Ďakujem za realizáciu nákupu. Veľmi super prehľadná stránka a vyhladávanie na nej. Od objednávky do vybavenia neuplynulo veľa času a objednávka došla presne na čas, čo veľmi cením. Veľmi potešil pri... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Za mna dobry vyber triciek. Drahsie postovne, co moze byt odmerane. Najviac ma zarazilo, ze zasielku kurier dovezie a pritom sa neozval a skoncila zasielka na poste, co by nevadilo, ak by som nemal... Zobacz więcej
Musím povedať že za mňa je toto TOP. NUMBER 1. E-shop z najkvalitnejšími produktami. Celý obchod aj transakcia orebehlo v tom najúplnejšiom poriadku. Veľká spokojnosť. Nakúpite tu pre seba, svoje deti... Zobacz więcej
Tovar je kvalitne spracovany. Veľkosti tričiek su dost odlišne. Objednal som si veľkosť L a jedno bolo akurát a druhé bolo užšie. Jedno co by som vytkol je doprava. Prijal by som moznost výberu aj i... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Neochota pomoct s objednávkou pocas…
Neochota pomoct s objednávkou pocas black friday. Komunikacia, vdaka ktorej si uz neobjednam nic ✌️
LP T-Shirt
Ich bin mit der bestellten Ware und der Liefergeschwindigkeit zufrieden. Ich empfehle den Shop.
Ste top mikina je super
Alles wurde genau so geliefert
Alles wurde genau so geliefert, wie es auf der Webseite beworben wird.
For that price
For that price, the material could be a bit better. But it is nice design.
Ukoncite spolupracu so slovensou postou
EMP je sice drahsie a kvalita veci je raz super raz nizka ale s tym clovek nenarobi vela. Avsak EMP by mal ukoncit spolupracu so slovenskoupostou a poskytovat aj inych dopravcov. Slovenska posta opakovane nedorucuje baliky na adresu, nevolaju a nesnazia sa ani o zastihnutie, len daju papierik ze je to ulozene na odlahlej poste. Vykopnite uz tu predrazenu stredoveku slovensku postu co igoruje dorucenie na adresu za ktore bolo zaplatene a chovajte sa ako ostatne eshopy co uz funguju v 21. storoci.
Rýchle dodanie
Rýchle dodanie, kabelka ako na obrázku, super, som spokojná
Pri ďalšom nákupe
Pri ďalšom nákupe, keď bude v ponuke ako dodávateľ SLOVENSKÁ POŠTA, z EMP určite nič už neobjednám! Bunda v kartonovej krabici prehodené cez 2m vysokú bránu, to je darček ktorý takto nechcete už nikdy dostať! (dážď, strážny pes… rozum nabudúce, rozum treba použiť!) Nazdar! Bei nächste Einkauf wenn wird SLOVENSKA POSTA als Lieferant in Angebot, dann werde Ich gar nichts von EMP bestellen! Jacke in Kartonbox einfach schmeißen hinten denn 2m hoch Tor, das ist das Überraschung welcher möchtest du nicht mehr bekommen. (Regen, Wachhund, Vernunft beim nächsten Mal, Vernunft muss angewendet werden!) Tschüss!
Som spokojný s kvalitou výrobku.
Šiltovka mala nakrivený šilt
Všetko bolo v poriadku , kvalita tovaru je fajn len ma trochu naštvalo ako to bolo v balíku pousporiadané
šiltovku ktorú som si kúpil som našiel s nakriveným šiltom, nie je to nič hrozné len keď šiltovka stála 40€ tak to človeka trošku štipne..
Maximale Zufriedenheit mit dem Kauf der…
Maximale Zufriedenheit mit dem Kauf der Ware. Ich kann es nur empfehlen 🙏😉
Produkt je veľmi kvalitný a som…
Produkt je veľmi kvalitný a som spokojný 👍😎
Super 👍 vrelo odporúčam
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.