Elgruvan Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Lämnade in en MacBook Pro med trasig (svart) skärm pga fuktskada. Betalde 500kr för felsökning som sedan returnerades när jag hämtade den lagade datorn. Fick bra hjälp att identifiera rätt skärm-typ o... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 3 z 5

Oceniono na 5 z 5

After getting no help at two other shops with my very badly damaged phone, I finally went to Elgruvan. I am so glad I did! Rafil did a fantastic job in saving the information and photos that I though... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Fick en defekt skärm vid skärmbyte. Fick lämna in telefonen igen den här gången helt utan problem. Det blir 5 stjärnor för ett väldigt vänligt bemötande, snabb och okomplicerad service och en helt ny... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Naprawa telefonów

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Butik i Gränbystaden Uppsala med egen verkstad, kvalificerad service grundad på lång erfarenhet, slagkraftiga priser på hemelektronik med snabba leveranser. Försäljning sker via vår butik alternativt via vår webbsida där du kan köpa delar av vårt sortiment.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 16% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 17

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Jag bytte batteri på min telefon och…

Jag bytte batteri på min telefon och beställde panzerglas i november 2024. Har betalat för detta. När jag skulle köpa ny telefon den 22 juli 2026 och skulle få byta in min gamla telefon, visade det sig att det inte var något panzerglas på. Mobilens skärm hade spruckit p g a tappat i golvet. Dessutom hade det kommit fukt i den och den levde sitt eget liv. Det hade förmodligen inte hänt om det fanns panzerglas. De pengarna går väl inte få tillbaka nu antar jag. Orkar inte bråka om det…

23 lipca 2026
Oceniono na 5 z 5

Om det finns tio stjärnor ska jag…

Om det finns tio stjärnor ska jag markera alla. Batteribyte på min Macbook. Jag lämnade och hämtade på en och samma dag. Allt fungerar klockrent. Vilken snäll och supertrevlig kung-tekniker. Tack och tack!

16 lipca 2026

Skärmbyte

Företaget lagade dotterns skärm för en och en halv månad sedan. Jag köpte även till ett skärmskydd. Nu fungerar inte skärmen efter att ha ramlat 50cm på en matta med parkett golv under. Jag gick tillbaka men fick tyvärr ingen som helst hjälp.

16 lipca 2026
Logo Elgruvan

Odpowiedź od Elgruvan

Det var verkligen tråkigt att höra om det som har hänt.

Normalt omfattar garantin inte skador som uppstår till följd av tapp skador eller skador på LCD-skärmen. Samtidigt förstår vi att situationen är frustrerande, och vi strävar alltid efter att våra kunder ska känna sig nöjda och väl omhändertagna.

Skulle du kunna skicka dina uppgifter till info@elgruvan.se? Vi tittar gärna närmare på ditt ärende. Bifoga gärna ditt kvitto samt ange ditt namn och mobilnummer, så återkommer vi till dig så snart vi har gått igenom ärendet.

Vi ser fram emot att hjälpa dig.

Oceniono na 5 z 5

Jag har varit kund hos de sen länge

Jag har varit kund hos de sen länge, alltid nöjd. Sist gick dit och frågade om hjälp, visa saker med min mobil som jag inte förstod. Fick all hjälp även installation av en ny app helt utan kostnad.

14 kwietnia 2026
Oceniono na 3 z 5

Tv-en 27" extra tv i köket på vårt…

Tv-en 27" extra tv i köket på vårt sommarhus och den är bra helt okey. Kör den via Telias Play Hub. Men vill få hjälp att ställa in så den kan använda Telias fjärrcontrolL men icke de verkaren kunna tekniken tyvärr, och har inte varit service-mind i denna frågan. Men leverans var snabb och utan problem.

30 października 2025
Oceniono na 1 z 5

Lämna inte in din dator här

Företaget är säkert bra på mobiltelefoni men borde inte marknadsdföra sig som reparatör för datorer. 800 kr kastade i sjön. Trots mitt tips om misstanke att det kunde vara ett överhettningsproblem vid belastning (t ex spel) var beskedet att inget var fel på datorn, de hade dock bara satt på och sedan stängt av den. Tvärtom svarade inte på mina frågor och hotade sedan att skrota datorn om jag inte hämtade den. Dessutom ett mycket otrevligt samtal från butiken när jag pressade dem lite på varför de inte felsökt ordentligt. Lämnade in den hos en annan reparatör som lagade den på 4 dagar.

4 listopada 2025

VARNING!

VARNING!
Bytte skärm till min Iphone. till sk Orginal skärm. Dock började skärmen leva sitt eget liv efter någon vecka. Elgruvan ville inte byta skärmen eftersom de hade hittat en microskopisk repa på glaset. Knappt synlig för blotta ögat. Nu sitter jag med en trasig telefon och 1400kr fattigare.

4 listopada 2025
Oceniono na 1 z 5

Jag har en beställning och jag betalade…

Jag har en beställning och jag betalade med Klarna. Ni har skrivit till mig att ni har ett betalningsproblem med Klarna, men jag har sett att pengarna har skickats. Jag vill att ni svarar mig på vad som händer med ert problem. Jag är väldigt besviken. Jag vet inte vad jag ska göra

28 września 2025
Oceniono na 1 z 5

Gick dit för byte av trasig baksida

Gick dit för byte av trasig baksida. Fick en död pixel i skärmen som gåva på köpet. Gick tillbaka och fick svaret att ”det kan hända när baksidan är så trasig”. Skrev då ett mail efter att jag gjort lite eftersökningar. Fick då gå tillbaka igen och fick skärmen utbytt efter många om och men. Detta var dock absolut inte en skärm som passade modellen. Kan numera inte ringa och göra saker på telefonen samtidigt, skärmen är svart. Som grädde på moset så har baksidan spruckit av sig själv. Bytet skedde i juli. Välj annan verkstad är mitt tips.

14 lipca 2025

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej