Eloped Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Möjligheten att träffa en trevlig och duktig representant från företaget. Service och god information helt enkelt. Snabb leverans, ordning och reda på alla detaljer och papper. Jag är mycket nöjd... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hej, jag beställde min Eloped i fredags morse, dvs fredag dden 7e april. 8e april fick jag meddelande från transportföretaget DHL att Elopeden kommer att levereras måndagen 9e april, vilket skedde... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Eloped är en katastrofe för mig, jag ville använda Elopeden till att köra i skogen och fotografere djurlivet, men Elopeden kan inte köra i backigt terreng då den går varm genast och därför är oanvändb... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har sagt det förr och säger det igen, är verkligen fortsatt extremt nöjd även efter att ha kört flera gånger i veckan i över 1 års tid och året runt med min el-moped ES TTX. Dessutom är företaget... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca sprzętu dla niepełnosprawnych
  2. Sprzedawca motorowerów
  3. Dealer pojazdów mechanicznych

Napisane przez firmę

Sedan starten 2007 har vi på Eloped i Malmö erbjudit elfordon som är designade för att passa svenska förhållanden, bestå av högkvalitativa komponenter och ge en fulländad användarupplevelse. Här kan du köpa elmopeder, elmopedbilar, promenadscootrar och mycket annat. Våra elfordon produceras av kvalitetssäkrade leverantörer i några av världens största fordonsfabriker.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 34

Napisz recenzję

Riktigt, riktigt bra!

Så snabb leverans! Köpte en käpp på söndagen och hade den redan på onsdagen. Toppenkvalitet, dessutom och till ett bra pris.

25 września 2024

Hej Linnea,
Tack för ditt fina omdöme! Vi jobbar hårt för att kunna erbjuda snabb hantering av våra beställningar. Vad kul att höra att du är nöjd med både kvalitet och pris på din vara!

Oceniono na 5 z 5

Att jag kan ta mig vart jag vill

Att jag kan ta mig vart jag vill. Jag blir inte isolerad. Det tar på psyket. Nu mår jag så bra! Jag älskar min Eloped🥰

16 września 2024

Hej Birgitta,

Tack för ditt fina omdöme! Det betyder mycket för oss att höra att du älskar din Eloped och att du nu har möjlighet att ta dig vart du vill och uppleva friheten. Det värmer våra hjärtan att höra att din Eloped får dig att må bra. Vi önskar dig fortsatt glädje av din Eloped!

Frihet

Hej. jag fick sluta att cykla och fick för mej att skaffa en Eloped. Mina ungdomar skaffade en till mej i Malmö och vilken nytta jag haft av denna. Nu har jag kunnat köra till mitt älskade bad i havet var dag sen det gick att börja bada.Jag fick ju en med två boxar bak så handlingen blir lätt oxå. Tack.

22 sierpnia 2024

Hej Lena,

Tack för ditt otroligt fina omdöme! Vi blir oerhört glada över att höra att du har stor nytta och glädje av din Eloped och att du kan njuta av härliga bad i havet. Vi hoppas att du kommer ha lika stor glädje av din Eloped under hösten och vintern.

Perfekt snabbt och bra

10 września 2024

Hej Petri,
Tack för ditt fina omdöme! Det glädjer oss att höra att du är nöjd med ditt köp och att vi kunde leverera snabbt till dig, det är något vi alltid strävar efter att göra.

Oceniono na 4 z 5

Eloped elite 60 km

Köpte Eloped elite 60 km, efter lite problem i början med laddningen, som Eloped åtgärdade genom att hämta den hos mig, och efter några veckor fick jag leverans , och gått klockrent hela sommaren, en maskin som ger mig stor glädje

18 września 2024

Odpowiedź od Eloped

Hej Christian, tack för ditt fina omdöme! Vi blir oerhört glada över att höra att din Eloped Elite ger dig så stor glädje i livet. Vi är glada att vi kunde hjälpa dig med service och reparation av maskinen så att du har kunnat använda den i sommar.

Oceniono na 5 z 5

Bra hemsida samt otroligt snabb…

Bra hemsida samt otroligt snabb leverans, fick tyvärr efterdra en hel del skruvar som var förmonterade men det var ingen big deal.

10 września 2024

Hej Leif,
Tack för ditt fina omdöme! Vi blir glada av att höra att du är nöjd med vår hemsida och vår snabba leverans, vi strävar alltid efter att leverera det bästa till alla våra kunder.

Servise

Bra sevice och trevligt bemötande

28 sierpnia 2024

Hej Per,
Tack för ditt fina omdöme, vi strävar alltid efter att leverera bra service och ett bemötande utöver det vanliga så det glädjer oss att höra att du är nöjd!

Fantastik Service

Fantastik Service

Ringde in till butiken i Malmö för att få mer inforrmation om de olika modellerna för moppeder.
Fick mycket bra information. Åkte därefter in och provkörde modellerna jag var intresserade av och köpte senare en ES TTX. Jag är jättenöjd.

22 sierpnia 2024

Hej Johanna,
Tack för ditt omdöme! Det glädjer oss att höra att du är nöjd med vår service och vårt bemötande, vi strävar alltid efter att göra det lilla extra för alla våra kunder! Vi hoppas att du kommer ha stor glädje av din ES TTX framöver.

Oceniono na 2 z 5

Inget svar på supportfråga

Varan var bra men på en fråga till er support (monteringsbeskrivning) har jag fortfarande inget svar efter 5 dagar

6 sierpnia 2024

Hej Jonas,

Tack för ditt omdöme och för att du är nöjd med produkten! Vi ber om ursäkt för fördröjningen i vårt svar och för eventuella besvär det kan ha orsakat. Vi vill även förtydliga att vår support är stängd under helger och att semesterperioder kan påverka svarstiden.

Vi har svarat på din fråga via e-post, men det verkar som att vårt meddelande inte har nått dig. Vi skickar därför svaret på nytt. Om du fortfarande inte får det, kolla gärna din skräppostmapp, eller låt oss veta via telefon 040 30 92 92 så kan vi förklara för dig hur du ska montera på ditt tillbehör. Tack för ditt tålamod!

Oceniono na 1 z 5

Hade garanti kvar på elmoped för…

Hade garanti kvar på elmoped för 25.000. Fick inget av det, blev bara nekande och undanflykter.

5 sierpnia 2024

Hej Alexandra,

Vi beklagar att det uppstått missförstånd kring din garanti.

För att ett ärende ska bedömas som ett garantiärende behöver vi genomföra en felsökning för att fastställa vad som orsakat problemet. Garantin täcker fel som uppstår på grund av fabrikationsfel eller andra problem som ligger inom ramen för garantivillkoren. Däremot omfattas inte skador eller fel som orsakats av yttre påverkan, normalt slitage eller underhållsbrister. Det är därför viktigt att vi får möjlighet att noggrant undersöka mopeden innan vi kan fatta ett beslut om garantiåtgärder.

Efter vår senaste kontakt via telefon har vi informerat om att verkstaden där din moped är inlämnad gärna får kontakta oss så vi kan bistå med vår support för att avgöra om felet omfattas av garantin eller ej.

Vi vill försäkra dig om att vi är här för att hjälpa dig och vi strävar alltid efter att hantera sådana ärenden så smidigt som möjligt. Om du har några frågor eller om det är något vi kan göra för att underlätta processen, tveka inte att höra av dig.

Oceniono na 3 z 5

Varför skickas varan i en JÄTTESTOR…

Varför skickas varan i en JÄTTESTOR kartong??
Fick ha hjälp!!!!

19 lipca 2024

Hej Christina,
Vi försöker alltid skicka varorna i minsta möjliga låda för att fraktkostnad och miljöpåverkan ska vara så liten som möjligt. På grund av kryckhållarens form får den tyvärr inte plats i en mindre låda. Vad bra att det fanns någon i din närhet som kunde hjälpa dig med kartongen.
Vi hoppas du är nöjd med produkten och har förståelse för varför den skickades i en så stor kartong.

Johanna

Snabba svar

Mycket snabba svar och snabb leverans av beställda artiklar

23 lipca 2024

Odpowiedź od Eloped

Hej Britt, tack för ditt fina omdöme! Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd med vår kundtjänst och snabba leveranser.

Oceniono na 4 z 5

Bra kontakt

Bra kontakt, inga konstigheter

12 lipca 2024

Odpowiedź od Eloped

Hej Stefan, tack för dina fina ord. Det betyder mycket för oss att höra att vi kunnat leverera bra kontakt utan problem. Vi hoppas du kommer trivas bra med ditt nya elfordon!

Odpowiedź od Eloped

Hej Britt-Marie, vad kul att höra att du är nöjd med både vårt bemötande och den snabba leveransen. Det är viktigt för oss att våra kunder får det bästa bemötandet! Tack för ditt fina omdöme!

Snabb och bra leverans

Snabb och bra leverans

28 maja 2024

Odpowiedź od Eloped

Hej Patrik, tack för ditt fina omdöme! Vi är glada över att höra att du är nöjd med vår snabba leverans. Vi gör alltid vårt yttersta för att erbjuda snabb och bekymmersfri leverans.

bra o snabb leverans

13 czerwca 2024

Odpowiedź od Eloped

Hej Tomas, Vi är glada att höra att din Eloped levererades snabbt och att han är nöjd med den. Tack för att du delade med dig av din upplevelse. Med vänliga hälsningar, Oscar På Eloped

Skøn stol

Skøn stol , let at samle . Kan anbefale den, 5 stjerner

13 maja 2024

Odpowiedź od Eloped

Hej Alis, Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att din Eloped levererades snabbt och att han är nöjd med dess prestanda och design. Det är viktigt för oss att våra kunder känner sig nöjda och bekväma med sina inköp. Vi hoppas att din Eloped kommer att fortsätta att ge dig glädje och bekvämlighet i det dagliga livet. Tack igen för att du delade med dig av din upplevelse. Med vänliga hälsningar, Oscar På Eloped

funkade bra

14 maja 2024

Odpowiedź od Eloped

Hej Jan, vi är glada att höra att du är nöjd med ditt köp och vår service. Vi strävar alltid efter att erbjuda snabb leverans och hålla en hög nivå av kommunikation med våra kunder. Välkommen åter! Med vänlig hälsning Oscar På Eloped

13 maja 2024

Odpowiedź od Eloped

Hej Urban, vi är glada att höra att du är nöjd med leveransen och vår service. Vi strävar alltid efter att erbjuda snabb leverans. Varmt välkommen åter! Med vänlig hälsning Oscar På Eloped

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej