Eloped Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Möjligheten att träffa en trevlig och duktig representant från företaget. Service och god information helt enkelt. Snabb leverans, ordning och reda på alla detaljer och papper. Jag är mycket nöjd... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hej, jag beställde min Eloped i fredags morse, dvs fredag dden 7e april. 8e april fick jag meddelande från transportföretaget DHL att Elopeden kommer att levereras måndagen 9e april, vilket skedde... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Eloped är en katastrofe för mig, jag ville använda Elopeden till att köra i skogen och fotografere djurlivet, men Elopeden kan inte köra i backigt terreng då den går varm genast och därför är oanvändb... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har sagt det förr och säger det igen, är verkligen fortsatt extremt nöjd även efter att ha kört flera gånger i veckan i över 1 års tid och året runt med min el-moped ES TTX. Dessutom är företaget... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca sprzętu dla niepełnosprawnych
  2. Sprzedawca motorowerów
  3. Dealer pojazdów mechanicznych

Napisane przez firmę

Sedan starten 2007 har vi på Eloped i Malmö erbjudit elfordon som är designade för att passa svenska förhållanden, bestå av högkvalitativa komponenter och ge en fulländad användarupplevelse. Här kan du köpa elmopeder, elmopedbilar, promenadscootrar och mycket annat. Våra elfordon produceras av kvalitetssäkrade leverantörer i några av världens största fordonsfabriker.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 34

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Vid kontakt med Eloped och Oscar har vi…

Vid kontakt med Eloped och Oscar har vi alltid blivit professionellt bemötta, god service och kommunikation.
Oscar har alltid kunden i focus.

7 grudnia 2022

Hej Lena!
Tack för ett fint omdöme, jag ska framföra detta till Oscar.
God Jul och gott nytt år!

Henrik på Eloped i Malmö

Oceniono na 1 z 5

Usel service

Köpt två stycken av deras toppmodell Arctic, deras närmsta servicepartner försökte laga den första men vill inte gå vidare med reparationen då han anser att han inte får backup från elopeds huvudkontor . Köpte då en ny som har samma problem, stoppar utan förvarning vilket gör att jag inte kommer någonstans. Har köpt nya batterier av dem för att testa det men samma problem uppstår .Lagt 100 000 nu på deras produkter som inte fungerar ! Ingen tar ansvar och jag blir sittande hemma och kan inte ta mig någonstans ! Usch

Svar till Eloped : jag vet mycket väl att båda Arctic är köpta begagnande och har inte begärt att ni ska ta något på garantin ! Eller menar ni om jag köper en begagnad Volvo så kan jag inte få hjälp att laga den pga att den är begagnad ? Jag vill betala för reparationen och beskedet om att lämna in maskinerna i göteborg kom ni med igår, detta efter att ha försökt laga den via er i tre månader !

31 października 2022

Odpowiedź od Eloped

Hej Tore! tråkigt att du är missnöjd med vår insats att hjälpa dig på hemadress. Vid besöket kunde vår tekniker konstatera att du köpt din maskin begagnad och den indikerar fel som ej går att lösa utanför en riktig verkstad, vi gav dig alternativet att vända till en vår verkstad i Göteborg för åtgärd alternativt skicka ner den till Malmö. Kontakta oss gärna så vi kan lösa problemet åt dig.

Med vänlig hälsning Eloped Malmö

Riktigt bra elmoped

Mycket nöjd med min Apex hittills, allting funkar så som jag förväntade mig.
Kan starkt rekommenderas att köpa denna moped då det är bra garantier och även finns support.
Mvh Samuel

11 listopada 2022

Hej Samuel!
Tack för omdömet. Roligt att du är nöjd med din Apex!

Bra butik

Jätte nöjd med servicen, maila de var snabba med att återkoppla. Dom hade packat moppen riktigt bra. Jätte nöjd!

11 listopada 2022

Hej Tina!
Vad roligt att höra att du är nöjd med din Apex!

Med vänlig hälsning Henrik på Eloped

Nöjd

Lätt att beställa. Bra svar från kundtjänst på alla frågor. Nöjd med produkten.

8 listopada 2022

Hej Helena!
Tack för omdömet. Kul att du är nöjd!

Jag blev jättenöjd!

Blev nöjd med köpet. Nu kan min eloped stå ute på dagarna utan att bli våt. Passade alldeles utmärkt!

3 listopada 2022

Hej Ann-Charlotte!
Tack för omdömet.

Eloped Retro

Köpt en Eloped Retro för pendling som levererades som utlovat. Bara att skruva fast backspeglarna och packboxen och sedan starta. Smidig moped som tyst susar fram, rymlig packbox. Så praktisk med backväxel för en bekväm tant som mig vid parkering på trånga utrymmen!

19 października 2022

Hej Kristina!
Vad Roligt att du är nöjd med din Eloped Retro. Tack för omdömet!

Beställde hemleverans efter…

Beställde hemleverans efter butiksbesök.
Kom på utsatt tid och var mkt hjälpsam och tålmodig.
Även i butik var bemötande proffsigt och icke stressande. Bra info om de olika fordonen och möjlighet att provköra gjorde valet enklare och tryggare.

5 października 2022

Odpowiedź od Eloped

Tack för ditt omdöme! Vad roligt att du är nöjd!

Oceniono na 5 z 5

Eloped har så trevlig och hjälpsam…

Eloped har så trevlig och hjälpsam personal. Dessutom Sveriges bästa promenadskotrar. Jag har nyss provkört min ”arctic” och är supernöjd.

5 października 2022

Odpowiedź od Eloped

Tack Gunnel för det fina omdömet! Glädjer oss att du är nöjd, Med vänlig hälsning Oscar på Eloped

Bra kundtjänst

Bra kundtjänst, god service

23 września 2022

Bozic,
Tack för ditt omdöme.
Boo Eloped Malmö

Snabbt och bra

Tog en och en halv dag från order tills jag kunde hämta min order så riktigt snabbt. Bra paketerad. Mycket nöjd.

31 sierpnia 2022

Odpowiedź od Eloped

Ronnie, Tack för ditt omdöme.
Boo Eloped Malmö

Frihet

Lättkörd o trivsam

27 sierpnia 2022

Odpowiedź od Eloped

Bert, Tack för ditt omdöme.

Boo, Eloped Malmö

Nöjd.

Trevligt bemötande

25 sierpnia 2022

Odpowiedź od Eloped

Hej Inga-Britt! Tack för ditt omdöme, kul att du är nöjd :) Med vänlig hälsning Natasa på Eloped

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej