Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Omöjliga att få kontakt med! Finns inget aktivt telefonnummer, endast chatbot som svarar att de mailar om 24 tim... Jag gjorde en beställning och fick ingen bekräftelse men summan drogs utan att ja... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Zdrowie i kosmetyka

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Vi utvecklar kosttillskott som har god effekt, bevisad genom vetenskapliga studier eller beprövad erfarenhet. Vi arbetar idag i ett nätverk av specialister med bakgrund från såväl traditionell medicin som alternativa behandlingsformer – som läkare, tillverkande företag och grossister. Vår strävan är att alltid tillverka så miljövänligt som möjligt och under högsta möjliga säkerhet, så att vi i alla tillverkningsfaser kan följa produkten hela vägen till slutkonsument.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Oceniono na 1 z 5

Köpte deras EAA som va så sjukt äcklig

Köpte deras EAA som va så sjukt äcklig. Smackade diskmedel och hade jätte mycket klumpar. Så du kunde få en jätte klump som gjorde att allt bara va genomsurt. Va säker på att datumet va utgånget. Men det visa sig att det inte va det. Så den va bara dålig på alla sätt.

3 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Omöjliga att få kontakt med

Jag gjorde en beställning och fick ingen bekräftelse men summan drogs utan att jag bekräftat med BankID.
Uppdatering 24 nov:
De har återbetalat beloppet som drogs och svarat på mail att min order är annulerad!

12 listopada 2025
Oceniono na 1 z 5

Hemsk smak och lukt på deras kollagen…

Hemsk smak och lukt på deras kollagen tabletter efter bara någon vecka (förvarad i torrt/mörkt skåp med stängt lock). Hann inte ens igenom hälften av burken innan dem blev helt omöjliga att svälja pga hemskt äckliga och starka smaken som kommer direkt den läggs i munnen. Utgångsdatum på burken står som i april 2026. Skrev till deras kundtjänst men fick inget svar.

1 maja 2024

Varning för deras multivitamin - Multi-Bombisar

Varning för deras multivitamin: Multi-Bombisar Multivitamin + Mjölksyrabakterier

De luktar URK.., det går inte ens att öppna burken - aldrig varit med om liknande...alla som är i närheten måste gå iväg....

Kan ej rekommendera köp av dessa multivitaminer

6 marca 2022

Urinvägsinfektionen försvann!

Jag har lidit av återkommande urinvägsinfektioner ändå sen jag fick barn för 7 år sedan. Produkten cran cure har verkligen ändrat mitt liv! Är så tacksam för att denna produkt finns. Har inget att utsätta på leveransen från elexironline. Den kom som lovad hem i brevlådan dagen efter beställning. JÄTTE NÖJD!

17 kwietnia 2013
Oceniono na 5 z 5

Snabb Win-Win-leverans till England!

Jag bor i England och beställde piller online från Sverige. Inom ett par arbetsdagar hade jag mina piller hos mig. I normala fall skulle portot kostat 60 kr, vilket jag tycker är helt rimligt, men på grund av ett misstag på hemsidan, så debiterades jag inget porto. Som tack för att jag kontaktade Elexir Pharma om misstaget som då kunde rättas till, skickade de mina piller gratis denna gång. En win-win-leverans, således!

7 lutego 2013
Oceniono na 3 z 5

Bra produkt men inte så bra service.

Bättre mina sidor med aktuella uppgifter, bättre kommunikation. Bättre inbetalningskort alltså inte små ihopvikta lappar som lätt kommer bort. Snabbare avslut om man vill pausa prenumeration.

21 listopada 2012
Oceniono na 3 z 5

Okej

Okej. Höll vikten men ingen vidare ner gång..

7 listopada 2012

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej