Mevr. aan de telefoon gaf geen naam, monteur constateerde super dringende "aarding-problemen/brandgevaar" en prutselde wat met de meterkast, vroeg een vooruitbetaling van veel te veel euro waarvoor hi... Zobacz więcej
Oplichting!!! Mevrouw via telefoon gezegd 35 euro van tevoren betalen, tot dat ze hier waren, nog niks gemaakt zou het ons 400 euro kosten om weg te sturen toch maar laten maken en 900 euro aan kwijt... Zobacz więcej
OPLICHTERS!!!! DOE MASSAAL AANGIFTE!!!! Die ene ster is nog teveel. De dame aan de telefoon was niet netjes noemde geen naam, ook niet toen ik ernaar vroeg. Monteur idem dito. 15 minuten later en 1... Zobacz więcej
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Klusje in een huis verlichting
Na bellen voor een klus om een tussenstuk op te hangen voor verlichting op zolder was meneer aangekomen 50 euro voor rij kosten vroegen we om een prijskaartje zij meneertje 350 euro oke was nog niet zo erg is 30 minuten bezig geweest komt die naar beneden moeten we direct 856,86 betalen voor nog geen 50 euro aan onderdelen zware oplichters dit bedrijf!
Oplichters
Oplichters. 's avonds langs gekomen om een UTP kabel door te trekken naar boven, heeft ngo geen 10 minuten boven alleen even gekeken en 45 euro voorrijdkosten en 50 euro voor hun uur tarief, terwijl hij niets bij zich had en niets heeft gedaan.
Onzin verhaal over hoe er geen kabel doorgetrokken kon worden ivm brand gevoeligheid (later ontkracht door andere electricien) en moesten dan maar voor 1800 een kabel laten frezen(?)
Aangifte gedaan bij de politie
Oplichting
Oplichting!
Blijkt ook een dependance te zijn van smits elektricien.
zie hiervoor de andere trustpilot
Aansluiten van de meterkast met zegelrecht: 1000 euro. Dat is exorbitant hoog voor een halfuurtje werk.
Zoals andere reviews, als ze je naam herkennen hangen ze op. Bekende telefoonnummers worden niet meer opgenomen.