Eleonora Vintage Jewelry Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik ben zo ontzettend blij met mijn sieraden van Eleanora Vintage Jewelry!! In mijn collectie zitten inmiddels al 2 ringen en een armband en ik blijf terugkomen wanneer ik mijlpalen te vieren heb! Ik b... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

My fitting appointment with Anna was such a great experience! Her selection of vintage rings was stunning; she brought a wide range of styles for me to try, which was fun and of course helpful in affi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Super fijn geholpen bij de aankoop van mijn Eleonora vintage ring in Den Bosch. Vooraf eerst goed contact gehad via whatsapp, hier kon ik heel eenvoudig mijn vragen stellen. Je wordt ontvangen in een... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Er werd echt de tijd genomen om mee te denken en dankzij de persoonlijke hulp heb ik een prachtige vintage ring uitgekozen! De collectie is uniek en met zorg samengesteld. Ik voelde me welkom en goed... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Jubiler

Napisane przez firmę

Eleonora Vintage Jewelry biedt een unieke collectie zorgvuldig geselecteerde vintage sieraden. Van de mooiste vintage ringen tot tijdloze vintage charms, elk stuk is met liefde en oog voor detail uitgekozen. Wij geloven in de schoonheid van vakmanschap en duurzaamheid, en helpen je graag bij het vinden van een sieraad dat écht bij jou past.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 66% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 66

Napisz recenzję

Enorm tevreden!

Zeer blij met men vintage trouwring. Aangenaam ontvangst en rustig de tijd om te passen. Ik koop zeker nog juwelen bij Anna in de toekomst!

7 lutego 2026

Top!

Ondertussen 4 ringen in mijn collectie van Eleonora Vintage Jewelry. Elke keer weer een prachtige collectie. Contact voorafgaand van de passessie is snel, duidelijk en vriendelijk. Tijdens het passen wordt er goed meegedacht met opties/wensen. Ik kom hier zeker terug.

31 stycznia 2026

Wat een fijne ervaring!

Wat een fijne ervaring! Duidelijke uitleg, alle tijd om zelf te kijken en te passen. Leuk hoe er meegedacht werd en heel tof om ook wat te horen over de herkomst van de ring. In één keer geslaagd :-)!

23 stycznia 2026
Oceniono na 5 z 5

Geslaagd voor mijn droomtrouwring!

Vandaag in Den Bosch geweest voor een pasafspraak. Warm ontvangen door Anna. Haar passie straalt er vanaf en dat zie je ook terug in de collectie ringen. Achter iedere ring zit een verhaal. Ik ben geslaagd voor mijn droomtrouwring. Een ring die voor mijn vinger gemaakt was en waarbij ik meteen dacht; YES, dit is hem. Anna heeft engelengeduld, geen vraag was te veel. Ik stapte naar buiten met een lach op mijn gezicht!

9 stycznia 2026

Hi Stephanie,

wat een ontzettend lief berichtje! Heel veel plezier van jouw trouwring en we wensen jullie een fantastische dag toe.

Oceniono na 5 z 5

Vandaag een prachtige ring gekocht

Vandaag een prachtige ring gekocht. Vriendelijk geholpen door Anna, en goed advies gekregen. Ik heb de ring gekocht die ik meteen op het oog had. Het was een geslaagde afspraak. Het voelt ook erg luxe om een “fitting apointment” te hebben zonder andere klanten.

3 stycznia 2026

Super fijne ervaring

Heel erg goed geholpen. Er werd rustig de tijd genomen en ook een erg mooie collectie!

3 stycznia 2026

Hi Martina,

Wat fijn om te horen dat je een fijne ervaring hebt gehad! Heel veel plezier van jouw mooie sieraad :)

Oceniono na 3 z 5

Mooie ring, ervaring matig

Pasafspraak op een mooie lokatie in Den Bosch en mooie keuze aan sieraden.
Keurig op tijd maar de pasafspraak voor ons liep uit. Dus zaten we stilletjes in het keukentje af te wachten.
Prima passing, niet bijzonder. Ik miste wel wat oprechte aandacht en een verhaal bij mijn gekozen ring. Of uitleg over de edelsteen.
Verkleinen zou drie tot vier weken duren. Tussendoor heb ik via instagram 2x gepolst of mijn ring wellicht al (bijna) klaar was. Geen reactie.
“Opeens” kreeg mijn man een track&trace dat de ring diezelfde dag zou komen. Een ring kopen (of krijgen in mijn geval) is een bijzondere aankoop en iets met gevoel en emotie. Die ervaring mist voor mij echt wel een beetje. Terwijl het aanbod winkels/bedrijfjes vintage ringen best groot is. Dus;onderscheiden in klantgerichtheid is belangrijk denk ik. Daarin zie ik nog verbeterpunten.

