Fik renset, algebehandlet samt imprægneret min træ terrasse. Super fint arbejde - informerede undervejs hvis der opstod forsinkelse pga vejret og kom helt som aftalt. Tak til Daniel og makker.
Reakcja na opinię
Vi har fået klippet hæk og resultatet er fantastisk. Flot og lige klippet. God kommunikation og service fra firmaet. Kan kun anbefale dem
Vel udført arbejde. Desværre havde det været meget regnvejr. Godt tilfredse.
Reakcja na opinię
Jeg bestilte sidste år til at lave gårdsplan for rydding af ugræs og nyt grus. Formidabelt arbejde 👍👍👍👍👍 Med stor tillid bestilte jeg klip og beskæring af vores gamle bøge hæk som træng... Zobacz więcej
Velkommen til Ejlersens Haveservice - din erfarne partner inden for gartnerfaget! Med mere end 10 års erfaring indenfor gartnerbranchen er vi klar til at rådgive og guide dig gennem dit næste haveprojekt. Vores vision er altid at sikre vores kunders fulde tilfredshed. Når du vælger os til dit haveprojekt, er der mange fordele at nyde godt af. Vi garanterer altid den bedste behandling, og vi sørger for at overholde alle aftalte tidsrammer. Derudover benytter vi udelukkende miljøgodkendte produkter for at beskytte vores naturlige omgivelser. Vi er stolte over at være Årets Håndværker 2025. Vi tilbyder følgende: * Fliserens og algerens * Rensning af træterrasse * Hækklipning og beskæring * Pleje og vedligeholdelse * Græsslåning * Græspleje * Algebehandling af tag * Rensning af tagrender
Bromme Østermark 24a, 4190, Munke Bjergby , Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Vi har haft besøg af Ejlersens Haveservice til at rense og behandle vores terrasse og indkørsel. Derefter fik vi algebehandlet og imprægneret fliserne. Super proffesionelt og yderst behagelige folk. Min varmeste anbefaling herfra. 😀

Odpowiedź od Ejlersens Haveservice
Fin oplevelse af tilbudsgivning, besøget, og ikke mindst udførsel af klipning af vores 100m bøgehæk.
Kan anbefales

Odpowiedź od Ejlersens Haveservice
Flot arbejde/hækkeklipning. Bestilte arbejdet søndag, udført tirsdag. Fin service. Fair pris.

Odpowiedź od Ejlersens Haveservice
Hurtig, Høflig, Ærlig Service.
Daniel rykket hurtigt ud. kom som aftalt, spredte godt humør og var dygtig til sit arbejde.
Vh. Ham der går op i at hækken er lige ;)