Det er et meget dårlig firma som ikke lever op til firmaets profil ellefeet.man kan ikke komme i kontakt med kundeservice og kan derfor ikke få en returlabel, jeg er desværre blevet snydt og står med... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Fejl i varen, der blev leveret. Meget besværlig retur procedurer med alternativt tilbud om at få varen til reduceret pris. Retur til KINA, - Elle har intet med København at gøre trods navnet elle-cop... Zobacz więcej
Man føler sig ufattelig dum, når man efter laaaaang ventid og hurtig betaling modtager en pakke indeholdende 2 jakker i meget ringe stof og ups! sandelig helt anden størrelse end bestilt. Firmaet appe... Zobacz więcej
Modtog efter lang tid pakken, med en kjole i forkert mønster, alt for lille ift standard str og i meget dårlige kvalitet. Ville returnere og fik (efter en del ventetid ) svaret at jeg kunne returnere... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Sklep z odzieżą damską
- Sklep odzieżowy
- Platforma sprzedażowa online
- Porównywarka cen
- Portal z recenzjami
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
På ELLE.dk deler vi de bedste modenyheder, tendenser og budgetfund. Se alt om modeller, modeuger, makeup, skønhedspleje og stilfuld indretning.
Dane kontaktowe
Dania
- elle.dk
Inni użytkownicy przeglądali również
Hold dig væk fra dette firma
Hold dig væk fra dette firma. Varerne kommer fra Kina, købte et par sko der langtfra levede op til forventningerne, meget små i str, dårlig kvalitet. Deres kundeservice er på engelsk, kommunikerer kun på mail og returnering skal sendes til Kina og vil koste lige så meget som de sko jeg købte. Det dårligste køb ever
Fusk firma.Bestiller tre trøjer ,hvoraf…
Fusk firma.Bestiller tre trøjer ,hvoraf den ene skulle være cashmer den er lavet af polyester de to andre er,meget dårlig kvalitet uden mærker i.desuden bestilte jeg i størrelse xl det ligner mere en xs.Det kommer direkte fra Asien og tror ikke det er muligt at returnere.Så har lige brugt 800kr på noget der bare skal kasseres.
Fusk firma
Fusk firma. Bestilte sko der ikke svarede til beskrivelsen. De stinker af plastic og kommer direkte fra Kina. Burde bare ha bestilt via SHEIN. Både nemmere og billigere.
Kundeservice svarer ikke på, at jeg ønsker at sende retur. Radio tavshed
Even one stare is one too much
Even one star is one too much. Elle offers return option but it so complicated and expensive that you finally will give up. I feel fooled. I will never ever ordre from this company again.
R O V HUlLer
Har aldrig før nu følt mig så taget bagi. Kineser skidt som hverken passer her eller der. Selv om jeg annullerede min ordre fik jeg tilsendt et par ubrugeligskidte sko. Glemte at bruge Trustpilot, så var dette ikke sket, vil anbefale alle at gå på trustpilot før de køber noget og aldrig køber noget fra dette svindelforetagende
PAS PÅ -der afsendes mere end man har…
PAS PÅ -der afsendes mere end man har bestilt (double up) og det er prisen også.
Et firma, der fortæller, at man desværre efter 25 år bliver nødt til lukke - utroværdigt, og man får at vide, at det er den sidste - det passer heller ikke.
Firmaet fører sig stadig frem!!!
Frakker fra Elle Danmark
Jeg har købt en frakke ELLE Danmark, som desværre var meget, meget for lille. Derfor ønskede jeg at returnere den. Efter flere mails - frem og tilbage - er jeg først blevet tilbud et afslag (så kunne jeg forære en ven eller familie den, oplyste ELLE). NU har ELLE så oplyst, at den skal returneres til KIna, hvis jeg ønsker pengene retur, og korrespondancen er pludselig blevet engelsk-sproget. Nu ønskes frakken returneret til Kina!!.- eller ingen penge retur. Mailadressen er nu også forsvundet.
Frakker fra Andersen dk., Dansk-Moda.dk og Elle Danmark har samme forretningsstrategi og er åbenbart det samme svindelfirma. 0 stjerner
10 minus stjerner😡😡😡😡
De burde have 10 minus stjerner😡😡😡😡
Det værste fupfirma ever😡😡😡😡
Fik de mest lortebukser fra Kina, selvom firmaet præsenterer sig som dansk.😡😡😡
Blev bonnet for 2 par selvom jeg kun bestilte 1 par😡😡😡
680kr smidt ud af vinduet, jeg kan smide de 2 karklude direkte i skraldespanden 😡😡😡
Har lyst til at politianmelde det fupfirma 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Hold jer væk fra Elle 😡
Total fup butik. Pengene blev trukket med det samme, tøjet kom 2, 5 mdr senere.
Skjorten er skævt syet sammen. Bukser og top er ikke samme strik og så syntetisk at håret slår gnister.
Mega snydt
Elle reklamerer med "Bæredygtigt Mode til Dig — Elle Copenhagen skaber mode, der inspirerer selvtillid og skønhed. Elle Copenhagen – bæredygtige designs til din unikke stil."
Lyder godt ikke? Så jeg føler mig mega snydt, da en købt kjoler viser sig at komme langvejs fra - fra KINA!!!
Ren fup markedsføring
Igen en butik, der udgiver sig for at være dansk. De har endda et billede af en butik på Strøget i København, med navnet Elle. Men jeg tror at det er endnu et svindlerfirma Når jeg læser de forskellige anmeldelser, bliver jeg kun bekræftet i at firmaet er kinesisk. Hold jer langt væk
Har nu ventet i 10 dage på levering
Har nu ventet i 10 dage på levering. Der er stadig ikke opdateret noget om forventet levering og det fremgår nu også tydeligt at det er et kinesisk firma der så udgiver sig for at være dansk?
Du bliver bundet af skjult abonnement
Jeg bestilte et tilbud på 3 nr af Elle for omkring 110 kr.
Herefter er jeg blevet bundet af et abonnement på 210 kr for hvert tredje blad. Fup, svindel og de vil ikke anullerer mit abonnement
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.