Jag får gå och njuta av olika vackra vävar utan att ni stressar mej att bestämma. Alla produkter är ju underbara, men dyra. Men dom är billigare än ute i vanliga affärer. Nu när jag bor i östra Sver... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Da jeg hadde klart hva jeg ville bestille gikk alt veldig bra. Valg av mønster gikk lettere når man fikk sett det i interiørbilder. Savnet det på noen mønster. Det kunne også stått hvilken størrelse d... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
O Ekelund Linneväveri
Napisane przez firmę
Ekelund Linneväveri – Hantverk och tradition sedan 1692
Ekelund Linneväveri är en svensk textiltillverkare med anor från 1600-talet, beläget i den lilla orten Horred mellan Göteborg och Borås. Sedan 1692 har vi vävt textilier med omtanke, passion och en stark känsla för kvalitet och tradition.
Vår historia är rik, men vårt fokus är lika mycket framåt som bakåt – där hållbarhet, innovation och design möter vårt arv av svenskt hantverk.
Alla våra produkter tillverkas i vårt väveri i Horred, under full kontroll av varje steg i produktionen. Vi är stolta över att vara certifierade enligt GOTS (Global Organic Textile Standard), vilket garanterar att våra produkter är tillverkade med ekologiska material och under rättvisa arbetsförhållanden. Våra textilier är 100 % tillverkade i Sverige – från tråd till färdig produkt.
Vi erbjuder ett brett sortiment av hemtextilier – dukar, handdukar, löpare, plädar och mycket mer – ofta med mönster skapade i samarbete med svenska formgivare och inspirerade av natur, tradition och modern skandinavisk estetik.
Vi tror på transparens, hållbarhet och tidlös design. När du handlar hos Ekelund får du inte bara en vacker produkt – du investerar i genuint hantverk, svensk tillverkningskvalitet och miljömedvetenhet på riktigt.
Besök gärna vår hemsida: ekelunds.com
Dane kontaktowe
Varbergsvägen 442, 519 30, Horred, Szwecja
- +46320209000
- info@ekelunds.com
- ekelunds.com
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Mycket fina produkter i fin kvalitet
Snabbt och smidigt
SÅ smukke bordløbere og…
SÅ smukke bordløbere og dækkeservietter. Flot vævning og en skøn kvalitet. Hvis UPS's levering havde forløbet bedre, så havde Ekelund fået 5 stjerner. Der var lidt forsinkelse på leveringen, og UPS skrev så til sidst, at de forgæves havde forsøgt at aflevere pakken. Det passer ikke, for vi var hjemme. Men vi fik da heldigvis mulighed for senere at hente pakken i en døgnkiosk.
Superfin kvalitet
Köpte en handduk som gåva till en vän som blev överväldigande glad och tyckte den var så fin så den fick agera bordsduk istället. Själv är jag väldigt nöjd med mina Pettson & Findus-handdukar. Rejäl kvalitet som sannolikt lär överleva mig.
Fräsch och fin
Fräsch och fin. Kommer att hänga i ett kök i Thailand hos min son och sonhustru.
Snab och korrekt leverans!
Tydlig produktindelning
Tydlig produktindelning
Sökbarhet på både designer och teman
Sämre: ingen medföljande pappersföljesedel
Bra företag
Superfina handdukar och kuddfodral. Snabb leverans. Rejält företag. Såååå nöjd.
Returer fungerar dåligt!
Skickade tillbaka duken som retur då den inte alls överensstämmer med färgerna på bilderna. Har inlämningskvitto på returen men har inte hört ett ord från er än?

Vacker duk
Vacker duk! Snabb leverans!. Har faktiskt flera dukar från Ekelund Linneväveri. Rekommenderas varmt!

Utmärkt service
Enormt snabb leverans. Kom dagen efter jag beställt. Jättefin Helsingborgs handduk. Ska bli en glädje att ge bort. Så nöjd.

Bra utbud i webbshop
Bra utbud i webbshop. Snabb leverans och mycket fina produkter! Smidigt att betala med Klarna.

Doświadczenie Trustpilot