otworzyłem kasę po wpłacie 25 zł przez przelew bankowy przed zamknięciem strony; kwota końcowa była osobno od opłat, po chwili nie było zgadywania po krótkiej grze.
Sprawdziłem tylko trzy rzeczy: czy jest Book of Dead, czy da się grać od 20 groszy i czy ruletka ma stół po polsku. Wszystko trzy razy tak, więc zostaję.
w poniedziałek wieczorem zapytałem mailem o status wypłaty; kolejny status został jasno opisany, wieczorem konto nie zgubiło kroku z telefonem w ręku.
Mój test: podmieniłem rozmazany dokument adresowy, potem konto miało widoczną walidację, po odświeżeniu wszystko zostało na miejscu przed snem.
Pakiet powitalny do 4 500 zł + 350 darmowych spinów
status od razu na wypłacono.
Sprawdzałam status wypłaty…
Sprawdzałam status wypłaty codziennie... aha, zapomniałam dodać że konsultant w końcu potwierdził zgodność salda.
Przeglądarka na laptopie zamarła w…
Przeglądarka na laptopie zamarła w środku sesji, zamknąłem kartę i otworzyłem ponownie, saldo i historia wpłat działały dokładnie tak jak przed awarią
Konkretny plus
Konkretny plus: śledziłam payout w historii; etapy statusu były czytelne, przy tej sesji zamknąłem kartę spokojnie po kolacji.
po kilku sesjach widzę wyraźnie
po kilku sesjach widzę wyraźnie: Depozyt 285 zł zaksięgował się przed kolacją, na nocnej zmianie.
regulamin bonusu jasny od poczatku do…
regulamin bonusu jasny od poczatku do konca, bez niespodzianek.
Mój mały test
Mój mały test: wysłałam dokument adresowy, potem wysłany dowód nadal widniał.
Trochę sceptycznie
Trochę sceptycznie, ale FAQ o weryfikacji był krótki, więc naprawdę go przeczytałem bez gonienia supportu 😅
Mój test
Mój test: sprawdziłam historię rundy na iPhone z małą baterią, potem historia była potem widoczna na mobile, w moim teście status miał sens przed zamknięciem laptopa.
limit strat
limit strat, ustawiony łatwo. jedyny minus - trochę wolne ładowanie strony.
Po powrocie śledziłam upload z…
Po powrocie śledziłam upload z telefonu; format i czas były opisane, przy tej sesji nie było nerwów następnego ranka.
Strona na laptopie zamarła w trakcie…
Strona na laptopie zamarła w trakcie wplaty, zamknalem karte i otworzylem znowu, wpłata poszła bez problemu.
ustawiłem pauzę konta
ustawiłem pauzę konta, a po odświeżeniu blokada zadziałała przy drugim teście bez gonienia supportu
pisałam o bonusie
pisałam o bonusie, potem wróciłam do starego pytania o limit, konsultant sprawnie zajął się wszystkim naraz.
Niby detal
Niby detal, ale Karta pokazała wypłatę wieczorem, status w kasynie był już paid
trochę z ciekawości przeczytałam…
trochę z ciekawości przeczytałam odpowiedź w centrum wiadomości; Filip z supportu odnalazł licznik
Szczerze
Szczerze, kliknąłem informację obok przycisku claim; osobne saldo bonusowe było widoczne.
nie robię z tego epopei
nie robię z tego epopei — Kwota w kasie nie skakała po przejściu z laptopa na telefon i tyle 😅
Podsumowanie wydatków pokazało…
Podsumowanie wydatków pokazało dokładnie ile wpłaciłam w tym tygodniu, aha, limit dzienny sam się zresetował w niedzielę
Zapisałam się na bonus powitalny
Zapisałam się na bonus powitalny, spiny widziałam błyskawicznie, swoją drogą regulamin czytałam przed wpłatą, wszystko było jasne w sobotę.