elho Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Wij hebben de regenton van Elho. Er was een stukje versleten (kraan en dopje) en dit kan je gewoon gratis thuisheleverd krijgen. Werd meteen de volgende dag al opgestuurd en snel geleverd! Top!

Oceniono na 1 z 5

Dreadful customer service. Use the worst delivery company then make it entirely the customer’s problem to deal with. I would not buy from them again.

Oceniono na 4 z 5

Ik heb onlangs de bio voederhuisjes cosy bird feeder aangeschaft. Het systeem is makkelijk druk de grote knoppen in en schuif het binnenste gedeelte naar beneden. Ze zijn bedoeld voor de tuinvogels.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Sulla qualità e l'estetica dei loro prodotti, non c'è nulla da aggiungere, sono il top. La cosa che mi ha maggiormente stupito è il loro servizio clienti: ho avuto un problema con un loro prodotto piu... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Producent
  2. Dekoracje i architektura wnętrz
  3. Ogród
  4. Dostawca budynków ogrodowych

Napisane przez firmę

Het familiebedrijf elho is marktleider op het gebied van kunststof plantenbakken en richt zich al ruim 55 jaar op duurzame ontwikkeling van nieuwe collecties, geproduceerd in Nederland. Inmiddels worden de plantenbakken in meer dan 75 landen verkocht. Elho weet dat de natuur gelukkig maakt! Dankzij de natuur voel je je gezonder en het geeft een flinke energy boost. Daarom wil elho de natuur daar te brengen, waar je thuis komt. Iedere dag weer. Elho maakt het zo mooi en makkelijk mogelijk, met de natuur áltijd in gedachten. Give room to nature.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 28

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

De eerste keer, maar niet de laatste!

Ze hebben een zeer professionele benadering van hun werk, de verzending is probleemloos, de goederen zijn echt van geweldige kwaliteit, ik heb niets te klagen!

20 listopada 2023

Hallo Natalia,

Bedankt voor je positieve review!

Leuk dat jij zo enthousiast over ons bent! :)
We zijn erg blij dat je de tijd hebt genomen om zo'n gedetailleerde beoordeling achter te laten.

Oceniono na 5 z 5

Ik had het besteld en binnen 2 dagen…

Ik had het besteld en binnen 2 dagen binnen.goede service 😁

21 listopada 2023

Hallo Ingrid,

Bedankt voor je positieve review!

Leuk dat jij zo enthousiast over ons bent! Als je iets bestelt, wil je het natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. :)

Vrolijke doos, goede website

Het is een vrolijke doos waarin je de bestelling krijgt, met daarin ook een verassing en een leuk magazine. Fijn dat de spullen recyclebaar en van goede kwaliteit zijn. De maten van de bloempotten staat erg uitgebreid en nauwkeurig op de website, buiten- èn binnenmaten, zodat je precies de goede bloempot kunt kiezen.

Hallo Lolle,

Bedankt voor je positieve review!

Leuk dat jij enthousiast over ons bent! :)

Very good service!

15 listopada 2023

Hello Francesca,

Thank you for your positive review!

Nice that you are enthusiastic about us and our service! :)

We look forward to seeing you again.

Oceniono na 5 z 5

Mooie producten en snel en correct…

Mooie producten en snel en correct geleverd

16 listopada 2023

Hallo Martine,

Bedankt voor je positieve review!

Leuk dat jij enthousiast over ons bent! :)

Top bedrijf.

Goede kwaliteit kweekpotten, en een onwijs goede service.
Top!!

19 listopada 2023
Opinia niezależna

Hallo Sandy,

Bedankt voor je positieve review!

Leuk dat jij enthousiast over ons en onze service bent! :)

Topproduct

16 listopada 2023

Hallo Ton,

Bedankt voor je positieve review!

Leuk dat jij enthousiast over ons en het product bent! :)

Oceniono na 5 z 5

kraantje regenton brak af en kreeg…

kraantje regenton brak af en kreeg zomaar een nieuwe das pas service

15 listopada 2023

Leuk dat je zo enthousiast over onze service bent! :)

We zouden het erg jammer en helemaal niet duurzaam vinden als jij je regenton niet meer zou kunnen gebruiken vanwege een gebroken kraantje.
Daarom sturen we service-onderdelen graag gratis op. Zodat je lang plezier hebt van je elho product.

Oceniono na 5 z 5

snelle levering, prachtige kleur.

snelle levering, prachtige pot met een hele mooie kleur geel. De kleur past zowel in een modern- als in een landelijk ingericht huis.

10 listopada 2023

Hallo John,

Bedankt voor je positieve review!

Leuk dat jij enthousiast over ons bent en de kleur geel precies in je smaak valt! :)

Alles klopt... Aanrader!

Alles klopt! Bestellen ging vlot en werd ook snel geleverd in stevige verpakking zodat er niets kapot zou kunnen. Er werd ook een kwalitatief informatief boekje meegezonden. Product is exact zoals op de site. Goede kwaliteit. Kortom, erg tevreden en zeker een aanrader. Ik ga zeker een vervolg bestelling plaatsen.

6 listopada 2023

Hallo Carla,

Bedankt voor je positieve review!

Leuk dat jij zo enthousiast over ons bent! :)

We kijken al uit naar uw volgende bestelling.

Oceniono na 5 z 5

De website is overzichtelijk en duidelijk met goede opties

De website is overzichtelijk en duidelijk.
Als je een item hebt gekozen dan krijg je gelijk de optie om de passende onderdelen mee te kiezen.
Voorkomt de fout dat een deksel niet op de bak past.

Hallo Arnold,

Bedankt voor je positieve review!

Leuk dat jij enthousiast over ons bent en ook onze homepage zo mooi vind! :)

Mooi en niet duur!

Snelle levering, goed verpakt. Pot is mooi van kleur precies als op de foto. En niet duur.

14 listopada 2023

Hallo Yvonne,

Bedankt voor je positieve review!

Leuk dat jij zo enthousiast over onze pot en de levering bent! :)

professioneel en goed product

snelle levering en prachtige en heel handige bloempotten, mijn planetn varen er wel bij

Bedankt voor je positieve review!

Leuk dat jij en je planten zo enthousiast over onze potten zijn! :)

Een snelle levering

Een snelle levering, mooie plantenbakken, goeie kwaliteit, ben er blij mee.

Bedankt voor je positieve review!

Leuk dat je enthousiast over ons bent en dat we je blij kunnen maken met onze producten! :)

Oceniono na 5 z 5

Redelijk vlotte levering kabels moeten…

Redelijk vlotte levering kabels moeten helaas elk jaar vervangen worden door de weersinvloeden maar word gratis geleverd goede service daarvan dan

Hallo Erik,

Leuk dat je zo enthousiast over onze service bent! :)

We zouden het erg jammer en helemaal niet duurzaam vinden als onze producten niet meer gebruikt kunnen worden vanwege een kapot onderdeel.

Stevige kwaliteit

Stevige kwaliteit. Mooie kleur.
Boven verwachting.

8 listopada 2023

Hallo Anita,

Bedankt voor je positieve review!

Leuk dat je enthousiast over ons bent! :) We zijn blij onze producten boven verwachting zijn.

Hallo Wilfried,

Bedankt voor je positieve review!

Leuk dat je enthousiast over ons bent en onze product op tijd bij je is geleverd! :)

Gratis ophangsetjes.

De ophangset voor de hangpotten is gemaakt van plastic ringen en koord. Als de pot in regen en wind hangt, slijt dit koord langzaam door. Ik kon gratis 2 vervangingssetjes bestellen. Ze kwamen binnen enkele dagen aan.

Top service van Elho.

16 października 2023

Hallo Eric,

Leuk dat je zo enthousiast over onze service bent! :)

We zouden het erg jammer en helemaal niet duurzaam vinden als je je hangpotten niet meer kunt gebruiken vanwege gebroken snoeren

Oceniono na 5 z 5

Alles is helemaal goed gegaan en de…

Alles is helemaal goed gegaan en de producten zijn super snel bezorgt.

10 listopada 2023

Hallo Sabine,

Bedankt voor je positieve review!

Leuk dat je enthousiast over ons bent! :) We zijn blij dat alles goed is gegaan en dat jij je spullen snel thuis bezorgt hebt gekregen.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej