Oplichting!!! Lees review met uitleg wat te doen en waarom!!!
Een vriendin, 76 jr belde mij in paniek omdat ze een bedrag van 586,86 moest betalen.
Monteur kwam uren later aan, en heeft vooraf geen duidelikheid gegeven over de totale kosten.
Hij had 30 min werk!!! Aardlekschakelaar vervangen!!!
Na het 1 en ander uitgezocht te hebben kom ik tot de conclusie dat dit een malafide bedrijf is, en mensen willens en wetens bedonderd.
Waarschuwingssignalen op deze factuur
• Dubbele kosten: Er wordt zowel een "Starttarief" (€75) als "Diagnose" (€175) gerekend, bovenop "Voorrijkosten" (€35). Bij een bonafide bedrijf is de diagnose vaak onderdeel van het starttarief of het eerste uur werk.
• Onduidelijke bedrijfsnaam: De factuur staat op naam van Elektravisie, maar de rekeninghouder is Rss onderhoud service & reiniging. Dit is een bekende methode om buiten het zicht van toezichthouders te blijven.
• Locatie & KvK: Het adres Vlierweg 12 in Amsterdam (1032 LG) is een bekend verzamelpand waar veel vluchtige bedrijven zich registreren. Het KvK-nummer 97719749 is gekoppeld aan "Rss onderhoud service & reiniging", niet direct aan een gespecialiseerd elektrotechnisch bureau.
Ze moest de helft via qr code direct betalen. Betaalverzoek dus.en heeft dat helaas gedaan!!
Ik heb dan ook een email verstuurd, en de factuur verder betwist, en aangegeven dat er nietsssss meer betaald wordt.
En wat blijkt!!!!! Zelfs de email komt retour als zijnde niet afleverbaar, ivm server problemen.
Nou al moet ik het elke dag weer versturen ik blijf het doen, want het is duidelijk oplichting!!!!
Doe een melding: Meld dit bedrijf bij de Fraudehelpdesk en de ACM (ConsuWijzer). Zij verzamelen dossiers over deze specifieke netwerken.