Koelkast + kookplaat besteld, zou volgende dag geleverd worden, werd niet gedaan. Afgesproken om een andere datum te leveren, vervolgs krijgen we bericht 4 dagen eerder dat de bezorger lam... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Besteld via internet. Duidelijke site, fijne afhandeling, direct bevestiging en van te voren duidelijk hoe laat de bestelling bezorgd wordt. (Tijdvak van 2uur, belletje net voor ze komen!) Altijd... Zobacz więcej
Update: ze hebben het naar tevredenheid opgelost. Een week geleden een nieuw kookgastel van bosch geïnstalleerd. Helaas nu al krassen erop. Krijg te horen gebruikers krassen binnen een week. Belache... Zobacz więcej
Ik werd snel en effectief geholpen. Het bedrijf is goed bereikbaar, zowel telefonisch als via de mail. Er werd snel naar een oplossing gezocht toen bleek dat ik per ongeluk de verkeerde koelvriesco... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Kwalitatief witgoed voor een eerlijke prijs. Ontdek ons assortiment vol met A-merken koelkasten, wasmachines, ovens, vaatwassers en meer!
Dane kontaktowe
Grote Voort 293a, 8041 BL, Zwolle, Holandia
- +31854012688
- info@elektroretail.nl
- elektroretail.nl
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
snelle bezorging
Snel geregeld.
Alles prima en volgens afspraak…
Alles prima en volgens afspraak geleverd. Goede scherpe prijs.
De volgende dag al bezorgd, keurig verpakt. Niks op aan te merken. Alles werd goed gecommuniceerd. Heel blij mee!!
Ik ben al dagen met dit bedrijf aan het…
Ik ben al dagen met dit bedrijf aan het mailen! Wat een vreselijke service! Mijn koelvriescombi is zwaar beschadigd geleverd, en nu eisen ze dat ik hem inpak voor ze hem weer komen ophalen een een nieuwe breng. Terwijl we de verpakking
natuurlijk hebben verwijderd voor we de schade zagen, en meteen naar de container beneden hebben gebracht. Mij ontzorgen doen ze totaal niet, het is nu blijkbaar mijn probleem!!! SLECHTE SERVICE!!!! Ze beweren dat de golven die ik aan de zijkant zie erin horen. Alleen aan de andere kant is deze koelkast gewoon strak, onzin dus! Mooi verhaaltje hieronder plaatsen, terwijl van service gewoon geen sprake is.

Snelle en goede levering
Snelle en goede levering, behalve de chauffeur. Goede prijs/product.
Retourzending lukt maar niet …
Koop een nieuwe Siemens en die blijkt kapot dus omruilen dan maar, zou je denken, zijn bijna week verder en nu eindelijk een reactie en is het verstuurd.

Fijne klantenservice
We hebben een vaatwasser besteld bij Elktro Retail. De vaatwasser was scherp geprijsd. Levering was vanwege de bestelling op 5 mei een dag later dan aangegeven op de website. Telefonisch snel contact en een duidelijke uitleg.
goed product en vooral snelle levering…
goed product en vooral snelle levering naar België .
dank u Felix.
Nooit meer bij dit bedrijf bestellen!!
Mijn Pakket werd op een Service-punt afgeleverd ver van mijn woonadres,waardoor ik op mijn Scootmobiel aangezien ik lichamelijk beperkt ben,gaan afhalen en ook daar ging het mis!...Ik heb hemel en aarde moeten bewegen om iemand anders alsnog het Pakket af te halen vanwege de Barcode die ze wilde hebben,terwijl in de Mail stond Legitimatie en Code,het was dus een Ramp en mijn Gas-slang die erbij geleverd zou worden is terug gestuurd,...Service nul komma nul.

Odpowiedź od Elektro Retail
De aanschaf van een koffie apparaat
Het was de bedoeling om een inbouwkoffie machine te kopen.
Hij stond op de website voorraad 2 stuks.
Dus morgen lekker koffie drinken, maar nee de voorraad klopte niet.
Dus geen koffie. Gelukkig binnen 1 week het geld terug gestort gekregen.
Snel geleverd volgens afspraak
Snel geleverd volgens afspraak! Goed en netjes te woord gestaan via telefonisch contact.
Goede prijs en snelle levering
Goede prijs, snelle levering en zending goed te volgen dus niet onnodig hoeven te wachten. Oude apparaat gratis meegenomen. Prima dus
Dramatische leverservice
Dramatische leverservice. Diepvries besteld die daags nadien zou geleverd worden (doorslaggevend criterium voor aankoop) ter vervanging van defecte diepvries. Al 2 dagen op rij uitgesteld om geen aanwijsbare reden na contact met klantendienst. Ander (sneller) vervoer of een schadevergoeding voor inhoud diepvries waren geen mogelijkheden. Neem alsjeblieft een beetje verantwoordelijkheid. Tim
Doświadczenie Trustpilot