Elite Hotels of Sweden Recenzje 64

Wynik TrustScore: 3 na 5

3,0

Oceniono na 1 z 5

Kontaktade hotellet i förväg för att försäkra mig om att de har parfymfria allergirum för en astmatiker. Det hade de, så jag vågade boka. När jag kom dit luktade rummet så starkt av parfym att jag... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Good, straightforward hotel for a quick one-night stay. Central location and decent rooms. It’s perfect if you just need a comfortable, reliable place to sleep and move on the next day.

Oceniono na 3 z 5

Vi bodde i Elite Hotell i Borlänge 26-28 feb2024 Inte bra :Det stod i beskrivningen att det fanns SPA och pool och man tolkade att detta ingick i priset men man behövde boka tid och det kostade extr... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Trevliga och kunniga i receptionen. Alltid glada och ser till att man snabbt får sitt rum. (Främst hotell Mimer o Adlon Vasagatan.) Stora härliga rum. God städning. Helt ok frulle. Aldrig några prob... Zobacz więcej

1. Hotel

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Elite Hotels erbjuder vackra kvalitetshotell i centrala lägen i svenska städer från Luleå i norr till Malmö i söder. Att bo hos oss är något mer än att bara ta in på hotell.

• Hälsingegatan 30, 113 43, Stockholm, Szwecja

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Hotel Elite Marina Plaza Helsingborg

Hotel Elite Marina Plaza Helsingborg. Udmærket værelse, men svært at lufte ordentligt ud, når man bor ind mod den lukkede gård med foyeren. Der kommer bare ikke rigtig frisk luft ind. Udsugningen på badeværelset virkede så dårligt, at der stadig var helt vådt på badeværelset 12 timer efter bad.
Dejlig alsidig morgenmad også med muligheder for veganer og vegetar.
Hjælpsomt personale, når man ikke kan finde ud af, at åbne barskabet og regulere indsugning af luft.
Hvis vi kommer igen, så bliver det klart med muligheder, for at åbne et vindue ud i det fri.
Vi overnattede 3 nætter og var forkølede, da vi tog hjem, fordi værelset var koldt pga. vi måtte tage luft ind hele tiden ved indsugningen, for at der ikke blev fugtigt og lugtede dårligt.
Ligger med få minutters gang fra bymidten.

18 lutego 2018

For dyrt, men ok hotel

Vi havde købt 3 overnatninger på Elite hotel Marina Plaza i Helsingborg. Flot hotel og super lækker morgenmadsbuffet + meget centralt, men hotellet var for dyrt i forhold til hvad man får. “Opholdsområde” på værelset, var et lille bord og 2 stole og der var virkelig dårlig luft på værelset. Der var nemlig intet vindue ud til, men kun ud til lobbyen i hotellet.

15 lutego 2018

Em sløj oplevelse

Jeg fik et værelse lige foran elevatoren, så jeg hele natten kunne høre hver gang den dingede og at folk talte. Det var virkelig et meget "lydt" værelse, så jeg sov rigtig dårligt.
Jeg klagede min nød til receptionisten dagen efter, der efterfølgende sendte mig en mail hvor hotellet tilbød en voucher til morgenmad (som jo er gratis når man bor på deres hotel) eller en opgradering (hvis jeg kom igen indenfor 1 år). Jeg skrev at det jo var forbundet med mange omkostninger for mig at gøre brug af deres kompensation, da jeg bor i Danmark og spurgte om ikke det var muligt at finde en alternativ kompensation. Svaret var nej. Punktum. En skidt oplevelse.

15 stycznia 2018
Oceniono na 1 z 5

Elite hotel i Helsingborg bør skamme …

Elite hotel i Helsingborg bør skamme sig. Jeg havde bestilt overnatning og ankom efter en længere rejse til hotellet. Dagen før havde jeg fået hacket mit dankort, så det var blevet lukket ned, og jeg skyndte mig i banken og hævede svenske penge, så jeg kunne betale med kontanter. Da jeg ankom, blev jeg pure afvist. Også selv om der i de papirer jeg havde modtaget ved bestilling stod, at man kunne betale med kort eller kontant. Jeg forklarede at det var force majeure, men de kunne ikke tage imod mig. De kunne heller ikke henvise til en anden overnatnings mulighed i byen. Da jeg kom hjem efter opholdet i Helsingborg, hvor Grand hotel heldigvis modtog mig, klagede jeg. Men jeg blev igen afvist, at de kun modtog folk med kort.

3 lipca 2017
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej