Du kan aldrig/går inte att träffa någon där ifrån! Citat: "elizique.com innehåller virtuella online profiler, vilka inte går träffa eller kontakta utanför portalen" Det är från deras FAQ Bättre... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
På Elizique-sidan står: "Sidan innehåller fiktiva profiler som inte kan mötas, träffas utanför portalen" Hur skla detta tolkes? att alt er fejkad, fiktivt? Eller får man inte möta upp med någon so... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Möt andra profiler som söker efter flört & chatt! Gå med gratis och börja sök bland tusentals profiler. Vad väntar du på?
Dane kontaktowe
Inni użytkownicy przeglądali również
Du kan aldrig/går inte att träffa någon…
Du kan aldrig/går inte att träffa någon där ifrån!
Citat:
Det är från deras FAQ
Bättre att spara dina pengar för det kostar att prata med AI profilerna!
Fejk
Fejk. Alla profiler man går in och tittar på så "gillar " de dig och börjar skriva till dig. För att svara de så måste man betala. Är på flera seriösa dejtingsidor och på ingen av de så är man så intressant som på denna sida. Blir överöst med kvinnor som skriver. De som gett 5 stjärnor som betyg är samtliga kapade konton eller fejkkonton.
varför får man kontakt unga damer när…
varför får man kontakt unga damer när man är 82 år
Fejk, Bluff, behöll pengarna och chansa inte.
Tar bort sajten och bluffa inte folket, det är den korrekta lösningen.
Är sidan trovärdig eller inte
Dyra mess pris efter hur många bokstäver man skriver det finns ingen märkning på fiktiva modeller jag tror inte du hittar någon profil du kan träffa irl helt kass sida
Inte värd en 50-öring.
Hur skla detta tolkes? att alt er fejkad, fiktivt?
Eller får man inte möta upp med någon som finns på portalen?
JA! svindyrt att skriva ett meddelnade, Vansinn! Smart sätupp, att lura killarna på pengar! P.
De gör allt för att tjäna pengar
De gör allt för att tjäna pengar! Första sidan jag varit inne på som tar betalt beroende på hur många tecken man skriver.🤬🤬🤬🤬
För att uppmuntra tydlighet, skriver de. Kallar det en rättvis prissättning 🤣🤣
Scam 2025
Scam svara på sen kommer en fråga bara för hålla igång penga regnet till bottar säkert AI som ligger bakom
Ta inte så mycket betalt 99 kronor för…
Ta inte så mycket betalt 99 kronor för att man svarar en kvinna, hon svarar tibaka och man svarar på det, efter det vill ni ha betalt igen... helt förfärligt dåligt, hade det funnits minusomdöme hade det blivit en minus 10.....bara ute efter att dra folk på pengar....mynteri är samma.....likadana bilder på samma kvinnor bor i samma stad o.s.v säkert samma bluffmakare bakom båda..
Bedragare letar efter suckers!
Ingen av mina frågor besvarades av någon av flickorna. Ingen av dem läste mina villkor för korrespondens. Ibland är svaren från olika tjejer desamma. Alla profiler är falska, robotar svarar dig.
Spendera inte ett öre på denna kloak!
Bluff så det skriker om det
Bluff så det skriker om det
Innan jag ens hade skrivit en profil började det komma meddelanden
Och sättet de är skrivna på är så typiskt för bottar. Gå INTE med här. Totalt slöseri med tid och allt
Och det roliga är att kollar man omdömena här, är de allra flesta lika falska
Språket är identiskt som bottarna på sidan
Gick det att sätta noll stjärnor så…
Gick det att sätta noll stjärnor så hade jag gjort det.
Fullt av falska profiler och helknepiga meddelanden från en mängd tjejer.
Inkorgen fullkomligen svärmar över med meddelanden
Rent bluff
Rent bluff. Falska profilbild. Tur att man inte har betalat ngt. Bilder på tjejer från
Andra länder. Ingen svensk tjej hade skrivit så. Betala inget. BLUFF.
Gjorde många bekantskaper
Hittade många vänner på denna underbara dejtingsajt! Jag uppskattar uppriktiga kontakter och olika profiler. Det användarvänliga gränssnittet och de genomtänkta matchningsalgoritmerna gör det till ett nöje att navigera på sajten.
Balanserad och stabil
Livets resa har lärt mig att observera saker med jämnmod. I sökandet efter sällskap, stötte jag på Elizique. Jag kan inte peka ut några särskilda fördelar eller nackdelar med sidan. Den är helt enkelt en vanlig dejtingsajt som gör sitt jobb.
Hittills har jag inte stött på några problem. Allt fungerar som det ska, och plattformen är tillräcklig för dess avsedda ändamål. För de som söker en stabil och okomplicerad upplevelse skulle jag rekommendera Elizique
Rakt på sak och effektivt
Jag gillar saker rakt på sak och Elizique levererar precis det. Inget trams, bara en enkel design som gör att man snabbt kan orientera sig. Effektivitet är nyckeln i affärer, och samma princip gäller tydligen för dejting.
Några kvinnor har reagerat negativt på min framåtanda och direkthet. Kanske borde jag överväga en mer sofistikerad strategi nästa gång. Men, ärligt talat, om man inte kan hantera mig på mitt mest direkta, kanske det är bäst att vi går skilda vägar från start.
Trots detta uppskattar jag Eliziques okomplicerade upplägg. Ser fram emot fler kontakter där.
Anständig plattform, men kunde ha lite mer piff
Som en man över 45 år, tycker jag mig inte ha några särskilt märkvärdiga åsikter eller förväntningar. Så när jag säger att Elizique är en fantastisk dejtingsajt, betyder det något. Visst, designen kan anses lite för enkel och kanske något trist. Men, för att vara ärlig, hindrar det inte konversationen alls. Chatten fungerar som den ska, vilket är huvudsaken.
Så även om designen kunde använda lite mer krydda, är de negativa punkterna verkligen försumbara. Allt som allt en mycket duglig tjänst
Effektivt, enkelt och överraskande givande
God dag,
Som en man över 50 år med strikta åsikter och förväntningar, tycker jag det är av yttersta vikt att tjänster lever upp till sina löften. Till min förvåning har Elizique inte bara mött, utan överträffat mina förväntningar. Jag måste erkänna att jag var något skeptisk initialt, men mitt engagemang belönades snart med en angenäm och underhållande upplevelse.
Jag har redan haft en lyckad dejt genom Elizique och med tanke på de intressanta personerna jag fortsätter att kommunicera med, ser jag med spänning fram emot fler möten de kommande veckorna.
För dom som, likt mig, kan vara tveksamma till att dyka in i den digitala dejtingvärlden, rekommenderar jag varmt Elizique
Tack Elizique för att du piggar upp mina dagar
Hej där! Jag är ju inte precis en ungdom längre, men här på Elizique känner jag mig som en tonåring igen! 😂 Det har bara gått några dagar sedan jag började använda tjänsten, men wow – jag är redan fast. Har haft några riktigt trevliga chattar med några damer här. Vet inte om det är jag eller Elizique som är charmen, men något fungerar definitivt! 😉 Skämt åsido, jag är imponerad över hur lätt det var att komma igång och hur fascinerande hela upplevelsen har varit. Här kommer fler roliga stunder, hoppas jag!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.