Op 26 november heb ik een waterfilter besteld bij elixerwater. In de mail stond binnen 2 werkdagen bezorgd maar we zijn ruim 2 weken verder en nog niks ontvangen. Al meerdere malen contact gezocht via... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Afgezien van het hoge stroomverbruik wat wel echt tegenviel (€20 per maand extra energiekosten) was het apparaat al na 1 jaar en 2 maanden kapot. Ik krijg geen garantie omdat de ze zeggen dat ik eerde... Zobacz więcej
1 December de water Generator Sublieme besteld en betaald met verzekerd verzenden. Nog niks ontvangen. Bellen tot je een ons weegt er wordt niet opgenomen..Je kan inspreken maar wordt niet terugge... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Elixer ontvangen in goede orde. Van de 4 ltr leidingwater hou ik over 10 ml rommel. Met mijn watermeter meet ik nu: Bij leidingwater 252 PPM Bij gefilterd water(Britta... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Elixer water is een groeiend bedrijf met een doel: duizenden mensen bewust maken dat gedestilleerd water de beste optie is voor echt schoon drinkwater. We bieden de allerbeste oplossing om alle onzuiverheden uit het water te verwijderen, onze Elixer water destilleerders.
Dane kontaktowe
Doorvaart 2a, 9101RE, Dokkum, Holandia
- 0857602507
- klantenservice@elixerwater.nl
- elixerwater.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Prima producten
Prima producten, slechte gebruiksaanwijzingen. Online is een goede beschrijving van de destillatie te vinden, de info over de H2 maker is beperkt en zoals reeds beschreven. Dit water maakt mij weer dorstig, ik dronk niet zo veel meer, is licht en voelt prettig, ps eerste slok is wennen. Vitaliseren na destillatie is voor mij een must.

Odpowiedź od Elixer water
Het apparaat is nog niet geleverd.
Hoe kan ik nou een review schrijven als het apparaat nog niet is geleverd...
De reinigingset met het filter zijn al wel binnen. Dat was heel en op tijd.
Goede kwaliteit en goede spullen
Goede kwaliteit en goede spullen. Citroenzuur is wel duur t.o.v. wat men krijgt qua hoeveelheid om de waterdistiller te ontkalken. Dit ga ik in vervolg ergens anders bestellen. Maar de rest is top, ben zeer blij met de kwaliteit van de waterelixer en het water wat eruit komt. De waterkwaliteitsmeter is ook erg handig om de kwaliteit te meten en is zeker een verschil met kraanwater en het water uit de elixer. Kortom ruim voldoende.

Odpowiedź od Elixer water
Na communicatie stoornis snel en…
Na communicatie stoornis snel en correct geholpen hier erg blij mee. Klasse! Alle vertrouwen voor een volgende bestelling!

Prima tevreden
Prima tevreden! Ondanks dat ik dacht dat er een mankement aan het apparaat was ben ik heel bij met zowel de Elixer als de service. Er werd zelfs later in de avond nog gereageerd en oplossingen gezocht. Het bleek dat er 2 doppen zodanig in elkaar zaten geperst dat het leek alsof er een dichte dop geleverd was. 😀 Je moet het maar weten🤔

Odpowiedź od Elixer water
Super snel in huis en heel blij mee
Super snel in huis en heel blij mee, ik kom gelijk beginnen omdat hij al opgeladen was. Heerlijk gevoel dit water te drinken!

Odpowiedź od Elixer water
Zelf ben ik geen water drinker maar doe…
Zelf ben ik geen water drinker maar doe het water in mijn koffie machine en ik vind de koffie echt lekkerder.

Snel en goed geleverd
Snel en goed geleverd. Foto's op de handleiding kunnen wat scherper, had wat moeite de kan ik elkaar te zetten maar gelukkig is mijn echtgenote daar handig in. Ingebruikneming is erg eenvoudig. Binnen een half uur waren we operationeel.

Odpowiedź od Elixer water
De waterelixer leek gebruikt te zijn…
De waterelixer leek gebruikt te zijn (er zat aanslag aan de binnenkant van de waterkan), en er ontbrak een koolstof-filter, dus dat was enigszins teleurstellend; het apparaat werkt verder wel goed
Had de waterstof generator gekocht
Had de waterstof generator gekocht, dacht iets goeds te hebben omdat ik bij hun ook de water distilleerderijen gekocht en daar zeer over tevreden was. Ik kon het oplaadpunt niet vinden en er zat geen beschrijving bij. Gebeld, kreeg uiteindelijk iemand aan de lijn en deze heeft me adequaat geholpen. Maar helaas, de watergenerator deed het 2x goed en nu na 5 keer gebeurt er niets meer. Beetje een duur grapje!!
prima aflevering goede communicatie en…
prima aflevering goede communicatie en fijne website

snel kapot…
Na het apparaat iets meer dan twee maanden gebruikt te hebben, werkt die niet meer. Ik heb een mail gestuurd met uitleg maar hier geen reactie op ontvangen. Tevens heb ik een aantal keer gebeld zonder gehoord.
Twee weken later is er eindelijk gereageerd en is het goed opgelost! Bedankt 🤩

Hallo
Hallo
wij zijn zeer tevreden over t resultaat
ik vind t alleen vervelend dat je dit appaaraat besteld
je krijgt een mail dat hij besteld is maar vervolgens hoor je niks meer
dan zou t fijn zijn bij de bevestigingsmail daar een mail achteraan te sturen
om aan te geven wanneer verwacht word dat je hem geleverd krijgt
verder zijn wij helemaal tevreden en daarom de 3 sterren er is altijd ruimte voor verbetering tog?
mvg roger peeters

Odpowiedź od Elixer water
Week geleden besteld en onduidelijk…
Week geleden besteld en onduidelijk wanneer levering zal zijn a.g.v. Douane issues.

Doświadczenie Trustpilot