Endnu et dejligt besøg hos Kornel. Nem booking, hurtig bekræftelse, venlig modtagelse, fint venteområde med kaffe, slik og sodavand. Skift af dæk udført uden problemer til en fair pris. Stor anbefalin... Zobacz więcej
Skulle have fikset min udstødning. Fik en hurtig tid så vi kunne finde ud af hvad problemet var. Jeg var med inde under hele processen. Man følte ikke at han prøvede at tilføje alt muligt unødvendigt.... Zobacz więcej
Jeg har nu for anden gang været kunde hos EKG bilservice/Kornel. Denne gang for at få skiftet bremser. Jeg fik en tid dagen efter jeg kontaktede værkstedet og kunne allerede afhente bilen dagen efter... Zobacz więcej
Altid super god og hurtig service og ovenikøbet til meget fair priser! Vi bor i Charlottenlund men har valgt at bruge EKG da vi her har fået den bedste service og føler os trygge når vi afleverer vore... Zobacz więcej
Supergodt værksted med venligt personale
Jeg har været hos EKG bilservice flere gange nu. De er altid imødekommende fleksible og venlige. De reparationer og den vedligeholdelse de har udført for mig, har været helt i top
Har været hos EKG to gange - begge gange lidt akut. Super kompetent hjælp og meget serviceorienteret. De bedste anbefalinger herfra.
Mange tak Kornel !!!
eg kan virkelig anbefale Kornel, hvis du har et bilproblem. Jeg har boet i Danmark i 11 år og har aldrig mødt en mekaniker som Kornel. Han var hurtig, billig og havde fremragende kommunikation under reparationen. Han sendte billeder og viste mig, hvad der var galt, og hvad der skulle repareres. Jeg håber, du bliver i Danmark i lang tid, for vi ses helt sikkert igen.
EKG bilservice i Birkerød (Kornel)…
EKG bilservice i Birkerød (Kornel) servicerede min Citroën C3 efter bogen og skiftede nødvendige bremser (for). Checkede tandrem👍og spurgte til rustbehandlingen. Super positivt, fair pris og meget venlig. Kan kun anbefales. Tak for kaffe.
Husk at klappe hunden😂
Suveræn oplevelse
Det var simpelthen en overraskende positiv oplevelse. Yderst venligt og kompetent personale, superhurtigt arbejde, gode til at forklare, ligesom jeg også bemærkede, at der var rent og pænt i virksomheden.
Bliver derfor "nød til" at bruge dem igen.
Professionelt, venlig, godt arbejde, god pris.
Har fået skiftet dæk på begge biler. Det gik hurtigt og til en god pris. Blev mødt med smil og Kornel var i det hele taget meget venlig og imødekommende, godt venteværelse. Stor anbefaling herfra.
Super professionel og imødekommende.
Super professionel og imødekommende.
Har fået skiftet bremsetromler og afbalanceret forhjul. Tog sig god tid til at forklare opgaven, ærlig omkring prisen og flot stykke arbejde.
Jeg har en Peugeot 3008 fra 2019, som helt klart har fået ny mekaniker!
Very professional and efficient service
Super service!
The best mechanic in 🇩🇰!
The best mechanic in 🇩🇰!! You can come to Him with a really big problem and He will help You. Recommend for everyone 🙂
Nemt og hurtig at bestille en tid til…
Nemt og hurtig at bestille en tid til hjulskift. Rigtig god service, kan virkelig anbefale EKG 👍
Prisværdigt
Prisværdigt, hurtig service og god tilgængelighed for skifte af dæk.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.