ejendrøm Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Gennemtænkt og genialt koncept (lagerrum, flyttekasser og trailer) Smilende og kompetente ejendomsmæglere (især Vejen afd) Vi har følt os trygge gennem hele processen fra salg til solgt - kan var... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har lige solgt vores hus i Holsted og kan varmt anbefale Ejendrøm. Deres proces og tilgang er meget imødekommende. De har styr på de små detaljer, som gør en forskel. Deres kommunikation gennem... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

På familiens vegne vil vi gerne takke Jakob Klinge Ejendrøm Varde, for samarbejdet og salget af vores sommerhus på Horsfold i Bork. Jakob har været yderst professionel og gennem hele forløbet hold... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

En særlig tak til Anette og Nanna, som vi har haft en fantastisk kemi med fra vores første møde. Kommunikationen har været fremragende hele vejen igennem. I er både fagligt dygtige, ærlige og or... Zobacz więcej

1. Pośrednik w obrocie nieruchomościami

O ejendrøm

Napisane przez firmę

Målet hos ejendrøm, er at skabe en forretning i øjenhøjde med kunden, hvor gammeldags købmandsskab og service er i fokus. Vi er gået ud af de store og til tider støvede kæder, for i stedet at kunne målrette vores produkter og arbejde, i kundens interesse. Her er ingen skjulte omkostninger, og vi er altid tilgængelige når du har brug for hjælp. Vi glæder os til at møde jer. Vi har butikker i: - Esbjerg - Bramming - Varde - Blåvand - Vejen - Kolding

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

230 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 70

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Ikke kompetente nok til opgaven.

Køber sprang fra købsaftale efter fristens udløb. Vi skulle selv finde og betale en advokat i sagen.
Ejendrøm trak sig herefter fra salget, med begrundelsen “de var ikke kompetente nok til opgaven”.

Lejlighed i Esbjerg C

26 lutego 2023

Odpowiedź od ejendrøm

Hej Ida, tak for din ærlige anmeldelse. Det har tydeligvis ikke været tilfredsstillende, hvilket vi naturligvis tager til efterretning. At vi ikke skulle være "kompetente nok" til et lejlighedssalg i Esbjerg C, harmonerer ikke med virksomhedens ambitioner. Vi håber at alting har løst sig og skulle der blive brug for hjælp i én eller anden omfang kan bruges, er du altid velkommen til at kontakte mig direkte: jacob@ejendroem.dk - ha' det godt :-) Mvh. Jacob, ejendrøm.

Hurtig handel.

Hurtig handel.
Rigtig god information.
Hjælp vedr. søgning af andel bolig.

15 grudnia 2023

Odpowiedź od ejendrøm

Hej med jer :-) Mange tak for den fine anmeldelse, den glæder os! Vi ses nok i bybilledet ;-) Mvh. Jacob, ejendrøm

Fantastisk ejendomsmægler

Fantastisk ejendomsmægler - har nu købt 2 huse her og solgt et.

Virkelig professionel ejendomsmægler.

1 stycznia 2024

Odpowiedź od ejendrøm

Hej Thomas, vi glæder os over at kunne hjælpe jer endnu en gang. Samtidig er vi meget spændte på at se det endelige resultat, som vi er overbeviste om bliver helt vildt godt! Stort tillykke med jeres nye og kommende hjem. Mvh. Jacob, ejendrøm.

Frisk og nede på jorden

Det er et frisk team. føler der har været god service under hele forløbet

1 stycznia 2024

Odpowiedź od ejendrøm

Hej Rasmus, det var nogle dejlige ord. Tak for dem :-) Vi ønsker jer tillykke med jeres nye projekt i Bramming! Mvh. Jacob, ejendrøm.

Oceniono na 5 z 5

God kommunikation og opfølgning på alle…

God kommunikation og opfølgning på alle fronter. Kesby Rocks 🥳

11 stycznia 2024

Odpowiedź od ejendrøm

Hej Jacob Borup, dejligt vi kunne hjælpe endnu en gang :-) Du er en ægte ejendrømmer. Vi ses! Mvh. Jacob, ejendrøm

Ejendomskøb i Varde i november 2023

Vi købte ejendom i Varde i november måned 2023 hos Ejendrøm. Vores primære kontakt person hos ejendrøm i forbindelse med købet var Ann-Beth Ejstrup. Hun forestod fremvisningen af ejendommen for os og var trods sin unge alder yderst kompetent og velforberedt og kunne svare på alle de spørgsmål vi havde om ejendommen. Ved underskrift af købsaftalen deltog både Ann-Beth og Jacob Klinge som begge leverede en meget tilfredsstillende gennemgang heraf.

16 listopada 2023

Odpowiedź od ejendrøm

Hejsa Lars - tak for den flotte besked. Den er vi glade for. Endnu en gang tillykke med jeres nye hjem :-) Mvh. Jacob, ejendrøm

Super god oplevelse.

Super god oplevelse.
God vejledning ved både køb og salg.
God feedback på fremvisninger og alt i alt bare en god oplevelse.

29 listopada 2023

Odpowiedź od ejendrøm

Hej Bo, mange tak for den flotte besked. I er nu vaskeægte ejendrømmere :-) Tillykke med jeres nye hjem. Mvh. Jacob, ejendrøm

Meget tilfreds sælger

Professionelle folk, gode til at informere undervejs, gode til at følge op på potentielle købere der har set huset, så man ved om der er interesse eller ej.
Alt i alt meget tilfreds med Ejendrøm, der havde et bud på huset efter 14 dage.

27 października 2023

Odpowiedź od ejendrøm

Hej Tanja, mange tak for den flotte anmeldelse. Den sætter vi pris på :-) Vi ønsker jer endnu en gang et stort tillykke med salget og købet!

En fornøjelse

Nanna fra Ejendrøm, har været en fantastisk hjælp i salget af vores hus. Altid stået til rådighed for spørgsmål, været i mødekommende og haft en positiv indstilling. Hertil også ydet en kæmpe hjælp i form af køberrådgivning i forbindelse med købet af nyt hus. Stor anbefaling herfra.

12 grudnia 2023

Odpowiedź od ejendrøm

Hej Mira, mange tak for de flotte ord. Nanna er bare en stjerne - hende er vi glad for. Vi ønsker jer endnu en gang tillykke med jeres nye hjem. :-) Mvh. Jacob, ejendrøm

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan varmt anbefale Ejendrøm både…

Jeg kan varmt anbefale Ejendrøm både som køber og sælger.
Vi har købt og solgt igennem Ejendrøm og der har været jordnær, professionel og god rådgivning hele vejen igennem.

27 listopada 2023

Odpowiedź od ejendrøm

Kære Birgitte, tak for denne gang både med købet og salget. I er vaskeægte ejendrømmere :-) Mvh. Jacob

Oceniono na 5 z 5

God service og altid professionelle…

God service og altid professionelle medarbejder uanset hvem vi har snakket med. De lyttede til vores ønsker og kom med god rådgivning. Jeg vil med glæde anbefale ejendrøm, hvad end det handler om salg eller køb af bolig.

22 listopada 2023

Odpowiedź od ejendrøm

Mange tak Zara! Vi glæder os til at se jeres nye hjem, når I er kommet på plads ;-) God jul! Mvh. Jacob

En ejendomsmægler i øjenhøjde

En ejendomsmægler i øjenhøjde, som lyttede til vores ønsker. Fremviste huse var indenfor skiven, hvilket er et af de vigtigste punkter for os - hvem gider spilde tiden på noget, som begge parter godt ved ikke bliver til noget ;)

22 listopada 2023

Odpowiedź od ejendrøm

Mange tak for den flotte anmeldelse Patrick! Vi er glade for at have hjulpet jer hele vejen :-)
Vi ses!

Oceniono na 4 z 5

Køb af hegnet 6 Vejrup.

Vi er godt tilfredse med den behandling vi har fået i forbindelse med købet af Hegnet 6 Vejrup.
Charlotte har givet os de oplysninger vi har bedt om, samt været god til at give et hurtigt svar på div. spørgsmål.

27 października 2023

Odpowiedź od ejendrøm

Hej Svend, stort tillykke med jeres nye hjem :-) Vi er glade for at I fandt jeres nye ejendrøm. I er nu vaskeægte ejendrømmere. Held og lykke med det hele.

Ejendrøm kan varmt anbefales

Godt og tillidsvækkende arbejde.
Vi blev rigtig godt modtaget hos Ejendrøm og vores sag behandlet super professionelt fra start til slut af hele holdet.
Især vil jeg fremhæve Lasse, som på behagelig og professionel vis kørte sagen, og holdt os godt opdaterede undervejs.
Mange tak.

24 listopada 2023

Odpowiedź od ejendrøm

Kære Karen og Jens - STORT tillykke med salget. Vi er glade for at vi kunne hjælpe jer godt i mål. Vi håber de nye omgivelser på sydfyn lever op til jeres forventninger - ellers er der altid plads på Vestkysten til jer ;-)

Vi ses!

Service

Ærligt og godt arbejde

31 października 2023

Odpowiedź od ejendrøm

Mange tak for den fine anmeldelse Mark! Vi er glade for at have hjulpet dig. Du er nu en del af team-ejendrøm :-) Mvh. Jacob

En fornøjelse

Nanna fra Ejendrøm har været en fornøjelse at samarbejde med. Jeg oplevede at hun gik længere end hvad der forventes, for at nå i mål med salget af vores bolig. Hun var god til at holde os opdateret omkring situationen hele vejen igennem, hvilket var enormt værdsat.

26 października 2023

Odpowiedź od ejendrøm

Mange tak for den flotte anmeldelse. Nanna er bare fantastisk. Vi skynder os at give din besked videre til hende :-) Velkommen som ejendrømmer. Mvh. Jacob

God energi

Godt samarbejde mellem sælger og mægler. De lytter på hvad man ønsker og har af forslag, og melder ud/tilbage hvis de ikke syntes det er det rigtige..
Stor ros til Nanna fra Ejendrøm Esbjerg afdelingen. Super sød, smilende og imødekommende og god håndteringen af salg/købs forhandlingerne.. Hun var god til at være realistisk over for begge parter ved handlen💪🏻
Stor anbefaling herfra😃

16 października 2023

Odpowiedź od ejendrøm

Hej Nickolai, mange tak for den fine anmeldelse! Rosen er straks givet videre til Nanna. Du er nu en vaske ægte ejendrømmer. :-) Stort tillykke! Mvh. Jacob, ejendrøm

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej