Ingene stjerner fra meg.
Slutter meg til de andre anmelderne. Dette er ikke et seriøst firma.
De har tat seg tid til å lage en hjemmeside som ser tilforlatelig ut, men det er ren svindel.
STYR FOR ALL DEL UNNA!
Ingene stjerner fra meg.
Slutter meg til de andre anmelderne. Dette er ikke et seriøst firma.
STYR FOR ALL DEL UNNA!
Skulle virkelig brukt tid på å lese anmeldelser før jeg kjøpte dette produktet i utgangspunktet. Finner varene på Ali express og temu. Mottok første jakke, ønsket å returnere, men de sa de kunne sende en erstatningsvare for 200kr. Sa da ja til dette og varen jeg fikk i erstatning var noe totalt annerledes. Deres såkalte kundeservice er helt ræva, og alt er kun lureri. Styr unna denne nettbutikken, kun svindel. Hjelpes, føler seg litt dum i ettertid men
Dette er svindel.
Helt andre varer enn på bildene, leveres fra Kina, og kundeservice slutter å svare hvis du krever pengene tilbake.
De klarer å lure mange, kanskje fordi de har Klarna og andre betalingsløsninger så folk tror det derfor er en trygg nettside. Styr unna.
Ikke en stjerne fra meg. Firma som heter Eira studio oslo er fra Kina. Varen et et Temu produkt. Kundeservicen er elendig. Jeg ønsket å returnere varen, men å sende en vare til Kina koster mere enn varen. Jeg kunne beholde varen om jeg ønsket det. Her til er alt greit, men så kommer det regning på varen. Jeh spør hvor det ble av lovnaden om å beholde vare. Da kom det plutselig en melding om at jeg kan få 15% avslag. Elendig alt, både vare, leveringstid og kundeservice
Skulle være o stjerner. Ren svindel. Kjøpte flott rød ulljakke /vindavstøtende,trodde jeg. Fikk polyester 95 prosent uforet. Retur ser komplisert ut så går på tabbekvote og rett i søpla. Ikke kjøp noe derfra er min oppfordring til andre
Skulle ønske det stod mer om Eirastudio her, før jeg bestilte «den fine joggedressen»! Når jeg så hvem som sendte produktet, så forstod jeg allerede da at dette var en Kina vare. Og i tillegg så tok det alt for lang tid fra varen ble bestilt til jeg mottok den. Produktet samsvarte absolutt ikke med bildene, og kvaliteten er helt elendig - ja, rett og slett helt ræva! Begynte bare å le når jeg pakket den ut. Dette er bare svindel, så styr unna!
Svindel, de har kopiert bilder rett fra TEMU og selger samme elendige vare til minst 3x pris!! Og umulig å returnere, det er ikke samsvar m bilde i det hele tatt. Håper denne siden blir stengt snart!
Svindel. Styr unna!!! Ingenting samsvarer med bilder og beskrivelse. Elendig kvalitet. Dette firmaet holder ikke til i Oslo, som man lett kan tro, men i Nederland. Varene skal returneres til Kina på kundens regning. Dritdyrt!
STYR UNNA!!! Elendig kvalitet. Overhodet ikke samsvar med bilder eller beskrivelse. Står blant annet at plagget er bomull og polyester. Det finnes ikke bomull, derimot 95% polyester og 5% spandex. Ikke mulig å returnere på tross av at det på nettsidene står at de tilbyr 30.dagers pengene tilbake garanti. Står ikke noe om at man selv må sende og påkoste retur til Kina....
Dette er ren svindel - men godt utført. Selskapet er basert i Nederland og varene kommer fra Kina. Det er i praksis umulig å returnere da man må betale frakt og toll til Kina. Samme varer finnes billigere på Temu.
STYR UNNA!
For det første fikk jeg ikke lov til å kansellere ordren bare noen timer etter bestilling. For det andre var produktene så langt fra annonsen og reklamen som man kan tenke seg. Elendig stoff i klærne og ligner på ingen måte på bildene. Skulle gått an å gi null stjerner her inne. STYR UNNA!!!
Dette er bare tull. Jeg lot meg lure av fine bilder og ok nettbutikk. Varen du får tilsvarer ikke bilde. Kunne like godt bestilt fra temu til en pris som samsvarer produktet. De svarer ikke på e-post. Så her blir du lurt. 🤬😡
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.