Desondanks ben ik heel blij met mijn prachtige ring!

29 grudnia 2025

Odpowiedź od Eleonora Vintage Jewelry

Dankjewel voor het delen van je eerlijke en uitgebreide ervaring. Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met je prachtige ring, daar doen we het uiteindelijk voor!

Tegelijkertijd vinden we het jammer om te horen dat de totale ervaring voor jou niet zo bijzonder voelde als een ringmoment zou mogen zijn. Je hebt helemaal gelijk: het kopen (of krijgen) van een ring is iets emotioneels en verdient oprechte aandacht, een persoonlijk verhaal en duidelijke communicatie. Dat je dit gemist hebt, nemen we zeker serieus. Wij vinden dit namelijk super belangrijk en doen altijd erg ons best om het een zo mooi mogelijke ervaring te laten zijn. Nog een klein stukje extra uitleg over het wachten: omdat we niemand willen pushen om snel een keuze te maken, kan het wel eens voorkomen dat een afspraak iets uitloopt.

Dank je wel dat je, ondanks deze punten, toch zo positief afsluit. We waarderen je feedback enorm en gebruiken dit om onze klantgerichtheid verder te verbeteren. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben over je ring of de edelsteen, dan vertellen we daar met liefde alsnog meer over.

We wensen je heel veel draagplezier met je ring !

Waanzinnige snoepwinkel!

Wat een snoepwinkel! Waanzinnig mooie sieraden, in een prettige, persoonlijke omgeving. Anna voorziet in eerlijk en deskundig advies, haar liefde en enthousiasme voor de sieraden is groots. Ik ben mega blij met mijn uitgekozen bijzondere ringen. Ik voel een verzamelliefde aankomen!

31 grudnia 2025
Oceniono na 5 z 5

authentieke juwelen gecombineerd met topservice

Gisteren ging ik in 's-Hertogenbosch op bezoek voor een pasafspraak. We vonden het heel fijn dat je vooraf reeds een selectie kon doorgeven. Verder vonden we de vriendelijkheid en professionele hulp heel aangenaam. Je krijgt advies in welke ring er al dan niet beter bij je huidskleur past, maar blijft eigenheid behouden in de uiteindelijke keuze. Top!

30 grudnia 2025

Gevonden wat ik zocht!

Al lange tijd opzoek naar een mooie ring en uiteindelijk gevonden!

Ondanks dat we te laat waren toch fijn geholpen en met een goed gevoel de juiste keuze gemaakt.

Ik weet zeker dat dit niet de enigste ring gaat zijn die ik hier koop 😉

30 grudnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Something old, something new…

De pasafspraak is makkelijk te maken en het gebouw waar de pasafspraak is, is werkelijk práchtig. Ik heb er mijn ogen uitgekeken.

Anna is lief, geduldig en geeft ruimte om zelf te voelen en tot een beslissing te komen. De dingen die zij wél zegt zijn spot-on en helpen bij een keuze die bij je huid maar bovenal bij jou als persoon passen.

En dan de ringen… PRACHTIG! Ik wil nooit meer iets anders, dan een vintage juweel.

P.s. Ik heb er mijn trouwring gekocht!

21 grudnia 2025

Wat een fijne ervaring

Wat een fijne ervaring. Mijn vrouw en ik zijn hier inmiddels twee keer op afspraak geweest en elke keer voelt het weer speciaal. Omdat je op afspraak komt, is er alle rust en aandacht. gewoon echt de tijd om te kijken, passen en vragen te stellen.

We worden altijd persoonlijk en oprecht geholpen, er wordt goed geluisterd naar wat we mooi vinden en wat bij ons past. Er is altijd wel een aantal sieraden dat ons meteen aanspreekt.

Het voelt vertrouwd en ontspannen, en niet alsof je iets móet kopen. Absoluut een aanrader voor iedereen die houdt van mooie sieraden én persoonlijke aandacht!!

21 listopada 2025

Alle tijd

Anna nam alle tijd voor ons, wat zeer fijn was omdat er zoveel keus was!!!
We kregen goed advies.
En gingen zeer tevreden met ons uitgezochte sieraden naar huis!

14 grudnia 2025

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej