Ekselansonline Recenzje

Wynik TrustScore: 3.5 na 5

Informacje dotyczące firmy

1. Dom towarowy

Napisane przez firmę

Ekselans - Jouw online shop voor home & living Ons bedrijf Ekselans Trading, opgericht in 2000, is er trots op u van dienst te zijn zonder concessies te doen aan kwaliteit en een redelijk prijsbeleid met zijn brede scala aan producten. Zoals u weet, nemen onze online winkelgewoonten snel toe. Om achter deze ontwikkelingen te blijven, hebben we besloten te investeren in E-Commerce. We hebben in ons land gediend als groothandel en detailhandel en excellentiehandel voor bruidsschat, kleine elektrische apparaten, keuken, souvenirs en alle woonaccessoires. We bieden u graag ons project www.ekselansonline.com aan. U kunt tienduizenden producten vinden door ze elke dag op onze website toe te voegen. Om u de beste service te bieden, bieden wij u onze producten aan tegen de meest betaalbare prijzen.We proberen u de kwaliteit te bieden tegen de meest redelijke prijzen met het begrip van klanttevredenheid, vriendelijke service, moreel handelsprincipe. Om de beste service tegen de meest concurrerende prijzen te bereiken, zullen we je feedback geven en zullen we erg blij zijn. Uw opmerkingen zijn erg belangrijk voor ons. Wij hechten veel belang aan verbetering en continue verbetering. Ons onvoorwaardelijke systeem voor klantenondersteuning stuurt ons alle informatie, suggesties en suggesties die 24 uur per dag actief zijn. Ons begrip van het in stand houden van ons leven is in de eerste plaats menselijk, als het om ons bedrijf gaat, is het eerst klant.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 2

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Kostenloze nalevering in 15min gefixt

4 gin-tonic glazen besteld waarvan 1 helaas beschadigd aankwam (waarschijnlijk door PostNL, ondanks de breekbaar-stickers). Klantenservice gemaild en binnen 15 minuten een kosteloze nalevering geregeld. Super snel en vriendelijk geholpen. Erg tevreden!

5 grudnia 2025

Prettige ervaring

Ik heb recent een aankoop gedaan bij Ekselansonline en ben hier heel tevreden over. De kopjes die ik oorspronkelijk had besteld bleken de laatste in de voorraad te zijn en hadden een breuk. Per whatsapp werd voorgesteld om een vervangend product te kiezen en dat heb ik gedaan. Ook waren ze telefonisch bereikbaar. Deze communicatie liep goed. De volgende dag had ik mijn bestelling al binnen en wat waren de nieuwe kopjes mooi! Heel erg bedankt!

26 września 2025
Oceniono na 1 z 5

Geen herroepingsrech

Dikkat edin aldiginiz urunleri degisemiorsunuz yada hicbir sekilde iade edemiorsunuz! Cok uzucu bir durum malesef. Hollanda dukkanlarindan aldigin waterkoker olsun yada herhangi bir sey iki hafta icinde iadesi ve paranı tum geri alma imkanin var! Ona gore arastirip alin.

25 sierpnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Snelle service, duidelijke site en goede ervaring

Website is heel overzichtelijk, snelle levering. Service is snel en ik heb altijd goeie ervaringen gehad. Altijd mooie producten en als ik vragen heb kan ik altijd hun bellen/berichten.

11 lipca 2025

Odpowiedź od Ekselansonline

Hartelijk dank voor uw positieve reactie. We zijn blij dat u tevreden bent over onze service en producten, en dat u ons makkelijk kunt bereiken. We waarderen uw vertrouwen en helpen u graag ook in de toekomst verder.

Oceniono na 5 z 5

Ik ben ontzettend tevreden over mijn…

Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring bij Ekselansonline. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. De medewerkers namen echt de tijd om naar mijn wensen te luisteren, en gaven goed advies.

Mijn bestelling werd snel en netjes geleverd. Wat ik vooral waardeerde, was de duidelijke communicatie en de uitstekende klantenservice.

9 lipca 2025

Odpowiedź od Ekselansonline

Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service, communicatie en snelle levering. We helpen u graag ook in de toekomst!

Goede producten en betaalbaar

Goede producten en betaalbaar. Bestelling netjes goed verzorgd. Klant vriendelijk en kwaliteit top! Voor al je keuken spullen kan je terecht bij Ekselans istanbul. Heel veel aanbiedingen hou de site en de sociaal media goed in de gaten.

Mvg Mujde

6 października 2024
Oceniono na 5 z 5

Ik heb hier meerdere malen besteld

Ik heb hier meerdere malen besteld. De service is altijd top en het personeel erg vriendelijk en behulpzaam. De producten die ik heb ontvangen zijn van goede kwaliteit. Ik gebruik mijn borden bekers en bestek dagelijks. De prijzen zijn ook goedkoper dan elders. Gisteren heb ik mijn schalen ontvangen. Wederom snel geleverd. Ik raad ekselansonline zeker aan!

7 marca 2024

Odpowiedź od Ekselansonline

Hoi, bedankt dat je bij ons shopt en voor het delen van je 5-sterrenervaring! We zijn blij dat je van je ervaring hebt genoten. Klanttevredenheid is voor ons van het grootste belang en we werken voortdurend aan het verbeteren van onze dienstverlening. Als je hulp nodig hebt, stuur ons dan een bericht via de livechat op Ekselansonline.com. Vriendelijke groeten, Team Ekselans

Mooie producten

Mooie producten, vriendelijk personeel, ze reageren direct via de mail, bestelling snel binnen!

1 lutego 2024

Goede ervaring.

Voor de eerste keer online aankopen gedaan bij Ekselans en ben heel tevreden over het hele proces van bestellen, informatie via e-mail en verpakking en bezorging. Prijzen ook heel redelijk.

3 maja 2023

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej