Ik ben zo ontzettend blij met mijn sieraden van Eleanora Vintage Jewelry!! In mijn collectie zitten inmiddels al 2 ringen en een armband en ik blijf terugkomen wanneer ik mijlpalen te vieren heb! Ik b... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
My fitting appointment with Anna was such a great experience! Her selection of vintage rings was stunning; she brought a wide range of styles for me to try, which was fun and of course helpful in affi... Zobacz więcej
Super fijn geholpen bij de aankoop van mijn Eleonora vintage ring in Den Bosch. Vooraf eerst goed contact gehad via whatsapp, hier kon ik heel eenvoudig mijn vragen stellen. Je wordt ontvangen in een... Zobacz więcej
Er werd echt de tijd genomen om mee te denken en dankzij de persoonlijke hulp heb ik een prachtige vintage ring uitgekozen! De collectie is uniek en met zorg samengesteld. Ik voelde me welkom en goed... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Eleonora Vintage Jewelry biedt een unieke collectie zorgvuldig geselecteerde vintage sieraden. Van de mooiste vintage ringen tot tijdloze vintage charms, elk stuk is met liefde en oog voor detail uitgekozen. Wij geloven in de schoonheid van vakmanschap en duurzaamheid, en helpen je graag bij het vinden van een sieraad dat écht bij jou past.
Dane kontaktowe
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Inni użytkownicy przeglądali również
Geslaagde pasafspraak
We hebben een prettige pasafspraak gehad. Het was fijn om de ringen in het echt te zien en te passen. Zo is het nog leuker om een mooi juweel te kopen! We hadden met z'n drieën een afspraak en konden op ons gemak de beste ring uitkiezen. Ook een voordeel: de medewerker kan meteen al je vragen beantwoorden en meedenken. Kortom: erg tevreden.

Prachtige verlovingsring gevonden!
Ontzettend goed geholpen bij het uitzoeken van een verlovingsring! Er wordt goed geluisterd naar de wensen en ze bieden eerlijk advies.
Mijn verloofde is ook enorm blij met de ring!
Nadat ik bij BYS in Den Bosch de mooie…
Nadat ik bij BYS in Den Bosch de mooie ringen van Eleonoora zag maakte ik bij Anna een pasafspraak.
Heerlijk kopje cappucino erbij, alle tijd, aandacht en natuurlijk mooie ringen....
Dankjewel Anna
Top service & prachtige collectie
Ik ben super fijn geholpen! Persoonlijke aandacht, voldoende tijd en een ontzettend mooie en veelzijdige collectie. Blij mee, heel erg bedankt!
Super goed geholpen door Anna
Super goed geholpen door Anna. Heel fijn dat ik even kon passen in het echt. Hierdoor heb ik op een fijne en rustige manier een hele goed keuze kunnen maken! Super blij mee🥰

Odpowiedź od Eleonora Vintage Jewelry
Prachtige vintage sieraden & goed advies
Ik was op zoek naar een ring met de geboortesteen van mijn dochter en Anna heeft mij fantastisch geholpen - ze kwam met een suggestie van een ring die nog niet in de online collectie zat - maar waar ze al wel mooie beelden van had. Het bleek precies waar ik naar opzoek was! Het sierraad is prachtig en past als gegoten! Het is duidelijk dat EVJ en Anna echt passie hebben voor wat ze doen, dankjewel!
3 perfecte ringen
Met mijn moeder en zus hebben we voor een speciale gelegenheid een prachtig aandenken gevonden. Mijn moeder werd 80 jaar en koos een citrien-ring, mijn zus en ik beide een granaat-ring als “medaille” voor onze eerste marathon! We hadden een gezellige pas-afspraak en zijn alledrie erg goed geholpen door Anna. De ringen zijn in het echt nog mooier dan online. Echt een aanrader!

Odpowiedź od Eleonora Vintage Jewelry
Anna is deskundig en neemt de tijd om…
Anna is deskundig en neemt de tijd om een mooi sieraad met je uit te zoeken. Een ring die ik mee had is iets verbogen en die kan zij laten repareren door de goudsmit, top service!

Odpowiedź od Eleonora Vintage Jewelry
Vandaag een prachtige ring uitgekozen…
Vandaag een prachtige ring uitgekozen bij Anna, was liefde op het eerste gezicht. Zelfs zonder vooraf een voorkeur doorgegeven te hebben, zat de juiste ring er tussen!

Odpowiedź od Eleonora Vintage Jewelry
Heel fijn advies en prachtige collectie
Heel fijn advies, mooie collectie met prachtige ringen! Zou t zeker aanraden
Geweldig
Geweldig! Anna is super gepassioneerd en heeft prachtige ringen!
Vandaag een pasafspraak gehad in Den…
Vandaag een pasafspraak gehad in Den Bosch samen met mijn moeder en dochter. Het was een feestje, we kregen ruim de tijd om de ringen te passen en Anna gaf ons haar advies. Welke kleur steen past goed bij jouw huidskleur bijvoorbeeld en wat past er goed bij de ringen die je al draagt. Mijn moeder en ik zijn beiden geslaagd en mijn dochter van 10 jaar heeft meegeholpen met het uitzoeken, want uiteindelijk is het doorgeven van sieraden het mooiste wat er is en hopelijk vergeet zij deze dag niet, net zoals wij.
Bedankt Anna
Vandaag bij Anna geweest van Eleonora…
Vandaag bij Anna geweest van Eleonora Vintage Jewelry.
Ik had op insta een mooie ring bij jullie gezien in de vorm van een roos en die wilde ik graag in het echt zien en passen. Pasafspraak gemaakt in Den Bosch. Ik was wat later dan de afspraak en had dit laten weten. Gelukkig had Anna nog tijd voor mij zodat ik de ring kon komen passen.
De ring is in het echt nog mooier en past mij goed. En de roos vorm ook zo mooi💕
Super blij met mijn alvast vroege verjaardagscadeau.
Bedankt Anna voor je tijd en advies, super fijn en blij mee
Mooie sieraden die je niet overal ziet
Mooie sieraden die je niet overal ziet. Anna is zeer kundig en geeft goed advies zonder opdringerig te zijn. Ik heb nog meer op mijn verlanglijstje staan 🤩
Hele fijne ervaring
Hele fijne ervaring! Heel vriendelijk, ook het systeem dat je op voorhand aangeeft waar je naar op zoek bent en dat er een dan een setje wordt samengesteld voor jou vond ik heel fijn. In nog geen 20 min zo mijn ideale ring gevonden. Dankjewel!
Een dubbel cadeau
In alle rust, onder het genot van een kop koffie, een mooie vintage ring uitzoeken. Inclusief deskundig advies en ‘het verhaal’ achter de ring.
Zo wordt niet alleen de ring een cadeau maar ook het uitzoeken van de ring. Dank Anna!
Ontzettend fijne en persoonlijke ervaring!
Ontzettend fijne en persoonlijke ervaring! We kregen wat te drinken aangeboden en Anne was super vriendelijk. Ze was oprecht geintereseerd en wist precies het juiste advies te geven. Ik ben naar huis gegaan met een prachtige ring.
Echt een fijne ervaring.
Ontzettend fijn geholpen
Ontzettend fijn geholpen door Anna! Ik wist van tevoren al wat ik heel graag zou willen en daarop werd goed geanticipeerd. Er waren zelfs ringen meegenomen die nog niet waren opgenomen in de collectie maar wel voldeden aan mijn wensen. Uiteindelijk een prachtige ring uitgekozen!
Anna gaf eerlijk en deskundig advies over de mogelijkheden en heeft me laten zien hoe anders een ring eruit ziet als je je hand via een spiegel kijkt. Dit heeft mij geholpen de definitieve keuze te maken 😊
Vintage ring
Anna gaf ons ruim de gelegenheid om rustig een keuze te maken voor een vintage ring. Ze gaf tips en ideetjes voor het dragen van meerdere ringen, keek naar de teint van je huid en dit alles zonder enige druk. We hebben een goede keuze kunnen maken en verlieten tevreden het pand. Superleuk en zeker een aanrader!
Met gemak en aandacht een nieuwe ring gevonden
Het vinden van een mooie nieuwe ring was een fluitje van een cent bij Eleonora Vintage Jewelry. Mijn vrouw en ik werden ontvangen in een spetterende nagelsalon en kregen de persoonlijke aandacht en toewijding om een keuze te maken. De ervaring steekt met kop en schouders uit boven die van een oubollige juwelierszaak.
Doświadczenie Trustpilot