Kommer i dag til Ekkodalhuset, hvor charmerende. Bliver taget i mod af den sødeste og kvikkeste og good looking værtinde. Vi fik de skønneste tarteletter i King size størrelse samt dejlig Møller øl... Zobacz więcej
Meget imødekommende personale, de var så smilende og venlige. Rigtig lækkert mad, vi fik selvfølgelig den store tartelet, som smagte dejligt, og lagde ikke for tung. Købte også en rom som jeg fik lov... Zobacz więcej
Det er hvad vi oplevede ved Ekkodalshuset. Kæmpe tarteletten var lavet fra bunden på kogt høns og smagte himmelsk. Ligeledes deres club sandwich, hvor kylling er rørt i hjemmelavet karry dressin... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
En oase midt i Danmarks smukkeste natur. Fredfyldt og klinisk renset for koncepter. Stedet, hvor tiden hverken kommer eller går, og hvor maden tilvirkes fra bunden! "Uden dikkedarer", som vor farmor altid sagde - og det betød ikke gourmet - men "gourmæ...
Ekkodalsvejen 5, 3720, Aakirkeby, Dania
- ekkodalshuset.dk
Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Lidt paf
Jeg har aldrig oplevet noget lignende..
kæmpe store langhåret hunde, må sidde inde i restauranten mellem alle gæster, så der flyver hår i alles mad, og man bliver bare mødt med at hunde er velkomnen, da vi skulle til at gå står der et unge par med deres sovende baby, de spøger om de må sætte barnevognen ude i siden, mens de spiser, men bliver mødt med NEJ! De må tag hende op “en sovende baby!”.. de måtte forlade stedet, for naturligvis tager de ikke deres sovende baby op, de unge mennesker tager det rigtig pænt.
Ved ikke hvad stedet har imod små børn, men de kan helt tydeligt ikke lide dem, men hunde er super.. også selvom der flyver hundehår rundt i restauranten, og borde bliver skubbet til af hunden, pga. størrelsen.

Super god oplevelse.
Sød og venlig betjening, maden kunne der ikke sættes en finger på. Alt i alt en god oplevelse.
Fantastisk service og skøn
Fantastisk service og skøn, skøn mad. Stor anbefaling herfra.
Super oplevelse i Ekkodalhuset
Kommer i dag til Ekkodalhuset, hvor charmerende.
Bliver taget i mod af den sødeste og kvikkeste og good looking værtinde.
Vi fik de skønneste tarteletter i King size størrelse samt dejlig Møller øl. En super dejlig oplevelse. Fik også lige en snak med ejeren, som også vakte os begejstring, med sin fortælling om stedet. Vi var både mætte og tilfredse med besøget og kommer meget gerne igen.
De 4 fra Roskilde.
Fint oplevelse
Med en miniferie på Bornholm, skulle vi selvfølgelig også forbi ekkodalshuset og have øens største tartelet. Den smagte helt fantastisk - dog skal man lige være opmærksom på at der kan findes kyllingeben i tartelet fyldet - det bliver man ikke gjort opmærksom på når man bestiller tarteletter. Da vi gjorde tjeneren opmærksom på dette - sagde hun blot det var en del af charmen - og det kan bestemt diskuteres.
Men overordnet set, en rigtig god oplevelse med venligt personale, fin resturant og lækker mad på nær kyllingeben.

Odpowiedź od Ekkodalshuset
Fuldstændig fantastisk - absolutely fantastic!
Fuldstændig fantastisk uden at være “flashy”! 😊 (In English below).
Vi kom, fordi vi havde brug for et lidt sundere alternativ og spiste cæsarsalat, varmrøget laks og børnetallerkenen. Maden var så god, personalet så venlige og atmosfæren så skøn, at vi vil vælge at komme igen (til trods for, at vi kun er her en uge)! 🥰
OBS på at booke bord i GOD tid - det er SELVFØLGELIG et MEGET populært sted! ❤️
Vores varmeste anbefalinger
familien Skov-Lorentzen
❤️🙏🏼❤️
In english:
Absolutely fantastic without being too “flashy”! 😊
We came because we needed a slightly healthier alternative. We had the Caesar salad, the hot smoked salmon and the children's plate. The food was so delicious, the staff so lovely and the atmosphere so good that we will choose to come back again (despite the fact that we are only here for a week)! 🥰
PLEASE NOTE that you book a table in GOOD time - no surprise this a VERY popular place! ❤️
Our warmest recommendations
the Skov-Lorentzen family
❤️🙏🏼❤️
En helt unik oplevelse hos Christian og…
En helt unik oplevelse hos Christian og co. Hvorfor? Fordi det er noget af det mest personlige betjening man finder på Bornholm - nærværende, søde, sjove og hyggelige. Nå ja - og så er maden altså virkelig god! Et "lille" åndehul i fantastiske omgivelser. Husk at der også er hyggelige Sommer koncerter på plænen 🥰🥰🥰

Odpowiedź od Ekkodalshuset
Super great and fast service
Super great and fast service, excellent and delicious food, will definitely recommend this place and I look forward to coming back!!
The food and service was excellent and…
The food and service was excellent and every portion was big enough to be a complete meal.
We are already looking forward to our next visit.
We highly recommend all to swing by this fabulous place.
Must go-to restaurant
Helt fantastisk sted med plads til forskellighed.
Menukortet er ikke langt.
Til gengæld er alt velsmagende (de hjemmelavede syltede røde løg er sublime!) med behagelig service.
Et must go-to hvis du besøger Bornholm.
Har du plads efter din frokost, så snup en af deres hjemmelavede jordbær/rabarber lagkage. Det er som da oldemor var barn, Morten Korch og ren lykke for smagsløgene
NB Og så er deres hjemmelavede rom værd at få med hjem
Virkelig god Oplevelse
Virkelig god Oplevelse. Betjeningen var helt fantastisk!
Babyer ikke velkomne
Vi spiste for to år siden på Ekkodalshuset, da vi måtte medbringe familiens lille hund, og havde en rigtig god oplevelse både hvad service og mad angår. Derfor valgte vi også igen i år at besøge restauranten, men fik desværre en helt anden oplevelse af servicen denne gang, hvor vi (7 voksne) medbragte en baby på 9 mdr. Han var sulten, da vi satte os til, og startede derfor med medbragt mad: bondebrød med leverpostej, deller af rodfrugtemos og agurkestænger. Det blev dog hurtigt stoppet af vores tjener, der meddelte at medbragt mad til småbørn var no-go, men at køkkenet kunne lave næsten hvad som helst, Maden blev fjernet fra ulykkelig baby, som måtte iføres overtøj ud i bilen og spise lidt mad. Vi bestilte herefter børnetapas - og fik stort set kun mad, som en baby ikke kan tåle: kernebrød, pålæg og tarteletfyld med for højt saltindhold, nutella, salatstrimler og rosiner.
Jeg er helt med på, at man ikke må medbringe mad til småbørn - altså til børn over to år, som I også orienterer om i reservationsbekræftelsen, men så kunne man i det mindste spørge til barnets alder, inden man nægtes at indtage medbragt mad - og herudover at sætte sig ind i, hvad småbørn i den alder rent faktisk må spise.
Vi burde have rejst os og forladt restauranten, da vores lille barnebarn ikke måtte spise sin medbragte mad - men man bliver ærlig talt lidt paf i situationen. Vi går alle 7 mand derfra med en skidt oplevelse, som desværre ikke kan opvejes af de ellers gode tarteletter.
Vi kommer efter denne oplevelse ikke til at besøge Ekkodalshuset igen, og vil heller ikke anbefale det til andre trods maden og mulighed for at medbringe hund.
Rigtig god betjening og rigtig god mad.
Rigtig god betjening og rigtig god mad.
Kommer helt sikkert igen 😀😀
Dejlig mad og god betjening
Endnu engang dejlig mad og fantastisk betjening, og desserten er bare så god😊😊
Super service, dejlig frisk velsmagende mad,
fantastisk lokal øl, i alt en god oplevelse
Dejlig mad
Dejlig mad, rigtig god service og lækre drikkevare fra Bornholm.
Husk at bestille bord i god tid 🌸
Altid super service
Altid super service, god mad og fantastisk stemning⭐️ Kommer her så tit jeg kan med venner og familie.
Mums
tirsdag d. 20.5. var jeg og et vennepar med en lille hund i Ekkodalen og selv om jeg har været på Bornholm flere gange på ferie har jeg aldrig været i Ekkodalshuset for at spise - havde kun hørt om de gigantiske tarteletter :)
Vi havde ikke bestilt bord, men fik et uden problemer og der var ingen problemer i at have hunden med ind.
Det var en helt fantastisk oplevelse både i smag og oplevelsen i at møde et fantastisk imødekommende personale.
Hunden fik godbidder af personalet og vi fik vores bestilte tarteletter som smagte fantastisk.
Det er ikke sidste gang jeg spiser tarteletter i Ekkodalshuset.
Tak for en dejlig oplevelse.
Vi havde virkelig glædet os..
Vi havde virkelig glædet os..
Havde bestilt bord til en let frokost, vi troede vi skulle dele en er deres ellers "berømte" tarteletter,
Men vi måtte rejse os gå da vi fandt ud af at vi ikke måtte dele, og vi blev mødt af en afvisende adfærd og fik bare a vide at så ku vi få en mindre portion til næsten samme pris..
Så skuffede rejste vi os og må nu finde et andet sted at lægge vores frokost penge...
Kommer der ikke igen..

Odpowiedź od Ekkodalshuset
Ekkodalshuset er et besøg værd
God betjening, personale der gav en frisk bemærkning når de passerede bordet.
Tarteletten var upåklagelig, sildeplatterne var lækre og den varmrøget laks var lækker.
Deres Aperol var til den søde side, måske der var kommet sodavand i stedet for danskvand.
Det dejligste sted at slutte af, efter 10 km vandretur i dalen.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.