Ďakujem za realizáciu nákupu. Veľmi super prehľadná stránka a vyhladávanie na nej. Od objednávky do vybavenia neuplynulo veľa času a objednávka došla presne na čas, čo veľmi cením. Veľmi potešil pri... Zobacz więcej
Za mna dobry vyber triciek. Drahsie postovne, co moze byt odmerane. Najviac ma zarazilo, ze zasielku kurier dovezie a pritom sa neozval a skoncila zasielka na poste, co by nevadilo, ak by som nemal... Zobacz więcej
Musím povedať že za mňa je toto TOP. NUMBER 1. E-shop z najkvalitnejšími produktami. Celý obchod aj transakcia orebehlo v tom najúplnejšiom poriadku. Veľká spokojnosť. Nakúpite tu pre seba, svoje deti... Zobacz więcej
Tovar je kvalitne spracovany. Veľkosti tričiek su dost odlišne. Objednal som si veľkosť L a jedno bolo akurát a druhé bolo užšie. Jedno co by som vytkol je doprava. Prijal by som moznost výberu aj i... Zobacz więcej
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
skvelá kvalita
rýchle dodanie,tovar zodpovedá kvalitou cene i popisu na obrázku.Materiál je pevný a odolný,prevedenie je moderné.
Bezahlung mit Karte fählt
Alles war in Ordnung, bis auf die Bezahlung. Ich hätte eine Kartenzahlung bevorzugt.
Šaty kvetinkové
Šaty sú nádherné. Zoštíhľujúci strih, kvalitný materiál. Odporúčam kúpu.
Príjemné jednanie
Príjemné jednanie. Rýchla reakcia z Vašej strany.
Expresné dodanie tovaru.
Keď som objednával tovar pri každom…
Keď som objednával tovar pri každom produkte bolo napísané: skladom a po odoslaní objednavky som čakal viac ako týždeň kým sa niečo udialo. Celý čas mi na stránke písalo že sa objednávka spracúva. A potom som čakal ďalší týždeň kým mi to bolo doručené. Niekto sa čuduje že si ľudia objednávajú s Číny ale za týždeň mi príde už aj z Číny. Písal som si mail s nejakou Mirkou kde sa ma opýtala že čo môže ona urobiť? No ona asi nič ale majiteľia by sa mali zamyslieť nad zmenou doručovateľov.
Useriøs virksomhed
Useriøs virksomhed. De skriver, at lagervarer har en leveringtid indenfor 2-4 dage. Bestilte lagervarer for 6 dage siden. Der står at ordren stadig behandles og har ikke fået T&T nummer endnu. Deres chat har ikke åbent i den angivne åbningstid.
kvalita tovaru a hlavne cena
Kvalita,rýchlosť doručenia.
Die Kleidung ísť super
1. The clothes are one size too small, even though I ordered an XL. Usually, an L fits me just fine.
2. I had to wait a long time for the items to arrive. When I placed the order, you said the item would arrive on Thursday or Friday, but it didn’t arrive until Monday.
3. The clothing smells like vinegar.
Otherwise, the Stitch design fits well.
Thank you.
S objednávkou som spokojná
S objednávkou som spokojná, rýchle doručenie 👍
Super all t-shirts is fine
Danke schön aus Slowakei😀👍
V pohode
Za mna dobry vyber triciek.
Drahsie postovne, co moze byt odmerane. Najviac ma zarazilo, ze zasielku kurier dovezie a pritom sa neozval a skoncila zasielka na poste, co by nevadilo, ak by som nemal postu 2km od bydliska. Tricka po rozbaleni su ok, ale objednal som si 2xl a velkosti su aj tak rozne. Celkovo fajn.
Farby tričiek na stránke a v realite…
Farby tričiek na stránke a v realite často nesedia, taktiež veľkosti sú aj pri rovnakej objednavanej veľkosti rôzne veľké.