Zobacz, co mówią recenzenci
Reakcja na opinię
Katrine guldbransen er et helt fantastisk menneske! Hun gjør virkelig alt for at vi skal få hjelp, vet enda ikke om det vil løse seg med refinansiering, men hun følger opp, svarer fort og virkelig bry... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
O Eiendomsfinans - Drammen
Napisane przez firmę
Dane kontaktowe
Hauges gate 2, 3019, Drammen, Viken, Norwegia
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Tomas Bøhm
I would like to give my warmest recommendation to Tomas Bøhm, he has been a near a trusted partner for the last 5 years in relation to my finances throughout. He is extremely knowledgeable, supportive and reachable at all times. Cannot recommend him enough.
Veldig fornøyd
Veldig fornøyd med hjelpen fra Eiendomsfinans – nyttige råd, hyggelig samarbeid og dyktige personer.
Etter en liten stund ble det stille
Jeg la inn en søknad og ble kontaktet av en kjempe fin fyr over telefon. Han hørte på det jeg sa, og fikk meg til å føle at jeg endelig ble sett og hørt. Utifra samtalen fikk jeg endelig et håp om at ting skulle ordne seg. Han la inn en søknad og etter det ble all kontakt borte. Har i skivende stund ikke hørt noe siden 26.11, på tross av 2 sendte mail i desember.
Thomas Hval - GOAT
Aldri møtt noen så hjelpsomme som Thomas, fikset alt alle andre ikke klarte, selv med et skjær i sjøen kun noen få dager før overtakelse. Stående applaus for Thomas Hval.
Katrine guldbransen er et helt…
Katrine guldbransen er et helt fantastisk menneske! Hun gjør virkelig alt for at vi skal få hjelp, vet enda ikke om det vil løse seg med refinansiering, men hun følger opp, svarer fort og virkelig bryr seg om deg❤️

Odpowiedź od Eiendomsfinans - Drammen
Thomas er en kjempehyggelig rådgiver
Thomas er en kjempehyggelig rådgiver. Jeg fikk svært god hjelp gjennom hele prosessen

Anbefales
Jeg fikk hjelp av Thomas Hval i Eiendomsfinans til å få på plass finansieringsbevis og lån, og opplevelsen har vært super. Han har vært dyktig, tilgjengelig og veldig hyggelig å prate med. Thomas er profesjonell og løsningsorientert, og gjorde prosessen både trygg og enkel. Jeg følte meg godt ivaretatt hele veien, og er kjempefornøyd med resultatet.

Odpowiedź od Eiendomsfinans - Drammen
Personlig tilpasset hjelp av hyggelige…
Personlig tilpasset hjelp av hyggelige folk.

Odpowiedź od Eiendomsfinans - Drammen
Fikk nok en gang veldig god hjem fra…
Fikk nok en gang veldig god hjem fra Thomas! Finere type skal man lete lenge etter , og det beste! Han gir deg rene ord for pengene :) Anbefaler Thomas til alle jeg kjenner :)

Thomas Hval
Har brukt Thomas Hval til alle mine bolig kjøp! Han er en fantastisk person som virkelig hjelper og er super effektiv! Jeg har anbefalt han til alle jeg kjenner! Og alle er kjempe fornøyde med han! Dere er heldige som har han på laget!

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.