Jeg kan desværre ikke anbefale dette firma. Min oplevelse var, at kommunikationen og professionaliteten var utilstrækkelig. Jeg blev bedt om at betale kontant for hjælp, hvilket jeg finder proble... Zobacz więcej
Jeg fik et tilbud fra EGN som jeg tog imod. I fortrydelsesperioden meddelte jeg EGN at jeg fortryder. Til dato har de ikke returneret de indbetalt ca. 20TDKK ligesom det er umuligt for mig at blive... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Napisane przez firmę
Vi skaber personlig, faglig og forretningsmæssig værdi gennem fortrolige netværk. Siden 1992 har EGN (Executives' Global Network) tilbudt skræddersyede netværksgrupper for ledere og specialister. Baseret på professionelle relationer og erfaringsdeling i et fortroligt forum, stræber vi efter at skabe personlig, faglig og forretningsmæssig værdi for vores netværksmedlemmer.
Ryttermarken 8, 5700, Svendborg, Dania
- 63 21 40 00
- info.dk@egn.com
- egn.com
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Jeg kan desværre ikke anbefale dette…
Jeg blev bedt om at betale kontant for hjælp, hvilket jeg finder problematisk og uprofessionelt. Det gav mig en generel følelse af manglende troværdighed.
På baggrund af min oplevelse vil jeg fraråde andre at benytte dette firma, især i forbindelse med Mikkel Løcke Winther.
Questionable company
Questionable company, they popped up on Linked In as a professional womens group I could join. I clicked on the link. I was contacted by phone by a gentleman. The cost for this group is 4100sfr per year!! I belong to several professional organizations, none of them have a fee this exorbitant. Buyer beware.
Savner du inspiration i dit arbejdsliv…
Savner du inspiration i dit arbejdsliv til at løse opgaver eller ønsker du sparring på kritiske emner, så kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger til at deltage i en EGN netværksgruppe. Det er et professionelt og yderst givende forum, hvor vi dykker ned i relevante og nøje udvalgte emner. Vi har fornøjelsen af inspirerende og kompetente oplægsholdere, og rammerne for netværket er præget af stor fortrolighed, åbenhed og værdifuld sparring. Vores erfarne netværksleder er en fantastisk facilitator, der på eminent vis skaber en god og konstruktiv dialog, samtidig med at der sættes retning, når det er nødvendigt. Det er et netværk, der virkelig gør en forskel!
Utrolig professional tilgang til…
Utrolig professional tilgang til mødeledelse.
Rigtig godt netværk med sparring og fortrolighed.
Jeg kan kun give de bedste anbefalinger herfra.
God netværksramme
God mødeledelse
God stemning på møderne
Dejligt med netværk og erfaringsudveksling på tværs af kommuner
En meget professionel møde ledelse og…
En meget professionel møde ledelse og -planlægning, som gør netværket stærkt, trygt, åbent og fortroligt, jeg er meget tilfreds.
Fantastisk god fagligt netværk
Fantastisk god fagligt netværk. Som faciliteres professionelt. Meget tilfreds
Fortrolighed og professionalisme
Der er en god fortrolighed i vores gruppe og mødeledelsen er professionel. Jeg har stort udbytte af både faglig og personlig sparing med gruppen.
Super godt og givende netværk
Super godt og givende netværk - de bedste anbefalinger herfra :o)
Sparring og fortrolighed i professionelle rammer
Jeg har været i et PA netværk i nogle år efterhånden og kan kun anbefale. Vi tager relevante og selvvalgte emner op, har inspirerende indlægsholdere, og stor fortrolighed og sparring i rummet generelt. Vores møder faciliteres af vores erfarne netværksleder, der skaber rammen for god dialog, og samtidig formår at tage styring når relevant.
Jeg fik et tilbud fra EGN som jeg tog…
Jeg fik et tilbud fra EGN som jeg tog imod.
I fortrydelsesperioden meddelte jeg EGN at jeg fortryder.
Til dato har de ikke returneret de indbetalt ca. 20TDKK ligesom det er umuligt for mig at blive slettet af deres mailingsliste.
Fantastik dårlig stil for noget som promoverer sig som et netværk for C-level.

Odpowiedź od EGN (Netværk Danmark)
Uopfordret kontakt til min…
Uopfordret kontakt til min arbejdsplads.
Dette firma har netop prøvet at kontakte mig ved at ringe op til mit arbejde.
Jeg har aldrig talt eller kommunikeret med dem før.
Det er fuldstændig uacceptabel adfærd.

Uacceptabel telemarketing
EGN har flere gange forsøgt at hverve mig til deres netværk. Først gennem LinkedIn, hvor jeg pænt sagde nej tak. Det er helt fair, men så forventer jeg også at de stopper der.
Det gjorde EGN ikke. De ringede direkte til mit arbejde og beder om at blive stillet om til mig. Hvilket jeg synes er alt for aggressivt i forhold til at opsøge og hverve medlemmer. Her sagde jeg også nej tak og trods det har EGN flere gange forsøgt at ringe til mig via omstillingen i receptionen på mit arbejde. Det er helt uacceptabelt at bruge telemarketing på den måde i min optik.

Odpowiedź od EGN (Netværk Danmark)
Rekruttering af nye til netværket gør ENG til et utroværdigt netværk
Jeg har gentagne gange oplevet en hvordan ENG har en meget agressiv rekruttering af nye til deres netværk.
Jeg er over de sidste 3 år blevet ringet op mere end 40 gange, trods det at jeg har udtrykt, at jeg ikke er interesseret i at støtte den måde de driver virksomhed på. De er blevet bedt om at lade være med at kontakte mig og øvrige ansatte i virksomheden, men de fortsætter med at ringe.

Uopfordret kontakt …
På basis af en uopfordret henvendelse fra en af jeres netværksansvarlige, aftalte jeg et møde, som jeres netværksansvarlige aldrig dukkede op til. Hverken hans assistent eller jeg kunne lokalisere ham og få forklaring. Jeg valgte derfor at sige pænt nej tak til yderligere kontakt. Trods dette forløb vælger I at blive ved med at kontakte mig via mail. Jeg vil bede jeg ikke kontakte mig igen, da jeg stadig ikke ønsker samarbejde med jeres firma.
På forhånd tak og fortsat god dag.
——
13/10-23
Det er ikke korrekt, så derfor er jeg uenig, men bare sørg for ikke at kontakte mig igen, så lad os endelig slå en streg over det.
God week-end

Well aged values.
This is an amazing employer for an old-fashion work environment.
"So haben wir es immer gemacht."
...and don`t seem to be changing anything very soon.
Fuld tilfredshed
Jeg har været medlem af en netværksgruppe i EGN siden efteråret 2020. Jeg har været utrolig tilfreds og værdsat hvert eneste møde, som har tilført mig viden og et værdifuld netværk, sideløbende med at jeg følger diverse webinarer. Personligt har jeg sat meget stor pris på netværket i min almindelige dagligdag samt støtte undervejs fra min netværksleder. Jeg har kun positive ord i forhold til EGN og håber at kunne fortsætte i de kommende år.
Professionelt netværk
Har i gennem flere år været medlem af flere ledernetværk i EGN. Har altid fundet det et godt og trygt forum til at spare med medlemmer fra andre virksomheder og brancher. Gode professionelle netværksledere og rige muligheder for at deltage i spændende online events.
Stærkt professionelt netværk med fokus…
Stærkt professionelt netværk med fokus på udvikling, sparring og værdiskabende medlemskab. Jeg har stor glæde af EGN og giver de allerbedste anbefalinger!
If you're looking for a professional network look no further than EGN!
I was looking for a network group for a long time. Most of the network operators were simply interested in getting me signed up. There was little regard for finding the right network, just getting me to sign up. EGN actually spent time discussing my specific circumstances and what I had to offer in order to find the right network. That early time spent was invaluable and consequently EGN were able to introduce me to a network which fulfilled all my own requirements as well as one in which I can contribute to. They were focused on what was best for me and the network, not their subscriber figures.
It is also important to add that the network I belong to is exceptionally well led and facilitated. Communication is often with the right number of meetings and events. They have created a sense of belonging and team membership which motivates me to greater levels of participation. Even during Covid there was an effort to ensure the network stayed connected with online and hybrid meetings to accommodate each member's needs and comfort-levels.
Based upon my own experience, I encouraged a number of my own employees to engage EGN to find networks of their own. All found the right network to join.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.