Emmalys.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Intet at sætte fingeren på. Bestilte en pande, den kom forholdsvist hurtigt på trods af Black Friday. Desværre havde den en fabrikationsfejl, som viste sig et stykke tid efter pludseligt. Fik bule og... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vores første oplevelse på Emmalys og kan kun sige thumps-up. Bestilte nogle Royal Copenhagen kopper via deres webshop, de blev hurtigt leveret og så var der en sød lille hilsen i æsken også - det... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Emmalys er ét af mine yndlingssteder at handle på nettet. Altid gode tilbud. Søde og rare medarbejdere hvor servicen er i top. De er gode til at informere på deres hjemmeside, hvis man selv læser... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ualmindelig god service… Varen jeg bestilte, var i retsordre og pga. IT vanskeligheder fik jeg desværre ikke mail om dette…. Jeg kontaktede kundeservice og fik at vide, at varen desværre ikke kan n... Zobacz więcej

1. Sklep z podarunkami
  2. Sklep z akcesoriami żelaznymi

Napisane przez firmę

Emmalys.dk er opkøbt af nye ejere i januar 2023, men oprindeligt startet i 2012 og er en webbutik med en forkærlighed for boligindretning og design til hjemmet. Vi har mere end 8000 produkter at vælge i mellem og vores mission er, at få vores kunder til at føle sig velkomne og yde en kundeservice, der lægger udover det sædvanlige.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

580 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Fantastisk service

Fantastisk service. Bestilte nisser. Desværre var hovedet knækket af, da jeg modtog. Jeg henvendte mig og fik med det samme svar om at de sendte en ny.

8 września 2023

Hej Stina,

Tak for de rosende ord og dejligt vi fik løst udfordringen hurtigt ;-)

Team emmalys.dk

Jeg er fuld ud tilfreds

Jeg er fuld ud tilfreds. Der var hurtig levering, så kan kun anbefale Emmalys.dk

20 sierpnia 2023

Hej Lone,

Tak for den flotte anmeldelse - dejligt når alt bare køre efter bogen

Fine varer hurtig levering

Fine varer hurtig levering. Vil anbefale jer til andre. Mvh Ulla Andersen Brandtlund Mark 32 7080 Børkop

18 sierpnia 2023

Hej Ulla,

Tak for de flotte ord - skønt vi var hurtige med leveringen

Super forhandler👍🏻

Super forhandler👍🏻

24 lipca 2023

Hej Helen,

Tak for den super flotte anmeldelse - den gør os virkelig glade når alt bare går efter bogen.

emmalys.dk

Altid hurtig ekspedition

Altid hurtig ekspedition, fint og god pakket ind.

9 lipca 2023

Hej Dorthe,

Tak for de fine ord - vi bliver så glade når det bare kører.

super service

jeg handlede med det gamle emmalys og min toaster gik i stykker, det nye emmalys overtog hverken varelager eller faktura så de var ikke forpligtet til at hjælpe mig, men gjorde det alligevel og jeg har nu modtaget en ny toaster. super service og en klar anbefaling herfra.

13 lipca 2023

Hej Gitte,

Tak for den flotte anmeldelse - det var dejligt vi kunne hjælpe

Alting godt sted

Alting godt sted, at handle👍

30 czerwca 2023

Hej Anni,

Tak for de rosende ord ;-)

Rigtige gode tilbud

Rigtige gode tilbud, god webshop

29 czerwca 2023

Hej Charlotte,

Tak for den flotte anmeldelse - dejligt at det spiller på det nye emmalys.dk

17 kwietnia 2023

Hej Charlotte,
Tak for den flotte anmeldelse - super dejligt når alt spiller.

Oceniono na 1 z 5

Ville nu helst give NUL stjerner

Ville nu helst give NUL stjerner. Jeg har samme oplevelse som alle andre ift kontakt. Da jeg bestilte 5 forskellige varer, kom kun 2 af dem hjem, uden at blive kontaktet, at de resterende varer ikke kunne leveres. Nu brænder jeg så inde med gaver til en værdi 1200,- som jeg gerne vil returnere, men kan ikke komme i kontakt med dem. Der svares heller ikke på min messenger beskeder via facebook. HOLD JER LANGT FRA AT HANDLE DETTE STED

1 stycznia 2023

Odpowiedź od Emmalys.dk

Emmalys.dk gik desværre konkurs i december måned - men et nyt team har overtaget domænet med en helt ny ejerkreds bag.

Vi beklager din dårlige oplevelse med det gamle emmalys.dk - men glæd dig til et nyt og forbedret emmalys.dk

Oceniono na 1 z 5

Har modtaget en defekt vare

Har modtaget en defekt vare. Har forsøgt at kontakte Emmalys.dk pr. telefon, men får at vide at det ønskede nummer ikke er i brug. De besvarer heller ikke mails. Er de gået konkurs?

26 grudnia 2022

Odpowiedź od Emmalys.dk

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej