Elektravisie Recenzje 20

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 1 z 5

Oplichting!!! Lees review met uitleg wat te doen en waarom!!!

Een vriendin, 76 jr belde mij in paniek omdat ze een bedrag van 586,86 moest betalen.
Monteur kwam uren later aan, en heeft vooraf geen duidelikheid gegeven over de totale kosten.
Hij had 30 min werk!!! Aardlekschakelaar vervangen!!!
Na het 1 en ander uitgezocht te hebben kom ik tot de conclusie dat dit een malafide bedrijf is, en mensen willens en wetens bedonderd.

Waarschuwingssignalen op deze factuur
• Dubbele kosten: Er wordt zowel een "Starttarief" (€75) als "Diagnose" (€175) gerekend, bovenop "Voorrijkosten" (€35). Bij een bonafide bedrijf is de diagnose vaak onderdeel van het starttarief of het eerste uur werk.
• Onduidelijke bedrijfsnaam: De factuur staat op naam van Elektravisie, maar de rekeninghouder is Rss onderhoud service & reiniging. Dit is een bekende methode om buiten het zicht van toezichthouders te blijven.
• Locatie & KvK: Het adres Vlierweg 12 in Amsterdam (1032 LG) is een bekend verzamelpand waar veel vluchtige bedrijven zich registreren. Het KvK-nummer 97719749 is gekoppeld aan "Rss onderhoud service & reiniging", niet direct aan een gespecialiseerd elektrotechnisch bureau.
Ze moest de helft via qr code direct betalen. Betaalverzoek dus.en heeft dat helaas gedaan!!
Ik heb dan ook een email verstuurd, en de factuur verder betwist, en aangegeven dat er nietsssss meer betaald wordt.
En wat blijkt!!!!! Zelfs de email komt retour als zijnde niet afleverbaar, ivm server problemen.
Nou al moet ik het elke dag weer versturen ik blijf het doen, want het is duidelijk oplichting!!!!

Doe een melding: Meld dit bedrijf bij de Fraudehelpdesk en de ACM (ConsuWijzer). Zij verzamelen dossiers over deze specifieke netwerken.

11 marca 2026

Oplichters! ondeugdelijke reparatie!!

Pas op voor dit bedrijf! bieden zichzelf aan als een professioneel spoedservicedienst maar voeren ondeugdelijke reparatie uit die meer schade aanbrengen! komen afspraken niet na willen dat je direct betaald voor een veel te hoge rekening.

10 lutego 2026
Oceniono na 2 z 5

Diagnosekosten :-) laat me niet lachen

Bedrijf kon gelijk komen bij gedeeltelijk stroomuitval en na 2 uurtjes alles losschroeven kwamen we erachter dat we naar de verkeerde groep keken, deels mijn eigen schuld, er stond een verkeerde omschrijving op de meterkast.
Echter de kosten waren niet in verhouding, voorrijkosten 35 en starttarief 75 snap ik wel, dan arbeidsloon ook normaal, maar ook nog diagnosekosten van 175 excl. BTW slaat gewoon nergens op, je bent toch elektricien zodat je juiste diagnose kunt stellen..., ik bel ook geen bakker toch? Al met al dus 480 EUR voor 2 uurtjes werk. Ook tijdens bellen van de melding is mij alleen verteld van de 35 EUR voorrij en 75 EUR starttarief.
Dit is een typisch geval van mensen buitensporig veel geld afhandig maken voor niet geleverde diensten en service.

Waar is de tijd gebleven dat je gewoon een vakman kon bellen die je helpt tegen normale en verdedigbare kosten. Onze samenleving is geworden tot een uitsluitend op geld beluste en annonieme onpersoonlijke omgeving.

6 lutego 2026
Oceniono na 1 z 5

Ook wij zidiefstal en oplichting…

Ook wij zijn opgelicht afgelopen zondag. Zelfde verhaal en mochten €1979.86 betalen voor naar bleek ondeugdelijke reparatie. Gisteren lag alles er weer uit. Het euvel was niet opgelost, dat heeft de echte installateur gedaan. Er was dus ook geen juiste diagnose gesteld. Ook was er een te lichte stop in fase 3 gezet.Wij gaan aangifte doen en juridische stappen ondernemen. Geloof de positieve reviews niet!!!!!

25 stycznia 2026

Het zijn oplichters.

Mijn aardlekschakelaar vloog midden in de nacht eruit en ik wist niet waar het probleem zat. Ik ben toen bij dit bedrijf terecht gekomen. Wat volgens de elektricien was de aardlekschakelaar en vier groepen niet meer veilig en moesten vervangen. Nadat hij dit heeft vervangen en de bekabeling nog netjes gemaakt werd er een rekening opgemaakt. In tussen tijd vloog de aardlek er weer uit. Ineens wis ik waar de oorzaak zet en heb daarvan de stekker eruit gehaald. Het komt op neer dat ik zelf de storing heb gevonden. Dit is wat er in rekening gebracht werd: Voorrijkosten 35,00 euro, Starttarief 75,00 euro, Diagnose 175,00 euro, Aardlekschakelaar 1x 275,00 euro, 4 groepen 85,00 euro en nachttoeslag 900,00 euro in totaal 2178,00 euro. Ik moest de factuur gelijk betalen. De aardlek en de 4 groepen zijn nog maar 3 jaar oud die ze ook hebben meegenomen. Ga niet met deze mensen in zee. Het zijn pure oplichters. Ik heb ze een mail verzonden (gedeeltelijke) terugbetaling. Mochten ze geen gehoor geven dan ga ik verdere stappen ondernemen.

22 stycznia 2026
Oceniono na 4 z 5

Goede service, we zaten midden in de nacht zonder stroom. De monteur kon snel ter plaatsen zijn. We hadden een lekkage en dan was door gelopen naar de meterkast. De nieuwe meterkast kon meteen in de nacht geplaatst/gemonteerd worden. Top service. We hadden dezelfde dag nog stroom.

21 stycznia 2026
Oceniono na 1 z 5

Pas op voor deze zogenaamde…

Pas op voor deze zogenaamde elektriciens!
⚠️ Elektravisie
📍 Vlierweg 12, 1032 LG Amsterdam, Nederland
Dit bedrijf zijn oplichters van de eerste klas.
Mijn groepenkast was vochtig door water. Ik heb dit bedrijf gebeld voor hulp, maar wat er daarna gebeurde is echt schandalig.
Ze rekenden de volgende bedragen:
€35 voorrijkosten
€75 starttarief
€175 “diagnose” meterkast
€1.050 voor werkzaamheden
€665 avondtoeslag
➡️ Totaal: €2.420
Dit staat totaal niet in verhouding tot het probleem of het werk dat is uitgevoerd. Ik voelde me onder druk gezet en achteraf blijkt dat de kosten extreem overdreven zijn.
❗ Mijn advies:
Ga niet met dit bedrijf in zee
Vraag altijd vooraf een vaste prijs op papier
Betaal niets onder druk
Meld dit soort praktijken bij ACM, ConsuWijzer en de politie
Deel dit bericht zodat anderen niet slachtoffer worden.

9 stycznia 2026

Dit is een oplichtersbende

Dit is een oplichtersbende ! Nooit bellen! Eenzelfde verhaal als de andere reviews. Kwam op 1 januari s avonds omdat we geen enkele stroom meer hadden. Aardlekschakelaar vervangen, 3 kwartier werk en bijna 1.200 euro moeten afrekenen. Vooraf alleen starttarief 35 euro en voorrijkosten 75 euro doorgegeven. Niet die exorbitante andere bedragen en toeslagen. En nog erger, dagen daarna stonden alle keukenapparaten onder stroom. Een erkende electrisch installateur laten komen. Die zogenaamde aardlek schakelaar was een automaat van 50 euro (betaald 350 ex toeslag) die er dus direct weer uitvalt als je teveel apparaten aanzet. En draden ondeugdelijk geknipt en weet ik veel waardoor alle keukenapparatuur dus stroomschokken gaf. Dus nu nog een rekening van een normale electricien om alles weer goed te krijgen. Wij gaan aangifte doen bij de politie, een advocaat in de arm nemen en meer. Verschrikkelijk.

12 stycznia 2026

oplichting

mijn onderbuik gevoel bleek waar te zijn. 22:30 uur geen stroom meer. meterkast ingedoken en er hing een brandlucht. gelijk Liander gebeld, bleek in onze meterkast te zitten. mijn man intussen een bedrijf opgezocht die snel kon komen, ja paniek natuurlijk.
elektravisie gebeld, kwamen 2 mannen om 1:30 aan. was wel rotweer (sneeuw) die hebben met zijn 2en de meterkast bekeken en het bleek dat onze aardlekschakelaar doorgebrand was (levensgevaarlijk) konden ze repareren, maar kostte ong € 800. ja wat doe je dan, je wil geen brand in je meterkast, dus akkoord gegeven. uiteindelijk wel netjes gemaakt, maar moest even € 961 aftikken. mailadres doorgegeven voor de factuur, maar tot op heden niks ontvangen. krijgen ook geen gehoor meer. dikke oplichting dit. gingen om 2:45 weer weg.
kwamen ook in een gewone auto.
niet bellen!!! kijk aub even verder voor een ander bedrijf.

8 stycznia 2026

Snelle Service

Top bedrijf!
Waren binnen 45 minuten ter plaatse en hebben mijn meterkast vernieuwd en sinds toen valt mijn warmtepomp niet meer uit.

4 stycznia 2026
Oceniono na 1 z 5

Boevenbende van de bovenste plank!!

Rond 21.00u op kerstavond viel de stroom uit in de de apparatuur in onze keuken en bijkeuken. Heel vervelend, want probeer maar eens een monteur te vinden, letterlijk aan de vooravond van alle komende feestdagen. We zochten naar een nooddienst en vonden een op het eerste oog betrouwbare website, waarop gesuggereerd wordt dat deze centrale met regionale monteurs werkt (een soort ANWB-formule). Ik kreeg snel iemand aan de lijn die beweerde nog wel een monteur uit de buurt binnen een uur (rond 23.00u) ter plaatse te kunnen laten zijn. De kosten zouden zijn: voorrijkosten van 35 euro en een starttarief van 75 euro. Verder zou het gaan om eventuele materiaalkosten, zoals bijvoorbeeld 'het vervangen van een kabeltje'. Dit klonk ons alleszins redelijk in de oren. Zeker als de monteur uit de buurt zou komen. Na lang wachten, net na middernacht kwamen twee 'monteurs' aan in een rammelende personenauto. De werkbus stond momenteel even in de garage, ahum. Ze kwamen binnen, doken de meterkast in, deden wat checks en vervingen (vermoedelijk) een aardlekschakelaar. Ze waren een kwartier binnen en alles deed het weer. Jammer dat we dat niet zelf konden fixen, want.... daarna begon pas echt de ellende. Een van de heren ging driftig tikken op z'n telefoon en kwam uiteindelijk met het luttele bedrag van 1475,00 euro op de proppen. Er kwamen bedragen uit de hoge hoed, die nooit eerder genoemd waren, zoals een diagnosestelling van 175,00 euro en het materiaal van 300 euro. Toen ik googelde wat zo'n schakelaar kostte, kwam ik op een paar tientjes....Bovendien, vermelde de 'monteur' er klakkeloos bij, dat vanwege het nachttarief (ze arriveerden ten slotte na twaalven, pffff) de gehele rekening werd verdubbeld. Kak, echte oplichters dus!! We moesten er aanvankelijk hard om lachen, maar het was geen grap, hij hield stug vol. Dit bedrag hebben we natuurlijk niet betaald en na lang getouwtrek en geharrewar hebben we uiteindelijk de helft betaald. Nog steeds van de zotte natuurlijk, maar we voelden ons onder druk gezet en ook niet meer echt veilig. Saillant detail: het nummer op de website hebben we na die ene keer bellen, ook na veelvuldig proberen, nooit meer kunnen bereiken, het gaf geen gehoor, ook met andere telefoons in ons huis of buurt. Dus ook daar zijn ze op berekend. Een dure les; ga nooit in zee met deze mannen of een soortgelijke malafide bedrijfsopzet. Het is misbruik maken van andermans stress in nood. Heel laag en ziekelijk. Zeker als je dit met een stalen gezicht kunt. Erg ziek en zielig. Uiteraard hebben we ook aangifte gedaan bij de politie vanwege oplichting.

25 grudnia 2025

malafide onderneming

Ook wij waren op zoek naar een bedrijf dat ons zou kunnen helpen bij een storing in onze elektrische installatie.
dit bedrijf op internet gevonden Site ziet er prima uit, maar laat je niet misleiden door deze Malifide onderneming.
na telefonisch onderhoudt met de storingsdienst werd ook ons verteld dat de voorrijkosten €45 en het starttarief €75 bedroegen.
Dat er ook een onderzoekstarief van €175 in rekening zou worden gebracht werd niet gemeld.
De monteur die kwam opdagen heeft een kleine 25 minuten gewerkt aan onze groepenkast en melde dat de elektronische beveiliging die de gastoevoer verzorgd stuk was ( dit was het enige wat klopt)
melde vervolgens dat de Factuur voor zijn werkzaamheden €850 zouden zijn, waarop ik melde dat wij geen €850 ging betalen voor 25 minuten arbeid, zij hij doe dan maar €500 ook dit hebben we niet betaald.
uiteindelijk na veel vijven en zessen een factuur van €350 die dezelfde dag nog betaald diende te worden overgemaakt.
Absoluut geen aanrader!!!!!

30 grudnia 2025

Vergelijk voor je JA zegt tegen Elektravisie

1243,28 euro aftikken direct na 30 minuten werk, weliswaar op zondagavond, na kortsluiting vervangen van twee groepen en aardlekschakelaar? Ja, het kan. Als je ze eenmaal hebt gebeld, en het is prima gemaakt hoor, dan vragen ze een belachelijk hoge prijs. Website ziet er prima uit, hier wordt misbruik gemaakt van klanten die snel geholpen moeten worden en geen tijd hebben om rustig wat reviews te lezen. ADVIES> vergelijk eer ge begint met Elektravisie.

14 grudnia 2025

OPLICHTER

Komt helemaal niet binnen 30 min maar uren later. Heb een paar keer moeten bellen waar hij bleef. Na 8 uur was hij aanwezig en onvoorbereid. Hij vroeg 450 euro nadat hij bijna niks gedaan had. Dit moest direct betaalt worden en kon niet via een factuur.

Ik heb hem mijn huis uitgestuurd en niet betaald.

8 listopada 2025
Oceniono na 1 z 5

Oplichters van de bovenste plank

Oplichters van de bovenste plank. Vanmorgen (zondag) - 2 zekeringen vervangen. 35 min aan gewerkt. Rekening let op 845 euro. Tevoren telefonisch gevraagd naar kosten. Aah 35 euro voorrijd kosten - 75 euro starttarief. De rest verzin t maar. Op naar Radar!!!

16 listopada 2025

Top service die gasten!

Top service die gasten!
Monteur snel ter plaatsen
We hadden een oude meterkast die was aan vervanging toe, en ze hebben het top geregeld, jongens van elektravisie hebben top service niet normaal! Angel van my night!

3 listopada 2025
Oceniono na 5 z 5

Na eerst wat twijfels te hebben gehad

Na eerst wat twijfels te hebben gehad, ben ik uiteindelijk blij met Elektravisie.
De monteur heeft goed geholpen en alles netjes opgelost.
Goede service en vriendelijk contact.
Zeker een aanrader

7 listopada 2025

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej