelturer i bøjlerne. Kan 100% stå inde for en kyndig og ordentlig behandling når man benytter Endurance sport! Mvh Kristian
Top profesionelle og serviceminded
Bestilte et par Oncloud vandrestøvler via webshoppen og hentede dem i butikken et par dage senere. Størrelsen passede ikke og fik byttet dem 2 gange. Hver gang med den samme profesionelle indstilling. Det er ikke sidste gang, jeg handler der.
Altid god hjælp og hurtig levering :-)
Super respons på bestillingen og hurtig…
Super respons på bestillingen og hurtig service ved spørgsmål - leveringen var også hurtig som aftalt
Meget professionel og virkelig behagelig Bikefitting
Meget professionel og virkelig behagelig Bikefitting
Der er nu gået 2 uger siden at jeg var nede og få bikefittet min Cervelo P3, og jeg er virkelig tilfreds med outcome. Selve oplevelsen med Jonas, der lavede bikefittet, var super god - afslappet og professionel. Det tog en times tid og undervejs blev jeg sat ind i de forskellige parametre, som er vigtige for at optimere min siddeposition (komfort vs. fart).
Her 2 uger efter har jeg har kørt nogle længere ture og det spiller max. Ikke at jeg kan se en betydelig forskel på farten. Jeg leverer en anelse mere power, men sidder væsentligt bedre og er derved mere frisk til den efterfølgende løbetur.
Jeg kan kun anbefale at få din (tri-)cykel bikefittet hos Endurance Sport. Dette er min 2. tri-cykel. Den første fik jeg bikefittet, men hos en anden. Hvis jeg en dag skal have en ny tri-cykel, eller bare en racercykel, vil jeg tage tilbage til Jonas og få lavet bikefittet.
Bedste løbesko jeg har haft:-)
Igennem flere år har jeg prøvet mange forskellige løbesko, bl.a. asics, hoka og Nike, men har været meget udfordret på, at jeg konstant fik vabler i svangen efter ca 3 km ved hvert løb. Jesper fra Endurance sport anbefalede mig at kigge forbi butikken, for at se om han kunne hjælpe. Efter nogle forskellige test fik jeg et par new balance med mig hjem. Anden gang jeg løb i skoene løb jeg en halv Marathon, uden den mindste antydning af en vabel. Jeg kunne ikke være mere glad, og jeg giver Jesper fra Endurance sport (Gammel Kongevej)mine bedste anbefalinger til jer der har problemer med at finde de helt rigtige løbesko:-)
Jeg vil bare sige tak for virkelig god…
Jeg vil bare sige tak for virkelig god og kyndig vejledning i forbindelse med køb af min første våddragt. Det var hurtigt, effektiv og behagelig betjening. Våddragten sidder perfekt. Thumbs up!
Hej Endurancesport☺️
Hej Endurancesport☺️
Ville bare lige rose jer for jeres mega gode vejledning og positive stemning når man kommer ind i jeres butik. Var inde hos jer for nogle uger siden i forbindelse med mit første halvmarathon 👌🏽
Er ked af at i kun har base på Sjælland, for hold da op det var god service!
Hilsen en tilfreds kunde fra Sønderjylland 💪🏽💝
Meget professionel og dygtig service.
Man bliver taget rigtig godt imod med åbne arme og et godt smil. Derudover er det utrolig professionel og meget hjælpsom personale som kun kan få mine roser.
Jeg fik lavet bikefit derinde og det var super professionelt og meget effektivt, og ikke mindst nogle lærerige og hyggelige timer i butikken.
God og kvalificeret vejledning i …
God og kvalificeret vejledning i forbindelse med køb.
Supergod service.
Meget kompetent
Jeg er totalt nybegynder indenfor løbeverdenen, og var i dag på besøg i butikken for at få hjælp til at vælge løbesko. Der var lidt ventetid, da der var flere der var ved at få hjælp.
Jeg mødtes af en flink og meget serviceminded ansat, der hjalp mig med løbetest og filmede mine fødder på et løbebånd, så jeg kunne se hvordan jeg landede. Han tog sig god tid, besvarede alle spørgsmål ærligt og hentede forskellige sko frem, som vi forsøgte os med.
Jeg har tidligere mødt sælgere, der taler ned til mig eller prøver at sælge mig ting, jeg ikke har brug for. Det var slet ikke tilfældet her!
Alt i alt en rigtig god oplevelse, og jeg er sikker på, at jeg er kommet hjem med de rigtige sko!
køb af udstyr og bikefit
Har igennem flere år brugt Endurance Sport, når jeg skulle købe dele af mit udstyr, og i den forbindelse er jeg altid blevet mødt af en venlig og imødekommende service. Endurance Sport har en professionel tilgang med sjæl, som er ret unik.
har lige fået lavet en bikefit i dag som var saglig og forklarende, samt tager de hensyn til hvad man selv gerne ville opnår. Giver normalt ikke 5 stjerner af princip, Men her gør jeg en undtagelse.
Retül bikefit i topklasse
Jeg har netop fået bikefittet min Argon18 hos Endurance Sport, og det var en super god oplevelse. Selve fittet tog en lille times tid og undervejs blev jeg sat ind i de forskellige parametre som er vigtig for en optimal siddeposition. De tog udgangspunkt i min kropsholdning og de udfordringer jeg har, og via bevægelsesanalyser blev cyklen indstillet så den passer perfekt til mig. Jeg kan klart anbefale at få indstillet din cykel hos Endurance Sport, hvor man altid bliver mødt med smil og med en følelse af, at der er god tid til én. Jeg har kun god erfaring med Endurance Sport-folket og kan klart anbefale at kigge forbi butikken.
Den bedste sportsbutik
Meget professionelt personale som har styr på hvad de siger og vejleder en til. Alt personalet er selv sportsfolk. Den eneste sportsbutik hvor jeg altid har fået de rette løbesko til mine meget vanskelige fødder istedet for bare at sælge de dyreste sko i butikken- hvilket andre butikker tit forsøger.
110 % i orden
Fantastisk service super godt udvalg med gode priser og gode og søde expidienter helt klart farvorit tri butik
Kompetent vejledning, hurtig service og værdi for pengene
Efter at have lavet min første Ironman og kvalificeret mig til Hawaii skulle jeg på kort tid finde den rigtige tri cykel.
Hos Endurance sport fik jeg kompetent vejledning omkring hvordan jeg fik mest fart for pengene ved bl.a at opgradere til højprofil hjul. Derunder kunne de levere cyklen dagen efter, at jeg endelig havde besluttet mig, hvilket var rigtig vigtigt íft. at lære cyklen at kende. Alle var i processen søde og venlige, samtidig med at det er kompetente ansatte der har personlig erfaring med triathlon. Min oplevelse var virkelig god og jeg vil anbefale alle, der er på jagt efter triudstyr og tricykel, at kigger forbi Endurance Sport.
Kompetent og personlig service
Personalet i Endurance Sport har en baggrund i sporten. Man kan mærke, de elsker deres arbejde og har forstand på det, de sælger. Jeg dyrker triatlon og har brugt dem, når jeg har haft behov for vejledning til at optimere mit udstyr. Det er efterhånden blevet til cykel og udstyr samt løbesko og beklædning. Alt sammen noget jeg bruger, og er glad for.
Utrolig kompetente mennesker - rigtig god service
Jeg har handlet rigtig mange gange i Endurance sport, og fået upåklagelig service hver eneste gang.
Jonas, Dennis og resten af teamet er utrolig dygtige indenfor multisport, og ved hvad der rører sig indenfor sport og udstyr.
/Jacob
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.