Eloped Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Möjligheten att träffa en trevlig och duktig representant från företaget. Service och god information helt enkelt. Snabb leverans, ordning och reda på alla detaljer och papper. Jag är mycket nöjd... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Eloped är en katastrofe för mig, jag ville använda Elopeden till att köra i skogen och fotografere djurlivet, men Elopeden kan inte köra i backigt terreng då den går varm genast och därför är oanvändb... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har sagt det förr och säger det igen, är verkligen fortsatt extremt nöjd även efter att ha kört flera gånger i veckan i över 1 års tid och året runt med min el-moped ES TTX. Dessutom är företaget... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca sprzętu dla niepełnosprawnych
  2. Sprzedawca motorowerów
  3. Dealer pojazdów mechanicznych

Napisane przez firmę

Sedan starten 2007 har vi på Eloped i Malmö erbjudit elfordon som är designade för att passa svenska förhållanden, bestå av högkvalitativa komponenter och ge en fulländad användarupplevelse. Här kan du köpa elmopeder, elmopedbilar, promenadscootrar och mycket annat. Våra elfordon produceras av kvalitetssäkrade leverantörer i några av världens största fordonsfabriker.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 34

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Snabb info och bra bemötande

Snabb info och bra bemötande. Bra lev.info och leverans.

Odpowiedź od Eloped

Hej Märit, tack för ditt otroliga omdöme! Vi blir så glada av att höra att du är nöjd med både information, bemötande och leverans. Det betyder mycket för oss att du är nöjd.

dålig frakt hantering

Annars bra men paketet var sönder, men batteriena verkar ha klara sig

16 maja 2025

Hej Mikael,
Tack för ditt fina omdöme, vad tråkigt att höra att paketet var sönder men vad bra att batterierna har verkat klara sig. Om det skulle visa sig att de tagit skada av transporten får du mer än gärna kontakta oss igen så hjälper vi dig vidare!

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans och bra service Toppen…

Snabb leverans och bra service Toppen är så 😄

27 maja 2025

Odpowiedź od Eloped

Hej Monica, tack för ditt otroligt fina omdöme! Det gör oss så glada att höra att du är nöjd med leveransen av din promenadscooter och även servicen. Vi hoppas att du får många härliga turer på din Eloped!

Oceniono na 5 z 5

Jag köpte en Eloped Elite Sport…

Jag köpte en Eloped Elite Sport promenadscooter. Jag är väldigt nöjd med den. Den fungerar väldigt bra och jag kan enkelt ta mig fram på cykelvägarna. Eloped-butiken är väldigt vänlig och Paola hjälpte oss att välja en modell som bäst passar mina behov.

8 maja 2025

Odpowiedź od Eloped

Hej Hebe! Tack för det otroligt fina omdömet! Vi blir så glada av att höra att du är nöjd med både din Eloped Elite Sport och bemötandet av personalen i vår butik. Det gör oss oerhört stolta och glada! Vi önskar dig många härliga turer med din Eloped.

Oceniono na 1 z 5

De verkar inte vilja hjälpa mig!

Jag köpte en Eloped i slutet av 2023.
Den funkade hyfsat en kort tid, sen började problemen.
Den visade att batteriet gick ner i kraft ganska fort, eller inte laddades som den skulle. Vad vet jag?
Eloped hämtade den och bytte batteri, de sa det var det som var problemet.
Jag körde inte på vintern. Laddade omsorgsfullt enligt instruktionerna. När jag började köra igen var det samma problem.
Jag vågar knappt köra den då jag är rädd att jag inte ska komma hem igen.
Jag tar ny kontakt med Eloped och vi har en lång genomgång och jag är ute och provkör flera gånger och redovisar på olika sätt efter deras önskemål.
Den får på nytt åka ner till Malmö. De säger batterierna är ok. De testar den och provkör den och jag får ett telefonsamtal där personen säger att nu har de testat den och provkört en mil och det är inget fel på den.
Den visar att det är fyra staplar batteri när de kört en mil.
Det har aldrig hänt här hemma.
Jag ifrågasätter detta starkt.
Jag får hem den igen och får en räkning på 2375 kronor.
Nu när det blivit bättre väder har jag varit ute en gång och kört. Laddar den innan körning.
Jag körde 4,4 kilometer och när jag kommer hem visar det en stapel batteri. Jag blir orolig att jag inte ska komma hem. Den går dessutom långsamt.
Jag kan inte rekommendera någon att handla på Eloped. De verkar inte vilja hjälpa mig.
Helene

30 maja 2025

Hej Helene,
Tack för att du delar med dig – även om vi är ledsna att du känner dig missnöjd. Vi har gått igenom ärendet noggrant och vill gärna bemöta det du beskriver.

Vid första tillfället konstaterade vi ett tillverkningsfel på batterierna. Det är ovanligt, men som med all teknik kan det tyvärr hända i enstaka fall. Vi tog vårt ansvar och ersatte batterierna enligt garantin, helt utan kostnad för dig.

När du hörde av dig igen hämtade vi scootern och felsökte den i vår verkstad i Malmö. Vi belastningstestade batterierna, kontrollerade laddningen och räckvidden, samt provkörde den. Allt fungerade som det ska – den laddas korrekt, kör i rätt hastighet (upp till 15 km/h) och har normal räckvidd.

Vi rekommenderade att alltid ladda scootern i minst 6–8 timmar inför användning. Kortare laddning kan påverka batteriindikatorn och ge intryck av låg kapacitet, trots att batterierna fungerar som de ska.

Vi förstår att det är frustrerande när tekniken inte känns pålitlig, men vi har gjort vårt yttersta för att hjälpa dig – både med garantibyte och omfattande felsökning. Den senare åtgärden fakturerades eftersom inget fel kunde hittas och garantin därför inte gällde.

Vi finns gärna tillgängliga för vidare support kring laddning eller användning, du får då gärna ringa oss på 040309292. Vår ambition är alltid att våra kunder ska känna sig trygga – både med produkten och servicen.

Frihet

Enorm frihetskänsla
äntligen kan jag känna mig rörlig igen…..
utmärkt & lättmanövrerad scoter, utmärkt bemötande av all personal
rekommenderar köp

Odpowiedź od Eloped

Hej Peter, tack för att du delar med dig om din upplevelse med din scooter. Vi blir så glada av att höra att du är nöjd både med promenadscootern och med bemötandet du fått hos oss. Vi önskar dig många härliga turer framöver!

Bra service.Snabb leverans

Bra service.Snabb leverans

Odpowiedź od Eloped

Hej Kurt, tack för ditt fina omdöme! Vad kul att höra att du är nöjd med både servicen och leveransen, det är något vi lägger stor vikt vid att kunna ge våra kunder.
Tveka inte att höra av dig igen om du skulle behöva ytterligare hjälp!

Oceniono na 4 z 5

Hyfsat snabb leverans

Hyfsat snabb leverans. Verkar vara en bra laddare.

19 maja 2025

Hej Thomas,
Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med laddaren. Vi strävar alltid efter att leverera så snabbt och smidigt som möjligt, så det är roligt att allt gick enligt plan och att du kunde hämta ut ditt paket redan dagen efter att vi mottagit din order.

snabb leverans + + + + + + + + + + + +

snabb leverans + + + + + + + + + + + +

14 maja 2025

Hej Bernie,
Stort tack för ditt fina omdöme! Vi strävar alltid efter att leverera så fort som möjligt så det gläder oss att höra att du är nöjd med den snabba leveransen från oss.

Oceniono na 5 z 5

Bra o vägledande info per tel

Bra o vägledande info per tel. Snabb leverans!
Jättenöjd!!!

9 kwietnia 2025

Hej Bertil,
Stort tack för ditt fina omdöme! Vi blir verkligen glada att höra att du uppskattade servicen från våra medarbetare och den snabba leveransen. Det är just sådana upplevelser vi strävar efter att ge alla våra kunder. Din positiva feedback ger oss extra motivation att fortsätta göra vårt bästa varje dag.

Oceniono na 4 z 5

Jag beställde min eloped en söndag och den levererades redan på torsdag förmiddag samma vecka. snabba ryck!

23 kwietnia 2025

Odpowiedź od Eloped

Hej Bosse, tack för ditt fina omdöme! Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse och att du är nöjd med den snabba leveransen. Om det finns något vi kan göra för att göra din upplevelse ännu bättre, är du alltid välkommen att höra av dig.

Väldigt bra smidigt snabbt och enkelt

Väldigt bra smidigt snabbt och enkelt
Väldigt nöjd

22 kwietnia 2025

Hej Souzan,
Tack för ditt fina omdöme, vi är glada att höra att du är nöjd med din upplevelse hos oss och tycker att det varit smidigt, snabbt och enkelt!

Oceniono na 5 z 5

Väldigtbra bemötande väldigt hjälp…

Väldigtbra bemötande väldigt hjälp samma. Bra snabbservice

11 kwietnia 2025

Odpowiedź od Eloped

Hej Niclas, tack för ett otroligt fint omdöme! Det betyder mycket för oss att du har valt att ge oss 5 stjärnor och att du är nöjd med vårt bemötande och service!

Oceniono na 5 z 5

Bästa service när när man frågar efter…

Bästa service när när man frågar efter reservdelar

9 kwietnia 2025

Odpowiedź od Eloped

Hej Vu, tack för ditt fantastiska omdöme! Vi blir så glada av att höra att du upplever att vår service är så bra. Vi finns alltid tillgängliga om du skulle behöva hjälp med fler reservdelar framöver!

Köpte batteriet

Köpte batteriet. Snabb leverans och allt fungerade utmärkt.

3 kwietnia 2025

Hej Ture,
Tack för ditt fina omdöme, vi är glada att höra att du är nöjd med leveransen och att allt fungerade som det ska. Varmt välkommen åter!

Snabb leverans, allting fungerade

Hej, jag beställde min Eloped i fredags morse, dvs fredag dden 7e april. 8e april fick jag meddelande från transportföretaget DHL att Elopeden kommer att levereras måndagen 9e april, vilket skedde måndag em. Skruvade på backspeglarna själv och ut och provade en sväng. Allting fungerade!

FANTASTISK produkt och OTROLIG snabb leverans EXGTREMT trevlig personal.

Staffan

7 kwietnia 2025

Odpowiedź od Eloped

Hej Staffan! Tack för det otroligt fina omdömet! Vi blir så glada av att höra att du är nöjd med både leveranstid, produkten och bemötandet av personalen. Det gör oss oerhört stolta och glada! Vi önskar dig många goda turer med din Eloped. Om du behöver hjälp med något i framtiden är vi bara ett samtal bort.

Oceniono na 1 z 5

Skickar ut fakturor trots kortbetalning…

Skickar ut fakturor trots kortbetalning på deras webshop. Vid uppgivande av sin email adress vid köp på en webshop så förväntar man sig att få ett kvitto på gjord kortbetalning, inte en faktura för betalning...

Själva promenadscootern är dock till belåtenhet

Svar till Eloped:
Svårt att kommunicera med någon som inte förstår skillnad på faktura och kvitto, man skickar helt enkelt inte ut en faktura där det tydligt framgår att man ska betala, upplysning om påminnelse avgift osv trots att produkten redan är betald. Fattar ni verkligen inte hur detta kan uppfattas av en äldre människa som får en faktura på något som man tror redan är betalt…

4 kwietnia 2025

Hej Thomas,
Tack för din feedback. Vi förstår att det kan ha uppstått en viss förvirring kring betalningen. Fakturan du mottog fungerar som en bekräftelse på din kortbetalning och kan användas som kvitto. Detta är vår standardrutin för att säkerställa att alla kunder får en tydlig redovisning av sitt köp.

Vi uppskattar att du tog kontakt med oss via telefon, där vi också förklarade detta. Om du har ytterligare frågor eller behöver en specifik betalningsbekräftelse i ett annat format, är du varmt välkommen att höra av dig till vår kundtjänst.

Vi är glada att höra att du är nöjd med promenadscootern och hoppas att du får stor nytta av den!

Jag älskar min elmoped

Jag älskar min elmoped! Lite problem med batteriet, men det är proffsigt fixat!

29 listopada 2024

Odpowiedź od Eloped

Hej Pamela! Tack för ditt fina omdöme, det gör oss så glada att höra att du älskar din Eloped! Vi beklagar att du haft lite problem med batteriet men vi gör alltid vårt bästa för att hjälpa dig så du blir nöjd.

Hej Kurt,
Tack för ditt fina omdöme! Det betyder mycket för oss att du har valt att ge oss 5 stjärnor. Vi önskar dig många härliga turer med din promenadscooter.

Oceniono na 5 z 5

Enkel och tydlig info och mycket snabb…

Enkel och tydlig info och mycket snabb leverans. Är också mycket nöjd med promenadscootern!

6 marca 2025

Odpowiedź od Eloped

Hej Paula, tack för ditt otroligt fina omdöme! Det är otroligt värdefullt för oss att höra att du upplever vår information som enkel och tydlig och ännu roligare att du är nöjd med promenadscootern. Vi önskar dig många goda turer framöver!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej