Emmeti Store Recenzje 4631

2. Dostawca środków czystości
  3. Dostawca odzieży ochronnej
  4. Sklep BHP
  5. Sklep narzędziowy

EmmetiStore is an Italian online shop specializing in power tools, professional equipment, and DIY solutions. For over 30 years, we have supported craftsmen, professionals, and enthusiasts in choosing the best tools for both work and home. Our mission is simple: to offer high-quality products at competitive prices, backed by fast, human, and reliable customer service. We only deal with original and certified brands such as Makita, Bosch, DeWalt, Kärcher, Stanley, and Black & Decker, carefully selected to ensure excellent performance and long-lasting durability. Every product comes with official warranty coverage and is supported by a dedicated after-sales service, always available when needed. We are a company based in Collegno (Turin), but we ship daily across Italy, France, and other European countries thanks to our fast and efficient logistics. Shipping is free and orders are dispatched within 24 hours of confirmation. In addition to our online shop, we offer pre-sales advice, technical support, and direct contact with our team via email or phone. We are committed to always responding with clarity, kindness, and professionalism. Choosing EmmetiStore means more than just buying a product — it means connecting with a serious, passionate company that’s always ready to meet your needs with a smile.

Veloci, precisi, affidabili

Ci prendiamo cura dei nostri clienti!
Da sempre trattiamo ogni cliente come vorremmo essere trattati: con rispetto, trasparenza e attenzione vera. Ogni ordine per noi è importante, ogni richiesta merita ascolto.

Perché scegliere EmmetiStore

✅ Spedizione gratuita e veloce: inviamo tutti gli ordini in 24 ore lavorative.

✅ Spedizione gratuita e veloce: inviamo tutti gli ordini in 24 ore lavorative.
EmmetiStore è il punto di riferimento online per chi cerca elettroutensili, attrezzature per il fai da te e soluzioni professionali per il lavoro e la casa. Da oltre 30 anni selezioniamo solo i migliori marchi del settore, tra cui Makita, Bosch, DeWalt, Kärcher, Stanley e molti altri, garantendo qualità, assistenza e affidabilità. 🔧 Prodotti originali e coperti da garanzia ufficiale. • 💬 Servizio clienti disponibile e competente, via telefono o email. • 🛠️ Assistenza post-vendita garantita: siamo al tuo fianco anche dopo l’acquisto. • 🏪 Punto vendita fisico in Piemonte per chi desidera ritiro in negozio o consulenza diretta.

Promotion box for Emmeti Store

Elettroutensili top a prezzi imbattibili

Makita, DeWalt, Bosch: scopri le offerte sui migliori marchi.

4,5

Doskonała

5 tys. recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Realizacja zamowienia za granicę

Realizacja zamowienia za granicę, dosyć sprawny czas realizacji, sam transport był szybki, lecz oczekiwanie na wysylkę trwalo kilka dni. Towar jak najbardziej zgodny z opisem. Polecam zakupy w tym sklepie

4 lutego 2026
Logo Emmeti Store

Odpowiedź od Emmeti Store

Dziękujemy za tak pozytywną opinię i polecenie naszego sklepu. Cieszymy się, że produkt spełnił oczekiwania i że transport przebiegł sprawnie. Dziękujemy również za uwagę dotyczącą czasu oczekiwania na wysyłkę – stale pracujemy nad usprawnieniem naszych procesów, aby były jeszcze szybsze. Zapraszamy ponownie na zakupy w Emmeti Store.

Emmeti Store Team

Wszystko dobrze

Wszystko dobrze, przesyłka o jeden dzień szybciej i byłoby super

26 sierpnia 2025
Logo Emmeti Store

Odpowiedź od Emmeti Store

Cześć Krzysztof,
dziękujemy za opinię i cieszymy się, że jesteś zadowolony z zakupu. Rozumiemy Twoją uwagę dotyczącą czasu dostawy — dołożymy starań, aby kolejne zamówienia dotarły jeszcze szybciej.

Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie!

Emmeti Store Team

Pokaż recenzje we wszystkich językach. (4631 recenzji)