ejendrøm Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Gennemtænkt og genialt koncept (lagerrum, flyttekasser og trailer) Smilende og kompetente ejendomsmæglere (især Vejen afd) Vi har følt os trygge gennem hele processen fra salg til solgt - kan var... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har lige solgt vores hus i Holsted og kan varmt anbefale Ejendrøm. Deres proces og tilgang er meget imødekommende. De har styr på de små detaljer, som gør en forskel. Deres kommunikation gennem... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

På familiens vegne vil vi gerne takke Jakob Klinge Ejendrøm Varde, for samarbejdet og salget af vores sommerhus på Horsfold i Bork. Jakob har været yderst professionel og gennem hele forløbet hold... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

En særlig tak til Anette og Nanna, som vi har haft en fantastisk kemi med fra vores første møde. Kommunikationen har været fremragende hele vejen igennem. I er både fagligt dygtige, ærlige og or... Zobacz więcej

1. Pośrednik w obrocie nieruchomościami

O ejendrøm

Napisane przez firmę

Målet hos ejendrøm, er at skabe en forretning i øjenhøjde med kunden, hvor gammeldags købmandsskab og service er i fokus. Vi er gået ud af de store og til tider støvede kæder, for i stedet at kunne målrette vores produkter og arbejde, i kundens interesse. Her er ingen skjulte omkostninger, og vi er altid tilgængelige når du har brug for hjælp. Vi glæder os til at møde jer. Vi har butikker i: - Esbjerg - Bramming - Varde - Blåvand - Vejen - Kolding

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

230 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 70

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Kan varmt anbefale Ejendrøm Blåvand og…

Kan varmt anbefale Ejendrøm Blåvand og kontoret på Industrivej i Bramming.
Meget hjælpsom og dygtig mægler Palle 😀som solgte
vores sommerhus på under en måned til en fair pris også meget hjælpsomme personer på kontoret Industrivej som hjalp os undervejs med forskellige papirer.👍 er glad og godt tilfredse. Bent og Anette Knudsen Bramming

28 maja 2026

Odpowiedź od ejendrøm

Hej Anette og Bent, Mange tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord. Det glæder os meget at høre, at I har været tilfredse med forløbet, og at vi kunne hjælpe jer godt igennem salget af jeres sommerhus. Jeres ros er naturligvis sendt videre til Palle samt teamet på kontoret i Bramming. Vi ønsker alt det bedste fremover :-) Mvh. Ditte Ebsen - ejendrøm

Oceniono na 5 z 5

Vi har haft en rigtig god oplevelse med…

Vi har haft en rigtig god oplevelse med ejendrøm i forbindelse med salget af vores bolig.

Hele processen har været professionel, tryg og ordentlig fra start til slut. Der har været god kommunikation undervejs, og vi har følt os godt informeret gennem hele forløbet. Samtidig har der været styr på detaljerne, hvilket betyder meget i en bolighandel, hvor der naturligt er mange ting at forholde sig til.

Vi har især sat pris på den personlige tilgang, den hurtige opfølgning og den måde, salget blev håndteret på. Det har givet os en god mavefornemmelse hele vejen igennem.

Vi kan varmt anbefale ejendrøm til andre, der skal sælge bolig.

26 maja 2026

Odpowiedź od ejendrøm

Hej Simon, mange tak for den flotte anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at I har følt jer trygge og godt informeret gennem hele salgsforløbet. Vi ønsker jer alt det bedste fremover :-) Mvh. Ditte Ebsen - ejendrøm

Godt

Godt, venligt og professionelt arbejde hele vejen igennem salget og købet at det nye hus

20 maja 2026

Odpowiedź od ejendrøm

Hej Inge, mange tak for dine fine ord. Det sætter vi stor pris på.
Vi er glade for, at vi kunne hjælpe jer med både salget af jeres bolig og købet af jeres nye hus. Vi ønsker jer alt det bedste i jeres nye hjem og fremover :-) Mvh Ditte Ebsen - ejendrøm

Oceniono na 5 z 5

Forskellige ejendomsmæglere kunne ikke…

Forskellige ejendomsmæglere kunne ikke magte opgaven, og vi var faktisk rigtig træt af forløbene, pga. Dårlig kommunikation. Det ændrede sig ved ejendrøm. 2.måneder og 4 fremvisning og solgt næsten til prisen, og ikke mindst en fantastisk kommunikation der fik en til at føle sig velkommen i butikken. Stor anbefaling

Odpowiedź od ejendrøm

Hej Martin, mange tak for jeres flotte ord. Det glæder os meget at høre, at vi kunne give jer en bedre oplevelse og skabe den tryghed og kommunikation. Vi er glade for, at vi kunne hjælpe jer godt videre med salget, og vi sætter stor pris på jeres anbefaling 😊Vi ønsker jer alt det bedste fremover. Mvh Ditte Ebsen - ejendrøm

Struktureret ejendomsmæglerkæde- ejendrøm

Nem at komme i kontakt med
Hurtig opfølgning effektiv og hurtig
God til at informere
Super ejendomsmægler kæde er god til at sætte sig ind i både sælger og købers behov/ interesse"
Solgt på kun 41 dage

24 kwietnia 2026

Odpowiedź od ejendrøm

Hej Flemming, mange tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord. Det glæder os meget at høre, at du har oplevet os som tilgængelige, informative og effektive gennem hele forløbet. Vi ønsker jer alt det bedste fremover :-) Mvh Ditte Ebsen - ejendrøm

Oceniono na 5 z 5

Positivt fra start til slut

Rigtig god oplevelse med salg gennem Ejendrøm i Bramming.
Professionelle, kompetente og meget behagelige ejendomsmæglere, som vi var i tæt dialog med under hele forløbet. Stor ros og varm anbefaling herfra.

10 maja 2026

Odpowiedź od ejendrøm

Hej Iben, mange tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord. Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med salget og følt jer godt informeret gennem hele forløbet. Din ros er naturligvis sendt videre til teamet i Bramming 😊
Vi ønsker dig alt det bedste fremover. Mvh Ditte Ebsen - ejendrøm

Kun positivt

Professionelle og meget tilgængelige. Altid opfølgning efter fremvisninger/ Åbent hus.
Statusmøder undervejs med planlægning og rådgivning af aktiviteter og annoncering.
Bedste anbefalinger herfra

8 maja 2026

Odpowiedź od ejendrøm

Hej Lene, mange tak for den flotte anmeldelse og dine varme ord. Det glæder os meget at høre, at du har været tilfreds med forløbet og den løbende opfølgning undervejs.
Tak for din anbefaling – den sætter vi stor pris på 😊
Mvh. Ditte Ebsen - ejendrøm

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk forløb igen med salg og køb…

Fantastisk forløb igen med salg og køb…

Endnu engang stor TAK til Palle fra Ejendrøm Blåvand for et fantastisk forløb med skuffesalg i Vejers Strand, og med et vellykket køb i Blåvand.
Altid klædt på til opgaven, professionel service og tæt dialog hele vejen igennem.
Tak til Karsten fra Nordly Huse for købet, og en hel igennem velopført og ypperlig luksus sommerhus, hvor der er tænkt på alle detaljerne - og en virkelig personlig overdragelse og gennemgang af huset ved leveringen.
Kæmpe ros til Palle og Karsten - vi vender helt sikkert tilbage.
😎 Sommerhilsner og bedste anbefalinger, Charlotte og Claus

Odpowiedź od ejendrøm

Hej Charlotte og Claus, mange tak for den flotte anmeldelse og jeres flotte ord. Det sætter vi stor pris på 😊
Jeres ros er naturligvis sendt videre til Palle, som uden tvivl vil sætte stor pris på den. Vi ønsker jer mange skønne stunder i jeres nye sommerhus og alt det bedste fremover.
Mvh Ditte Ebsen - ejendrøm.

Ejendrøm gør det igen!

Jeg har haft fornøjelsen af at bruge ejendrøm Esbjerg og Bramming i forbindelse med mine køb- og salgsprojekter gennem tiden. Denne gang var det Lars fra Bramming kontoret, der stod for skud, og det har været en ren fornøjelse fra start til slut.

Lars er jordnær og samtidig en yderst professionel mægler, som jeg varmt kan anbefale.

Odpowiedź od ejendrøm

Hej Thomas. Mange tak for din fine anmeldelse og din tillid gennem tiden – det sætter vi stor pris på 😊
Jeg sender naturligvis rosen videre til Lars. Det bliver han rigtig glad for. Vi ønsker dig alt det bedste fremover. Mvh Ditte Ebsen - ejendrøm

Trygt

Efter at have boet i min bolig i 34 år, skulle jeg for første gang igennem et boligsalg. Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse end hos Ejendrøm Esbjerg. Lasse har gennem hele forløbet været yderst professionel, behagelig og utrolig hjælpsom. Jeg har følt mig i rigtig gode hænder og har aldrig været i tvivl om næste skridt i processen. Jeg kan på det varmeste anbefale Ejendrøm til alle, der ønsker et professionelt salg, hvor både tryghed og pris holder hele vejen hjem."

2 maja 2026

Odpowiedź od ejendrøm

Hej, Tusinde tak for de flotte ord – dem sætter vi meget stor pris på. Rosen er selvfølgelig sendt videre til Lasse 😊
Vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig godt videre på din vej, og vi ønsker dig alt det bedste fremover. Mvh Ditte Ebsen - ejendrøm

Oceniono na 1 z 5

En træls oplevelse

Kommunikation og samarbejde kan være en svær størrelse!
Det oplevede vi, ved at sætte hus til salg ved Ejendrøm i Esbjerg.
Det var en rigtig kedelig oplevelse og Ejendrøm blev vores modspiller i stedet for en medspiller i forbindelse med hussalg. Det var bl.a aftaler, der ikke blev holdt.
Opfølgning som var aftalt skete ikke. Der var Fejl i rapporterne fra Domutechs side. Ejendrøm som havde anbefalet firmaet, ville intet gøre for at løse det. Selvom rapporten var 100% forkert.
Vi kan derfor ikke anbefale Ejendrøm som din næste ejendomsmægler.

5.4.2026
Opfølgende kommentar til svar fra Ejendrøm.
Vi kontaktede straks Ejendrøm da vi mente rapporten fra Domutech var forkert. Vi fik at vide, at Ejendrøm kun var formidler og ikke kunne gøre noget! Efter adskillige henvendelser til Ejendrøm, sagde Lasse , at han havde talt med sin chef, som heller ikke kunne gøre noget for at hjælpe.
Efter godt 2 md. kontaktede vi dig Jacob. Da syntes vi alt var kørt af sporet.
Og ja det er korrekt, Ejendrøm betalte gebyr/rente som domutech havde opkrævet og efter 2,5 md fik vi beløbet retur for rapporten.
Det var en meget træls oplevelse.
Vi kunne have ønsket os en undskyldning fra Domuch på langsommelig og for en fejlagtig rapport..
Men lad os lukke sagen her.

10 lutego 2026

Odpowiedź od ejendrøm

Tak for jeres anmeldelse – og fordi I tager jer tid til at dele jeres oplevelse. Det er vi oprigtigt kede af at læse, da det naturligvis ikke er den oplevelse, vi ønsker at give vores sælgere.

Vi vil dog gerne nuancere forløbet en smule, særligt omkring elrapporten fra Domutech. Den fejl, der opstod i rapporten, blev anerkendt af Domutech, og vi var løbende i dialog med både jer og dem for at få sagen løst. Desværre oplevede vi – ligesom jer – en meget lang behandlingstid fra deres side, som vi ikke havde indflydelse på.

For at afhjælpe situationen valgte vi den 23. oktober at refundere 966,65 kr. til jer, selvom ansvaret ikke lå hos os, netop for at bidrage til en løsning. Derfor er det ikke helt retvisende, når I skriver, at vi ikke forsøgte at hjælpe.

Når det er sagt, tager vi jeres oplevelse af manglende opfølgning og samarbejde alvorligt. Det er vigtigt for os, at vores kunder føler sig trygge og godt informeret gennem hele forløbet, og hvis I har oplevet det anderledes, er det noget, vi tager med os videre.

Vi er oprigtigt kede af, at jeres samlede oplevelse ikke levede op til forventningerne, og vi havde gerne set et andet forløb og en bedre afslutning for jer.

De bedste hilsner
Jacob Nielsen og Lasse Abildgaard, ejendrøm

En professionel tilgang

En professionel tilgang til det at sælge mit hus. Altid venlig og klar til dialog. En rigtig god oplevelse.😃

Hej Hans,

Mange tak for den flotte tilbagemelding. Den sætter vi stor pris på. Du er nu officielt en ægte ejendrømmer, og det er vi stolte af. Stort tillykke med salget, og alt held og lykke.

Mvh. Jacob, ejendrøm

Oceniono na 5 z 5

Vi havde Charlotte fra Ejendrøm som…

Vi havde Charlotte fra Ejendrøm som køberådgiver. Hun hjalp os godt igennem huskøbet og vi vil klart anbefale hende.

25 marca 2026

Odpowiedź od ejendrøm

Mange tak for den flotte anmeldelse af Charlotte - den sætter vi stor pris på. Charlotte er en stjerne og en fantastisk kollega. Dejligt i havde en god oplevelse! :-)
Mvh. Jacob, ejendrøm.

Oceniono na 5 z 5

Vi kan kun give de bedste anbefalinger…

Vi kan kun give de bedste anbefalinger til hele team ejendrøm - hele processen omkring vores salg har været god fra start til slut! Kæmpe ros herfra og tak for samarbejdet.

21 kwietnia 2026

Odpowiedź od ejendrøm

Hej Charlotte, mange tak for dine fine ord - vi sætter stor pris på dem. Vi ønsker jer alt det bedste fremover :-) Mvh. Ditte Ebsen - ejendrøm

Kompetent og nærværende køberrådgiver

I forbindelse med vores hussalg og efterfølgende huskøb har køberrådgiver Charlotte Tobiasen fra Ejendrøm været en kompetent rådgiver, der gennem sit overblik har skabt tryghed for os. Charlotte har mødt vores mange spørgsmål og tvivl med ro og oplevelsen af at være i gode hænder. Hun har anvendt sine tidligere erfaringer som ejendomsmægler til at undersøge, spørge og indhente den fornødne dokumentation og har formidlet denne viden i en respektfuld og rar kommunikation.
Vi giver vores bedste anbefalinger til Charlotte.

15 grudnia 2025

Odpowiedź od ejendrøm

Hej Dorthe og Brian, mange tak for jeres flotte ord om Charlotte – dem har jeg naturligvis sendt videre, og hun sætter stor pris på dem. Vi ønsker jer alt det bedste fremover 😊Mvh. Ditte Ebsen - ejendrøm.

Professionel, imødekommende, hurtigt salg

Ejendrøm i Vejen har lige solgt mit hus på 3 uger.
Ringede til Kristine fra Ejendrøm i vejen, da jeg skulle sælge mit hus, Var utrolig usikker på hvordan det hele skulle forgår, hvad jeg skulle mm.
men efter en samtale, følte jeg mig i trykke hænder hos Kristine, hun underrettede mig undervejes i hele forløbet. blev jeg i tvivl om noget ringede jeg blot.
Fik solgt mit hus ved første fremvisning, blot ved et billede på facebook, tage af ejendomsmælder.
Fra jeg skrev under på jeg ville sælge og til det var solgt gik der kun 3uger.
Vil varmt anbefalde Ejendrøm i Vejen til venner og fam. der står og skal sælge eller købe.
de er imødekommende, profesionelle, god kemi.
Super søde og bahagelige personer.

1 kwietnia 2026

Odpowiedź od ejendrøm

Hej Tina, tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glæder os meget, at du har følt dig tryg gennem hele forløbet – og stort tillykke med det hurtige salg! Tak for anbefalingen, det betyder rigtig meget for Kristine og Camilla - jeg sender naturligvis rosen videre til dem. Vi ønsker dig alt det bedste fremover :-) Mvh. Ditte Ebsen - ejendrøm

Oceniono na 5 z 5

Vi følte os trygge i forbindelse med…

Vi følte os trygge i forbindelse med salget af vores sommerhus.
Det var god sparring når salget ikke lige skete med det samme.

16 marca 2026

Odpowiedź od ejendrøm

Hej Maria, mange tak for de fine ord. Det glæder os meget at høre, at I har følt jer trygge i forbindelse med salget af jeres sommerhus.
Vi ønsker jer alt det bedste fremover :-) Mvh Ditte Ebsen - ejendrøm

5 kæmpe store stjerner til Charlotte

Vi havde Charlotte som køberådgiver, hvor hun hjalp os igennem vores huskøb.
Alt fra kontakten til mægler til gennemgang af alle de papirer der følger med ved køb af bolig.
Charlotte er super sød og gav os en stor tryghed som førstegangskøbere og derudover er hun enormt skarp!
Vi kan kun anbefale Ejendrøm og særligt Charlotte for alle der i fremtiden står i et boligkøb, hvor de har brug for en med et godt overblik!

1 lutego 2026

Odpowiedź od ejendrøm

Hej Magnus, tusind tak for den meget flotte anmeldelse af Charlotte – jeg sender den naturligvis videre til hende.
Vi sætter stor pris på, at du deler de fine ord.
Vi ønsker jer alt det bedste fremover :-) Mvh Ditte Ebsen - ejendrøm

Behagelig og tryg oplevelse

Behagelig og tryg oplevelse, for to unge mennesker, som købte deres første hus. Charlotte får vores varmeste anbefalinger!

2 grudnia 2025

Odpowiedź od ejendrøm

Hej Louise, mange tak for de meget fine ord. Det ved jeg Chalotte sætter stor pris på, og jeg sender rosen videre til hende. Vi ønsker jer alt det bedste fremover :-) Mvh Ditte Ebsen - ejendrøm

Oceniono na 5 z 5

Jeg endte ikke med at anvende Charlotte…

Jeg endte ikke med at anvende Charlotte som køberrådgiver, men hun fortjener alligevel 5 stjerner for sin store hjælp og indledende rådgivning 😊 Tak.

23 lutego 2026

Odpowiedź od ejendrøm

Hej Adam, tusind tak for de fine ord. Jeg sender rosen videre til Charlotte. Vi ønsker jer alt det bedste fremover :-) Hilsen Ditte Ebsen - ejendrøm

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej